Mașini de închiriat în Satu Mare, în Județul Satu Mare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Satu Mare, în Județul Satu Mare? Caută aici!

Satu Mare, România
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Satu Mare, România
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Registru agenții de închirieri auto din Satu Mare

Principalii furnizori de închirieri auto din Satu Mare, în Județul Satu Mare
3 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Satu Mare

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Satu Mare

Tipuri populare de mașini

Mini, Intermediate, Standard

Cea mai ieftină mașină de închiriat

37 €

Cel mai popular model

Class Special Car
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Satu Mare au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Intermediate, Standard.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Satu Mare este de 37 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 201 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Satu Mare a fost, în ultimele zile, Class Special Car.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Satu Mare

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Satu Mare

Cum conduci cu o mașină închiriată în Satu Mare - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Satu Mare și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Satu Mare este oferit, în general, de către Autonom, care are 3 locații de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 37 €, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Autonom în Satu Mare este de 201 €/zi.

Limita maximă de viteză admisă în Satu Mare este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Satu Mare sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Satu Mare, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Satu Mare

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Satu Mare

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Satu Mare. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Satu Mare. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Satu Mare în funcție de politica de anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Satu Mare.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Satu Mare.

Da, există mașini de închiriat în Satu Mare cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.