Sfaturi
Ultimele oferte
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Satu Mare, în Județul Satu Mare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Satu Mare, în Județul Satu Mare? Caută aici!

Satu Mare, România
26 mar — 2 apr
Satu Mare, România
Ma 26/3
Amiază
Ma 2/4
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Satu Mare

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Satu Mare

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Satu Mare?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Satu Mare se găsesc, în general, prin intermediul Autonom. Atunci când rezervi cu Autonom, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 24 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Satu Mare este de 24 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Satu Mare?

Pentru un preț mediu de 41 €/zi (cu un minim începând de la 22 €/zi), mașinile Toyota Aygo de închiriat în Satu Mare sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Opel Corsa sunt o altă alegere frecventă în Satu Mare, al un preț mediu de 29 €/zi și un minim de 24 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Satu Mare, în Județul Satu Mare

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Satu Mare, în Județul Satu Mare.
Economy50 €/day
Compact54 €/day
Intermediar87 €/day
Mini47 €/day
Familiar compact90 €/day
Compact SUV102 €/day
SUV intermediar107 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Satu Mare, în Județul Satu Mare găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Satu Mare

Mică mașini

11 € - 68 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 100 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Satu Mare, în România este 33 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 68% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 45% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Satu Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Satu Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Satu Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Satu Mare, în România este 91 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 81% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 33% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Satu Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Satu Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Satu Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Satu Mare, în România este 56 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 46 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 7% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Satu Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Satu Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Satu Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Satu Mare, în România este 87 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 13% mai ieftin decât în restul anului - doar 99 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Satu Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Satu Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

50 €/zi

1 apr - 15 apr
Toyota Yaris
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

54 €/zi

1 apr - 15 apr
Opel Astra

Registru agenții de închirieri auto din Satu Mare

Principalii furnizori de închirieri auto din Satu Mare, în Județul Satu Mare

Autounion Car Rental

4 sucursale

Autonom

2 sucursale

Sunnycars

2 sucursale

Europcar

1 sucursală

Flexicar

1 sucursală

Goldcar Rental SP

1 sucursală

keddy by Europcar

1 sucursală

Rhodium

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Satu Mare

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Satu Mare

Tipuri populare de mașini

Compact, Mini, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

24 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Satu Mare au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Mini, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Satu Mare este de 24 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 24 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Satu Mare a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Opel Corsa.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Satu Mare

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Satu Mare
Hotel Satu Mare City

Hotel Satu Mare City

Str. Vasile Lucaciu 42, Satu Mare, Romania

0,5 km față de centrul orașului

Hotel Astoria

Hotel Astoria

Mihail Kogalniceanu, Nr 1, Satu Mare, Romania

1,0 km față de centrul orașului

Hotel Vila Class

Hotel Vila Class

Str. Liviu Rebreanu 11, Satu Mare, Romania

0,9 km față de centrul orașului

Motel Select

Motel Select

Sandor Gellert, No.2, Satu Mare, Romania

2,8 km față de centrul orașului

Olimpia Residence District Satu Mare

Olimpia Residence District Satu Mare

Satu Mare, România

1,3 km față de centrul orașului


Cum conduci cu o mașină închiriată în Satu Mare - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Satu Mare și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Satu Mare, România?

Limita maximă de viteză admisă în Satu Mare este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Satu Mare sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Satu Mare, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Satu Mare?

Prețurile pentru mașini în Satu Mare sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Satu Mare?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Satu Mare este de 17 (de la martie 2024).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Satu Mare?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Satu Mare. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Satu Mare?

Atunci când închiriezi o mașină în Satu Mare, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Satu Mare?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Satu Mare. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Satu Mare?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Satu Mare. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Satu Mare cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Satu Mare în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Satu Mare, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Satu Mare.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Satu Mare, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Satu Mare.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Satu Mare cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Satu Mare cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Satu Mare

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Satu Mare

Găsește mașini de închiriat în aceste aeroporturi populare lângă Satu Mare


Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 26/3
Amiază
Ma 2/4
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo