Venetia, Italia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Venetia, Italia? Caută aici!

Venetia, VE, Italia
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Venetia, VE, Italia
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Venetia Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Venetia, Italia
Scorul agenției: 6.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 74 de review-uri

Scorul agenției: 9.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 21 de review-uri

Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 5.8 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 27 de review-uri

Scorul agenției: 5.6 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 11 de review-uri

Scorul agenției: 3.6 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 1 review


Distanța Venetia, Italia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Veneţia Marco Polo

Mașini de închiriat în Venetia

În luna Aprilie, până la momentul actual, 38 de utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Venetia.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Venetia pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Venetia au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, National și Avis. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Venetia are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Venetia să le găsești la SICILY BY CAR . Cu tarife medii de 78 lei/zi, disponibile la locația lor de închiriere, SICILY BY CAR este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Venetia, Italia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Venetia oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, National și Avis, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Câte locații de închiriere are OptimoRent în Venetia?

În Venetia, Italia, există 1 locație disponibilă. În aceste spații ce aparțin companiei OptimoRent, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 98 lei/zi.

Care este limita de viteză în Venetia, Italia?

Atunci când închiriezi o mașină în Venetia, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Venetia sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Venetia, Italia în luna Aprilie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Venetia în luna Aprilie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 12 °C și precipitații în jur de 64 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea în Venetia în luna Aprilie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Venetia. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Venetia preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Opel Corsa și Class Mini Car sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Venetia asemănătoare cu cea din restul regiunii Veneto?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Venetia pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Veneto în timpul lunii Aprilie este de aproximativ 12 °C, cu posibilități de precipitații de 67,3 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Venetia