Craiova Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Craiova? Caută aici!

Craiova, România
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Craiova, România
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Distanța Craiova față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Craiova

Mașini de închiriat în Craiova

Până în acest moment al lunii, am avut 81 de căutări de închiriere mașini în Craiova.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Craiova pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Enterprise și National sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Craiova. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Craiova care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Craiova în Februarie?

În Craiova, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna Februarie a fost de 332 lei. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 145 lei. 65 lei este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Craiova. Totuși, în luna Februarie, prețurile pot scădea până la 65 lei, în funcție de cerințele tale specifice.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Craiova?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Craiova oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Enterprise și National, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Câte locații de închiriere are Autonom în Craiova?

Cu 3 locații, Autonom are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Craiova. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 186 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Autonom în Craiova.

Care este limita de viteză în Craiova?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Craiova, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Craiova, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Craiova, limita este 130 km/h.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Vremea în Craiova în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Craiova.


Începe să-ți planifici călătoria în Craiova

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Craiova

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Craiova
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Craiova
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Craiova