Mașini de închiriat în Pisa, în Toscana

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Pisa, în Toscana? Caută aici!

Pisa, Toscana, Italia
13 iun — 20 iun
Returnare în același loc
Pisa, Toscana, Italia
Ma 13/6
Amiază
Ma 20/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Pisa

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Pisa

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Pisa?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Pisa se găsesc, în general, prin intermediul Autovia. Atunci când rezervi cu Autovia, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 10 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Pisa este de 36 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Pisa?

Pentru un preț mediu de 20 €/zi (cu un minim începând de la 3 €/zi), mașinile Fiat 500 de închiriat în Pisa sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Ford Fiesta sunt o altă alegere frecventă în Pisa, al un preț mediu de 28 €/zi și un minim de 5 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Pisa, în Toscana

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Pisa, în Toscana
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

39 €/zi

15 iul - 22 iul
Skoda Citigo
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

46 €/zi

12 iun - 15 iun
Toyota Yaris
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

48 €/zi

15 iul - 22 iul
Dacia Logan
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

53 €/zi

12 iun - 15 iun
Renault Mégane
Ford Kuga
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

54 €/zi

12 iun - 15 iun
Ford Kuga
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

55 €/zi

15 iul - 22 iul
Seat Leon
Skoda Octavia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

62 €/zi

12 iun - 15 iun
Skoda Octavia
Ford Kuga
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

64 €/zi

12 iun - 15 iun
Ford Kuga
Dacia Logan MCV
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

69 €/zi

12 iun - 15 iun
Dacia Logan MCV

Oferte la mașini de închiriat în Pisa, în Toscana găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Pisa

Mașini Mică

9 € - 77 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 213 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Pisa, în Italia este 36 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 75% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 54% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Pisa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Pisa, în Italia este 84 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 81% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 9% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Pisa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Pisa, în Italia este 126 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 80 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 40% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Pisa, în Italia este 57 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 73% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Pisa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Pisa, în Italia este 152 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 53 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 50% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

39 €/zi

15 iul - 22 iul
Skoda Citigo
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

46 €/zi

12 iun - 15 iun
Toyota Yaris

Registru agenții de închirieri auto din Pisa

Principalii furnizori de închirieri auto din Pisa, în Toscana

Dollar

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

8,6

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

3,9

Evaluare Generală

1,9

Preluare/Returnare

1,9

Valoare

1,9

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

3,9

Confort

3,9

Evaluare Generală

1,9

Preluare/Returnare

1,9

Valoare

1,9

Sunnycars

6 sucursale

Ecovia

3 sucursale

Centauro

2 sucursale

Europcar

2 sucursale

Hertz

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Pisa

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Pisa

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

33 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Pisa pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt DRIVALIA și Rental Plus.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Pisa au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Pisa este de 33 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 45 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Pisa a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Ford Fiesta.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Pisa

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Pisa

Cum conduci cu o mașină închiriată în Pisa - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Pisa și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Pisa cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum LOCAUTO , Italy Car Rent și Dollar, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Cu temperaturi medii de 23 °C și precipitații de 57 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna iulie este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Pisa este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Pisa te va costa, în medie 43 €/zi.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Pisa

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Pisa

Tipuri de mașini de închiriat populare în Pisa

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Pisa

Începe să-ți planifici călătoria în Pisa


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Pisa poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Pisa. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.