Catania Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Catania? Caută aici!

Catania, Sicilia, Italia
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Catania, Sicilia, Italia
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Catania?

Tot

17 lei - 187 lei

Economic

17 lei - 107 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Catania este luna februarie. La doar 17 lei pe zi, prețul este cu 68% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este august. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în ianuarie. Prețul unei mașini de închiriat în Catania poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Catania Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Catania
Scorul agenției: 6.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 33 de review-uri

Scorul agenției: 5.8 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 31 de review-uri

Scorul agenției: 9.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 9.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 7 de review-uri

Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 6.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 14 de review-uri


Distanța Catania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Catania Fontanarossa

Mașini de închiriat în Catania

Pe parcursul lunii Ianuarie, am procesat 230 de căutări de închirieri de mașini în Catania pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Catania pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Catania aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Enterprise, National și Avis. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Catania. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Catania în Februarie?

În Catania, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna Februarie a fost de 66 lei. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 66 lei. 92 lei este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Catania. Totuși, în luna Februarie, prețurile pot scădea până la 23 lei, în funcție de cerințele tale specifice.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Catania are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 62 lei, Catania este cel mai ieftin furnizor din Goldcar Rental SP; în Catania are locație de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Catania și oferită de Goldcar Rental SP este 12 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Catania?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Catania oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Enterprise, National și Avis, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Catania, în luna Februarie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Catania pe parcursul lunii Februarie. Cu temperaturi medii de aproximativ 12 °C în timpul lunii Februarie și precipitații de 46 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Catania te va costa, în medie 1.105 lei/zi.

Câte locații de închiriere are MAGGIORE în Catania?

În Catania, există 4 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei MAGGIORE , utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 142 lei/zi.

Care este limita de viteză în Catania?

Limita maximă de viteză admisă în Catania este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Catania sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Catania, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Catania, Italia în luna Ianuarie?

În mod normal, temperatura în Catania în luna Ianuarie este 11 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 75 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea în Catania în luna Ianuarie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Catania. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Catania preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Opel Corsa și Fiat Panda sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Catania asemănătoare cu cea din restul regiunii Sicilia?

Temperatura în Sicilia în Ianuarie este, de obicei, 11 °C cu o cantitate de precipitații de 80,2 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Catania pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Catania

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Catania

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Catania
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Catania
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Catania