Mașini de închiriat în Craiova, în Județul Dolj

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Craiova, în Județul Dolj? Caută aici!

Craiova, România
27 sept — 4 oct
Returnare în același loc
Craiova, România
Mi 27/9
Amiază
Mi 4/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Craiova

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Craiova

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Craiova?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Craiova se găsesc, în general, prin intermediul Klass Wagen. Atunci când rezervi cu Klass Wagen, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 10 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Craiova este de 24 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Craiova?

Conform datelor noastre, mașinile Dacia Logan și Volkswagen Polo sunt cele mai populare modele de închiriat în Craiova. Prețurile pentru Dacia Logan in Craiova variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 31 €/zi, cu un minim de 12 €. Prețurile pentru Volkswagen Polo variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 25 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 10 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Craiova, în Județul Dolj

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Craiova, în Județul Dolj.
Economy14 €/day
Compact13 €/day
Intermediar15 €/day
Mini13 €/day
Familiar compact16 €/day
Compact SUV20 €/day
SUV intermediar27 €/day
Familiar dimensiune intermediară29 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Craiova, în Județul Dolj găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Craiova

Mașini Mică

19 € - 39 €

Toate tipurile de mașini

28 € - 78 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Craiova, în România este 27 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 30% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 50% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Craiova. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Craiova poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Craiova, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Craiova, în România este 60 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 26 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Craiova. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Craiova poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Craiova, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Craiova, în România este 55 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 45 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Craiova. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Craiova poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Craiova, în România este 40 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Craiova. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Craiova poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Craiova, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Craiova, în România este 86 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 50 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 38% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Craiova. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Craiova poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

25 sept - 6 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

14 €/zi

25 sept - 2 oct
Volkswagen Polo

Registru agenții de închirieri auto din Craiova

Principalii furnizori de închirieri auto din Craiova, în Județul Dolj

Enterprise Rent-A-Car

1 sucursală

Klass Wagen

1 sucursală

Avis

1 sucursală

Budget

1 sucursală

Alamo

1 sucursală

Sixt

1 sucursală

Europcar

1 sucursală

Autonom

3 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Craiova

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Craiova

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Mini, Compact, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

15 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
Cea mai populară companie de închirieri auto din Craiova pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Autonom și Alamo.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Craiova au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Compact, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Craiova este de 15 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 27 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Craiova a fost, în ultimele zile, Dacia Logan. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Polo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Craiova

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Craiova

Cum conduci cu o mașină închiriată în Craiova - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Craiova și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Craiova, România?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Craiova, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Craiova, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Craiova, limita este 130 km/h.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Craiova?

Prețurile pentru mașini în Craiova au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Craiova?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 23 de operatori pentru mașini în Craiova..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Craiova?

În diferite țări, inclusiv în Craiova, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Craiova?

Pentru a închiria o mașină în Craiova, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Craiova

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Craiova

Începe să-ți planifici călătoria în Craiova


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Craiova?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Craiova. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Craiova?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Craiova, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Craiova cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Craiova în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Craiova, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Craiova.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Craiova, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Craiova.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Craiova cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Craiova, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.