Sfaturi
Ultimele oferte
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Ploiești, în Județul Prahova

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Ploiești, în Județul Prahova? Caută aici!

Ploiești, România
29 feb — 7 mar
Ploiești, România
Jo 29/2
Amiază
Jo 7/3
Amiază
Vârsta șoferului:
Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Ploiești

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Ploiești

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Ploiești?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Ploiești se găsesc, în general, prin intermediul CarWiz. Atunci când rezervi cu CarWiz, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 1 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Ploiești este de 4 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Ploiești?

Pentru un preț mediu de 48 €/zi (cu un minim începând de la 3 €/zi), mașinile Dacia Duster de închiriat în Ploiești sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Dacia Logan sunt o altă alegere frecventă în Ploiești, al un preț mediu de 19 €/zi și un minim de 3 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Ploiești, în Județul Prahova

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Ploiești, în Județul Prahova.
Economy21 €/day
Compact21 €/day
Intermediar32 €/day
Dubiță128 €/day
Mini20 €/day
Dubă pentru pasageri139 €/day
Familiar compact33 €/day
SUV intermediar39 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Ploiești, în Județul Prahova găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Ploiești

Mică cars

10 € - 39 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 60 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Ploiești, în România este 18 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 44% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Ploiești, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Ploiești, în România este 36 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie car de închiriat în Ploiești, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Ploiești, în România este 90 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 46 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 65% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Ploiești, în România este 36 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Ploiești, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Ploiești, în România este 67 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 74% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 53% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Ploiești, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini de lux car de închiriat în Ploiești, în România este 102 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 71 € pe zi. O mașină de lux car de închiriat este, în mod normal cu 69% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

21 €/zi

27 feb - 5 mar
Opel Corsa
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

21 €/zi

27 feb - 5 mar
Volkswagen ID.3

Registru agenții de închirieri auto din Ploiești

Principalii furnizori de închirieri auto din Ploiești, în Județul Prahova

Autounion Car Rental

2 sucursale

AcaRent

1 sucursală

Autonom

1 sucursală

Final Rentals

1 sucursală

Flex Rent a Car

1 sucursală

Flexicar

1 sucursală

Free2Move

1 sucursală

Rent-A-Wreck

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Ploiești

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Ploiești

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Luxury

Cea mai ieftină mașină de închiriat

2 €

Cel mai popular model

Dacia Duster
Cea mai populară companie de închirieri auto din Ploiești pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt CarWiz și Premium Rent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Ploiești au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Luxury.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Ploiești este de 2 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 10 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Ploiești a fost, în ultimele zile, Dacia Duster. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Logan.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Ploiești

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Ploiești
Central Hotel

Central Hotel

Republicii Boulevard no 1, Ploieşti, Romania

1,2 km față de centrul orașului

Sky Blue Hotel & Spa

Sky Blue Hotel & Spa

Str. Principala, Nr.1 Paulestii Noi, Ploieşti, Romania

5,7 km față de centrul orașului

Hotel Prahova Plaza

Hotel Prahova Plaza

C D Gherea No 11, Ploieşti, Romania

1,3 km față de centrul orașului

Class Residence

Class Residence

Str Maramureș Nr 6, Ploieşti, Romania

1,5 km față de centrul orașului

Hotel Maryo

Hotel Maryo

Sondelor Street, no. 74, Ploieşti, Romania

3,1 km față de centrul orașului

Vigo Hotel

Vigo Hotel

Bulevardul Independenei 28, Ploieşti, Romania

1,9 km față de centrul orașului

Acapulco Hotel

Acapulco Hotel

Str. Bobalna Nr.1, Ploieşti, Romania

1,9 km față de centrul orașului

Hotel Yarus

Hotel Yarus

str Republicii, nr 228, Cartier Albert, Ploieşti, Romania

3,0 km față de centrul orașului

Vigo Grand Hotel

Vigo Grand Hotel

Bld. Independentei, Nr. 25, Ploieşti, Romania

1,9 km față de centrul orașului

Hotel Europa

Hotel Europa

Str. Ghe. Grigore Cantacuzino 57, Ploieşti, Romania

1,2 km față de centrul orașului

Woodstone Apartment

Woodstone Apartment

Ploiești, România

2,0 km față de centrul orașului

Plaisir

Plaisir

Stradă Strandului, Nr 53, Ploieşti, Romania

2,6 km față de centrul orașului

Apartament Casa Genius

Apartament Casa Genius

Ploiești, România

2,8 km față de centrul orașului


Cum conduci cu o mașină închiriată în Ploiești - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Ploiești și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Ploiești, România în martie?

Cele mai bune oferte ale lunii martie din Ploiești, pentru un weekend, încep de la prețuri estimative de 4 € și ajung la 4 €. Utilizatorilor care au căutat mașini de închiriat pentru o săptămână în Ploiești în luna martie li s-a afișat un preț mediu de 22 € și oferte ieftine de până la 2 €, în funcție de disponibilitatea datelor alese și de tipul mașinilor.

Care este limita de viteză în Ploiești, România?

Atunci când închiriezi o mașină în Ploiești, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Ploiești sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Care companie Volkswagen Tiguan în oferă spre închiriere mașini Ploiești?

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Ploiești?

Prices for mașini in Ploiești refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Ploiești?

17 operatori pentru mașini în Ploiești există pe piață începând cu februarie 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Ploiești?

În diferite țări, inclusiv în Ploiești, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Ploiești?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Ploiești. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Ploiești?

Rezervarea unei mașini în Ploiești prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Ploiești?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Ploiești. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Ploiești cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Ploiești sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Ploiești, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Ploiești cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Ploiești, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Ploiești care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Ploiești cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Ploiești afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Ploiești

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Mașini în Ploiești
Jo 29/2
Amiază
Jo 7/3
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo