Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Botoșani, în Botoşani

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Botoșani, în Botoşani? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Sâ 20/7
Sâ 27/7

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Botoșani

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Botoșani

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Botoșani?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Botoșani se găsesc, în general, prin intermediul Pricecarz. Atunci când rezervi cu Pricecarz, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 12 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Botoșani este de 30 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Botoșani?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Dacia Sandero Stepway în Botoșani, deși închirierea Peugeot 208 este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Dacia Sandero Stepway, prețurile sunt în medie de 24 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Dacia Sandero Stepway în Botoșani pentru doar 19 € pe zi. Peugeot 208 închirieri în. Botoșani costă în medie 21 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 16 € pe zi.

Oferte la mașini de închiriat în Botoșani, în Botoşani găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Botoșani

Mică mașini

11 € - 35 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 78 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Botoșani, în România este 22 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 44% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Botoșani. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Botoșani poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Botoșani, în România este 39 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 3% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Botoșani. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Botoșani poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Botoșani, în România este 66 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 11% mai ieftin decât în restul anului - doar 59 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 41% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Botoșani. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Botoșani poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Botoșani, în România este 27 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Botoșani. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Botoșani poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Botoșani, în România este 52 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 13% mai ieftin decât în restul anului - doar 59 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 25% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Botoșani. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Botoșani poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Botoșani

Principalii furnizori de închirieri auto din Botoșani, în Botoşani

Autonom

5 sucursale

ADMITA

1 sucursală

Flex Rent a Car

1 sucursală

Flexicar

1 sucursală

Goldcar Rental SP

1 sucursală

Sixt

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Botoșani

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Botoșani

Cea mai ieftină mașină de închiriat

12 €

Cel mai popular model

Dacia Sandero Stepway
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Botoșani este de 12 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 30 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Botoșani a fost, în ultimele zile, Dacia Sandero Stepway. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Peugeot 208.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Botoșani - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Botoșani și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Botoșani, România?

Atunci când conduci în interiorul orașului Botoșani, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Botoșani este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Botoșani?

Prices for mașini in Botoșani refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Botoșani?

16 operatori pentru mașini în Botoșani există pe piață începând cu iulie 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Botoșani?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Botoșani. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Botoșani?

Pentru a închiria o mașină în Botoșani, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Botoșani?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Botoșani, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Botoșani?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Botoșani. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Botoșani cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Botoșani în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Botoșani, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Botoșani.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Botoșani, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Botoșani.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Botoșani cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Botoșani, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Botoșani

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Sâ 20/7
Amiază
Sâ 27/7
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Botoșani

Găsește mașini de închiriat în aceste aeroporturi populare lângă Botoșani