Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Pisa, în Toscana

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Pisa, în Toscana? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Lu 3/6
Lu 10/6

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Pisa, în Toscana

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Pisa, în Toscana.
Economy19 €/day
Compact23 €/day
Intermediar37 €/day
SUV34 €/day
Mini17 €/day
Compact SUV26 €/day
Recomandarea furnizorului33 €/day
Familiar compact33 €/day
SUV intermediar43 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Pisa

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Pisa

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Pisa?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Pisa se găsesc, în general, prin intermediul Rent Smart 24. Atunci când rezervi cu Rent Smart 24, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Pisa este de 22 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Pisa?

Pentru un preț mediu de 25 €/zi (cu un minim începând de la 6 €/zi), mașinile Fiat 500 de închiriat în Pisa sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Ford Fiesta sunt o altă alegere frecventă în Pisa, al un preț mediu de 23 €/zi și un minim de 13 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Pisa, în Toscana găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Pisa

Mică mașini

5 € - 37 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 93 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Pisa, în Italia este 22 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Pisa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Pisa, în Italia este 70 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 46% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Pisa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Pisa, în Italia este 81 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 33 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 54% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Pisa, în Italia este 28 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 24% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Pisa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Pisa, în Italia este 87 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 57% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Pisa, în Italia este 36 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 14% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 6% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Pisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

18 €/zi

27 iun - 7 iul
Skoda Citigo
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

19 €/zi

25 iun - 2 iul
Seat Ibiza

Registru agenții de închirieri auto din Pisa

Principalii furnizori de închirieri auto din Pisa, în Toscana

NOLEGGIARE

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Hertz

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Thrifty

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,2

Preluare/Returnare

8,4

Valoare

7,5

Alamo

1 sucursală

Dollar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,6

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

7,3

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

6,4

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

4,4

Valoare

5,9

Europcar

2 sucursale

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

3,9

Evaluare Generală

1,9

Preluare/Returnare

1,9

Valoare

1,9

Informații despre închirierea de mașini în Pisa

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Pisa

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

17 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Pisa pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt Rental Plus și Sixt.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Pisa au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Pisa este de 17 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 40 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Pisa a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Ford Fiesta.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Pisa - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Pisa și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Pisa, Italia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Pisa cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum NOLEGGIARE , LOCAUTO și Italy Car Rent, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Pisa, în luna iunie?

Cu temperaturi medii de 23 °C și precipitații de 24 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna iunie este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Pisa este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Pisa te va costa, în medie 57 €/zi.

Care este limita de viteză în Pisa, Italia?

Limita maximă de viteză admisă în Pisa este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Pisa sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Pisa, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Care companie Fiat 500C în oferă spre închiriere mașini Pisa?

Cum este vremea în Pisa, Italia în luna mai?

În luna mai, în Pisa se înregistrează precipitații de 61 mm și o temperatură medie de 16 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Pisa pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Pisa asemănătoare cu cea din restul regiunii Toscana?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Pisa, în luna mai, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Toscana are, în general, o temperatură de 16 °C și caz precipitații de 65,3 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Pisa?

Prețurile pentru mașini în Pisa sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Pisa?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Pisa este de 81 (de la mai 2024).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Pisa?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Pisa. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Pisa?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Pisa. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Pisa?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Pisa poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Pisa?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Pisa. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Pisa cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Pisa sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Pisa, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Pisa cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Pisa, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Pisa.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Pisa cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Pisa cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Pisa

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Lu 3/6
Amiază
Lu 10/6
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Pisa

Tipuri populare de mașini de închiriat în Pisa