Mașini de închiriat în Ploiești, în Județul Prahova

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Ploiești, în Județul Prahova? Caută aici!

Ploiești, România
13 dec — 20 dec
Returnare în același loc
Ploiești, România
Ma 13/12
Amiază
Ma 20/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Ploiești, în Județul Prahova găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Ploiești

Mașini Mică

15 € - 48 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 135 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Ploiești, în România este 23 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 55% mai ieftin decât media în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Ploiești, în România este 43 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 19% mai ieftin decât media în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Ploiești, în România este 69 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 77 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 24% mai scump decât media în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Ploiești, în România este 38 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin decât media în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Ploiești, în România este 98 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 45 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 46% mai scump decât media în Ploiești. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ploiești poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Ploiești

Principalii furnizori de închirieri auto din Ploiești, în Județul Prahova

Payless

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

2,9

Confort

2,7

Evaluare Generală

1,9

Preluare/Returnare

2,7

Valoare

2,1

Autounion Car Rental

3 sucursale

Sunnycars

2 sucursale

Autonom

1 sucursală

Flex Rent a Car

1 sucursală

Flexicar

1 sucursală

U-Save

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Ploiești

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Ploiești

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Intermediate

Cea mai ieftină mașină de închiriat

8 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Ploiești pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Premium Rent și Direct Rent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Ploiești au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Intermediate.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Ploiești este de 8 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 17 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Ploiești a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Logan.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Ploiești

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Ploiești

Cum conduci cu o mașină închiriată în Ploiești - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Ploiești și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cele mai bune oferte ale lunii ianuarie din Ploiești, pentru un weekend, încep de la prețuri estimative de 12 € și ajung la 12 €. Utilizatorilor care au căutat mașini de închiriat pentru o săptămână în Ploiești în luna ianuarie li s-a afișat un preț mediu de 26 € și oferte ieftine de până la 26 €, în funcție de disponibilitatea datelor alese și de tipul mașinilor.

Atunci când închiriezi o mașină în Ploiești, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Ploiești sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Ploiești

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Ploiești

Tipuri de mașini de închiriat populare în Ploiești

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Ploiești

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Ploiești


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Ploiești prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Ploiești. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Ploiești sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Ploiești cu politici specifice privind combustibilul.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Ploiești care includ curățare în profunzime.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Ploiești afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.