Hoteluri în Italia

Găsește cele mai bune oferte la 345.185 de hoteluri din Italia

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în Italia

Cauți un oraș din Italia în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
234 lei - 423 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN ITALIA Palermo Cu 24% mai ieftin Hotelurile în Palermo sunt cele mai ieftine în Italia: doar 234 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN ITALIA Venetia Cu 37% mai scump Venetia are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Italia, cu camere la 423 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN ITALIA Roma 68% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Roma mai des decât în orice alt oraș din Italia

Orașe populare în Italia

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care Italia le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru Italia

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre Italia

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în Italia?

Pentru doar 372 lei pe noapte, în medie, Ianuarie este cea mai ieftină lună pentru a te caza la un hotel în Italia. Cea mai scumpă lună pentru a sta la un hotel în Italia este Iunie.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în Italia?

Datele noastre arată că, dintre toate destinațiile turistice din Italia, călătorii tind să viziteze Roma mai des decât orice alt oraș.

În care dintre orașele din Italia se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

As a popular tourist ∂estination in Italia, it is no surprise that Venetia has the most expensive hotel rooms at 423 lei per night - 37% more than than the country's average hotel room price.

Care este orașul din Italia cu cele mai ieftine camere de hotel?

Dacă călătorești în Italia cu un buget redus, cazează-te în Bari, orașul cu cel mai scăzut preț pentru o cameră de hotel din țară (în medie). Cazările aici costă cu aproximativ 80% mai puțin decât media țării; prețurile camerelor de hotel din Bari costă aproximativ 81 lei pe noapte.