Mașini de închiriat în Costinesti, în Județul Constanța

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Costinesti, în Județul Constanța? Caută aici!

Costinesti, România
19 aug — 26 aug
Returnare în același loc
Costinesti, România
Vi 19/8
Amiază
Vi 26/8
Amiază
Vârsta șoferului:

Registru agenții de închirieri auto din Costinesti

Principalii furnizori de închirieri auto din Costinesti, în Județul Constanța
2 sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Costinesti

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Costinesti

Cea mai ieftină mașină de închiriat

46 €

Cel mai popular model

Class Special Car
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Costinesti este de 46 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 57 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Costinesti a fost, în ultimele zile, Class Special Car.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Costinesti

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Costinesti

Cum conduci cu o mașină închiriată în Costinesti - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Costinesti și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cele mai bune oferte ale lunii septembrie din Costinesti, pentru un weekend, încep de la prețuri estimative de 50 € și ajung la 56 €. Pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână, cel mai mic preț este 59 €, cu mai multe opțiuni în jurul sumei de 59 €.

Călătorii care închiriază o mașină în Costinesti trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Costinesti este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Costinesti, în luna August, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Județul Constanța are, în general, o temperatură de 21 °C și caz precipitații de 20 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Costinesti

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Costinesti

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Costinesti


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Costinesti. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Costinesti punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Costinesti în funcție de politica de anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Costinesti.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Costinesti.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Costinesti cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.