Mașini de închiriat în Memmingen, în Bavaria

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Memmingen, în Bavaria? Caută aici!

Memmingen, Germania
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Memmingen, Germania
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Memmingen

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Memmingen

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Memmingen?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Memmingen se găsesc, în general, prin intermediul Thrifty. Atunci când rezervi cu Thrifty, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 29 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Memmingen este de 65 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Memmingen?

Închirierea unei mașini Hyundai i10 în Memmingen este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Volkswagen Golf. S-au găsit oferte la Hyundai i10 (cu închierere din Memmingen) pentru 46 € pe zi (în medie) și cu un minim de 34 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Volkswagen Golf in Memmingen costă, în medie, 49 €, deși au fost găsite prețuri de numai 34 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Memmingen, în Bavaria

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Memmingen, în Bavaria.
Economy31 €/day
Compact31 €/day
Intermediar58 €/day
Standard42 €/day
De lux60 €/day
Familiar compact37 €/day
Compact SUV40 €/day
SUV intermediar44 €/day
Familiar standard47 €/day
Familiar full-size59 €/day
Familiar premium63 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Memmingen, în Bavaria găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Memmingen

Mică

44 € - 82 €

Toate tipurile de mașini

56 € - 102 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Memmingen, în Germania este 56 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 44 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 24% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Memmingen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Memmingen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Memmingen, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Memmingen, în Germania este 82 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 63% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Memmingen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Memmingen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Memmingen, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Memmingen, în Germania este 69 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 6% mai ieftin decât în restul anului - doar 65 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 8% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Memmingen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Memmingen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Memmingen, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Memmingen, în Germania este 68 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 35 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 8% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Memmingen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Memmingen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Memmingen, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Memmingen, în Germania este 73 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 18% mai ieftin decât în restul anului - doar 60 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Memmingen. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Memmingen poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

31 €/zi

13 oct - 16 oct
Dacia Logan
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

31 €/zi

13 oct - 16 oct
Renault Mégane
Dacia Logan MCV
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

37 €/zi

13 oct - 16 oct
Dacia Logan MCV

Registru agenții de închirieri auto din Memmingen

Principalii furnizori de închirieri auto din Memmingen, în Bavaria

keddy by Europcar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Hertz

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Avis

2 sucursale

Enterprise Rent-A-Car

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

8,0

BUCHBINDER

1 sucursală

Europcar

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Dollar

2 sucursale

Sunnycars

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Memmingen

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Memmingen

Cea mai populară agenție

GREEN MOTION

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

42 €

Cel mai popular model

Hyundai i10
Cea mai populară companie de închirieri auto din Memmingen pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este GREEN MOTION . Alternative foarte bune sunt keddy by Europcar și Sixt.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Memmingen au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Memmingen este de 42 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 52 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Memmingen a fost, în ultimele zile, Hyundai i10. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Golf.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Memmingen

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Memmingen

Cum conduci cu o mașină închiriată în Memmingen - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Memmingen și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Memmingen, Germania?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Memmingen cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum keddy by Europcar, Hertz și Enterprise Rent-A-Car, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Memmingen, în luna octombrie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Memmingen pe parcursul lunii octombrie. Cu temperaturi medii de aproximativ 5 °C în timpul lunii octombrie și precipitații de 40 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Memmingen te va costa, în medie 68 €/zi.

Care este limita de viteză în Memmingen, Germania?

Atunci când închiriezi o mașină în Memmingen, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Memmingen sunt de 100 km/h, respectiv Sfat. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Care companie Volkswagen T-ROC în oferă spre închiriere mașini Memmingen?

Cum este vremea în Memmingen, Germania în luna septembrie?

În luna septembrie, în Memmingen se înregistrează precipitații de 80 mm și o temperatură medie de 12 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Memmingen pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Memmingen asemănătoare cu cea din restul regiunii Bavaria?

Temperatura în Bavaria în timpul lunii septembrie este de obicei 12 °C cu precipitații preconizate de 68,8 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Memmingen într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Memmingen?

Prețurile pentru mașini în Memmingen au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Memmingen?

18 operatori pentru mașini în Memmingen există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Memmingen?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Memmingen. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Memmingen?

Atunci când închiriezi o mașină în Memmingen, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Memmingen

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Memmingen

Caută mai multe închirieri auto în în Germania

Caută oferte de închirieri auto în în Germania

Începe să-ți planifici călătoria în Memmingen


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Memmingen?

Rezervarea unei mașini în Memmingen prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Memmingen?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Memmingen o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Memmingen cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Memmingen.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Memmingen, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Memmingen cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Memmingen, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Memmingen.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Memmingen cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Memmingen, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Memmingen

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.