Mașini de închiriat în Catania, în Sicilia

Găsește oferte ieftine de mașini de închiriat în Catania, în Sicilia

Catania, Sicilia, Italia
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Catania, Sicilia, Italia
Jo 1/6
Amiază
Jo 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Catania

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Catania

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Catania?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Catania se găsesc, în general, prin intermediul OptimoRent. Atunci când rezervi cu OptimoRent, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 3 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Catania este de 4 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Catania?

Închirierea unei mașini Fiat Panda în Catania este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Fiat 500. S-au găsit oferte la Fiat Panda (cu închierere din Catania) pentru 33 € pe zi (în medie) și cu un minim de 4 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Fiat 500 in Catania costă, în medie, 25 €, deși au fost găsite prețuri de numai 4 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Catania, în Sicilia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Catania, în Sicilia
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

28 €/zi

31 mai - 5 iun
Skoda Citigo
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

29 €/zi

13 iun - 16 iun
Volkswagen Golf
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

31 €/zi

31 mai - 5 iun
Dacia Logan
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

35 €/zi

24 iun - 1 iul
Dacia Logan
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

45 €/zi

24 iun - 1 iul
Dacia Duster
Seat Leon ST
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

46 €/zi

8 iun - 17 iun
Seat Leon ST
Seat Leon ST
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

48 €/zi

8 iun - 17 iun
Seat Leon ST
Ford Mondeo
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

49 €/zi

13 iun - 17 iun
Ford Mondeo
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

49 €/zi

24 iun - 1 iul
Seat Leon

Oferte la mașini de închiriat în Catania, în Sicilia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Catania

Mașini Mică

6 € - 50 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 144 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Catania, în Italia este 26 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 78% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 55% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Catania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Catania, în Italia este 73 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 92% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 18% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Catania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Catania, în Italia este 71 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 16% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Catania, în Italia este 37 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 90% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 37% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Catania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Catania, în Italia este 134 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 72% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 56% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Catania, în Italia este 42 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Catania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

28 €/zi

31 mai - 5 iun
Skoda Citigo
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

29 €/zi

13 iun - 16 iun
Volkswagen Golf
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

31 €/zi

31 mai - 5 iun
Dacia Logan

Registru agenții de închirieri auto din Catania

Principalii furnizori de închirieri auto din Catania, în Sicilia

Enterprise Rent-A-Car

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

10,0

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,9

Confort

8,9

Evaluare Generală

8,9

Preluare/Returnare

8,6

Valoare

8,6

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

3,6

Valoare

4,3

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

5,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

4,3

Sunnycars

9 sucursale

MAGGIORE

6 sucursale

keddy by Europcar

4 sucursale

MEGADRIVE

4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Catania

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Catania

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

21 €

Cel mai popular model

Fiat Panda
Cea mai populară companie de închirieri auto din Catania pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt Easy Car Hire și Viaggiare Rent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Catania au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Catania este de 21 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 37 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Catania a fost, în ultimele zile, Fiat Panda. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Catania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Catania

Cum conduci cu o mașină închiriată în Catania - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Catania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Catania oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Enterprise Rent-A-Car, Alamo și Dollar, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Cu temperaturi medii de 25 °C și precipitații de 5 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna iunie este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Catania este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Catania te va costa, în medie 62 €/zi.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Catania

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Catania

Începe să-ți planifici călătoria în Catania


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Catania te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Catania, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.