Închirieri auto în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă? Caută aici!

Bucureşti, România - Henri Coandă (OTP)
5 oct — 8 oct
Returnare în același loc
Bucureşti, România - Henri Coandă (OTP)
Jo 5/10
Amiază
Du 8/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă

Care este mașină care se închiriază cel mai des din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Conform datelor noastre, Skoda Kamiq este cea mai populară mașină de închiriat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Skoda Kamiq, începând de la 8 €/zi at Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 19 €/zi. O altă mașină de închiriat populară din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este Mercedes-Benz GLA, cu un preț mediu de 54 €/zi și oferte începând de la 7 €/zi.

Care este cea mai populară mașină de închiriat în Aeroportul Otopeni Intl?

Mașinile Compact sunt cea mai populară categorie de mașini de închiriat în Aeroportul Otopeni Intl. În ultimul an, 37% dintre utilizatorii momondo au căutat mașini Compact pentru călătoriile lor. Primele două cele mai populare modele de mașină Compact sunt Skoda Kamiq și Volkswagen Golf. Cea mai populară companie care închiriază vehicule Compact în Aeroportul Otopeni Intl este Klass Wagen. Cel mai mic preț pentru închirierea unor mașini Compact cu Klass Wagen este de 18 € pe zi.

Care este cel mai bun moment pentru a închiria o mașină în Aeroportul Otopeni Intl?

Cel mai bun moment pentru a rezerva o mașină în Aeroportul Otopeni Intl este cu 41 de zile înainte de data preluării mașinii; atunci, prețul mediu zilnic este 8 €. Prețul mediu al unei mașini închiriate în Aeroportul Otopeni Intl în zilele de weekend este de 22 € pe zi, iar cel din timpul săptămânii, de 19 € pe zi. Ne-am dat seama că februarie este cea mai bună lună a anului pentru a găsi mașini ieftine de închiriat în Aeroportul Otopeni Intl. Prețul mediu pentru închirierea unei mașini în februarie este 11 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

1 oct - 31 oct
Seat Leon
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

27 sept - 30 sept
Opel Astra
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

14 oct - 22 oct
Volkswagen Polo
Renault Fluence
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

5 €/zi

28 sept - 30 sept
Renault Fluence
Nissan Juke
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

9 €/zi

29 sept - 9 oct
Nissan Juke
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

2 oct - 9 oct
Volkswagen Polo
Ford Mondeo
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

5 €/zi

20 oct - 27 oct
Ford Mondeo
Nissan Juke
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

7 €/zi

1 dec - 8 dec
Nissan Juke
Renault Latitude
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

10 €/zi

18 oct - 28 oct
Renault Latitude

Oferte la mașini de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, la Aeroportul Bucureşti Henri Coandă

Mașini Mică

8 € - 27 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 44 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este 16 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este 37 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 32% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este 74 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 25% mai ieftin decât în restul anului - doar 56 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 65% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este 33 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 24% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este 56 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 55% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este 109 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 60 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 77% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile De lux de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

1 oct - 31 oct
Seat Leon
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

27 sept - 30 sept
Opel Astra
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

2 oct - 9 oct
Volkswagen Polo

Registru agenții de închirieri auto din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă

Principalii furnizori de închirieri auto din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă

ADDCAR RENTAL

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

3,0

Confort

3,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Premium Rent

2 sucursale

SURPRICE CAR RENTAL

2 sucursale

AbbyCar Car Rentals

1 sucursală

AcaRent

1 sucursală

ADA

1 sucursală

ADMITA

1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din în Bucureşti

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din în Bucureşti

Mașini de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă

Află tot ce ai nevoie să știi despre închirierea unei mașini în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și fii bine pregătit pentru următoarea ta călătorie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prices for mașini in Aeroportul Bucureşti Henri Coandă are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 70 de operatori pentru mașini în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

În diferite țări, inclusiv în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Atunci când închiriezi o mașină în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Caută mai multe închirieri auto în în Bucureşti

Caută oferte de închirieri auto în în Bucureşti

Începe să-ți planifici călătoria în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.