Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Catania, în Sicilia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Catania, în Sicilia? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Lu 3/6
Lu 10/6

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Catania, în Sicilia

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Catania, în Sicilia.
Economy12 €/day
Compact18 €/day
Intermediar26 €/day
SUV21 €/day
Mini13 €/day
Recomandarea furnizorului16 €/day
Compact SUV18 €/day
Familiar compact19 €/day
SUV intermediar26 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Catania

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Catania

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Catania?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Catania se găsesc, în general, prin intermediul SURPRICE CAR RENTAL . Atunci când rezervi cu SURPRICE CAR RENTAL , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Catania este de 16 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Catania?

Închirierea unei mașini Opel Corsa în Catania este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Fiat Panda. S-au găsit oferte la Opel Corsa (cu închierere din Catania) pentru 25 € pe zi (în medie) și cu un minim de 5 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Fiat Panda in Catania costă, în medie, 23 €, deși au fost găsite prețuri de numai 3 €.

Oferte la mașini de închiriat în Catania, în Sicilia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Catania

Mică mașini

5 € - 39 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 56 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Catania, în Italia este 20 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 77% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 30% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Catania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Catania, în Italia este 43 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 80% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 31% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Catania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Catania, în Italia este 84 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 65% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Catania, în Italia este 33 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Catania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Catania, în Italia este 89 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 67% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Catania, în Italia este 28 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 7% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

12 €/zi

7 iun - 11 iun
Chevrolet Aveo Sedan
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

16 iun - 22 iun
Hyundai i10
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

18 €/zi

7 iun - 11 iun
Chevrolet Sonic Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Catania

Principalii furnizori de închirieri auto din Catania, în Sicilia

Enterprise Rent-A-Car

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

7,9

Target Italy

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,9

Confort

8,9

Evaluare Generală

8,9

Preluare/Returnare

8,6

Valoare

8,6

Dollar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,2

Confort

8,4

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,7

Valoare

7,7

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,4

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

4,5

Valoare

5,2

Europcar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

8,0

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

5,5

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

4,8

Sunnycars

10 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Catania

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Catania

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

10 €

Cel mai popular model

Opel Corsa
Cea mai populară companie de închirieri auto din Catania pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt AcaRent și Easy Car Hire.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Catania au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Catania este de 10 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 25 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Catania a fost, în ultimele zile, Opel Corsa. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat Panda.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Catania - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Catania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Catania, Italia în iunie?

În Catania, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna iunie a fost de 16 €. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 16 €. 31 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Catania. Totuși, în luna iunie, prețurile pot scădea până la 8 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Catania, Italia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Catania oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Target Italy, Enterprise Rent-A-Car și Alamo, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Catania, în luna iunie?

Cu temperaturi medii de 25 °C și precipitații de 5 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna iunie este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Catania este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Catania te va costa, în medie 33 €/zi.

Care este limita de viteză în Catania, Italia?

Limita maximă de viteză admisă în Catania este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Catania sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Catania, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Care companie Audi A4 Avant în oferă spre închiriere mașini Catania?

Cum este vremea în Catania, Italia în luna mai?

În mod normal, temperatura în Catania în luna mai este 18 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 19 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Catania asemănătoare cu cea din restul regiunii Sicilia?

Temperatura în Sicilia în timpul lunii mai este de obicei 18 °C cu precipitații preconizate de 24,7 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Catania într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Catania?

Prețurile pentru mașini în Catania au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Catania?

134 de operatori pentru mașini în Catania există pe piață începând cu mai 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Catania?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Catania. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Catania?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Catania. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Catania?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Catania te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Catania?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Catania, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Catania cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Catania și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Catania, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Catania.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Catania, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Catania.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Catania cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Catania cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Catania

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Lu 3/6
Amiază
Lu 10/6
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Catania