Catania, Italia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Catania, Italia? Caută aici!

Catania, SI, Italia
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Catania, SI, Italia
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Catania Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Catania, Italia
Scorul agenției: 6.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 33 de review-uri

Scorul agenției: 5.8 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 31 de review-uri

Scorul agenției: 9.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 9.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 7 de review-uri

Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 6.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 14 de review-uri


Distanța Catania, Italia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Catania Fontanarossa

Mașini de închiriat în Catania

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 230 de căutări de închirieri de mașini în Catania pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Catania pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Catania aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Enterprise, National și Avis. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Catania. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Catania are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 64 lei, Catania este cel mai ieftin furnizor din Goldcar Rental SP; în Catania are locație de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Catania și oferită de Goldcar Rental SP este 13 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Catania, Italia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Catania oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Enterprise, National și Avis, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Catania, în luna Mai?

Cu temperaturi medii de 22 °C și precipitații de 6 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna Mai este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Catania este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Convertibil în Catania te va costa, în medie 154 lei/zi.

Câte locații de închiriere are MAGGIORE în Catania?

În Catania, Italia, există 4 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei MAGGIORE , utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 146 lei/zi.

Care este limita de viteză în Catania, Italia?

Limita maximă de viteză admisă în Catania este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Catania sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Catania, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Catania, Italia în luna Aprilie?

În mod normal, temperatura în Catania în luna Aprilie este 14 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 35 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea în Catania în luna Aprilie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Catania. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Catania preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Opel Corsa și Fiat Panda sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Catania asemănătoare cu cea din restul regiunii Sicilia?

Temperatura în Sicilia în Aprilie este, de obicei, 14 °C cu o cantitate de precipitații de 42,3 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Catania pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Catania

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Catania

Începe să-ți planifici călătoria în Catania