Mașini de închiriat în Satu Mare, în Județul Satu Mare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Satu Mare, în Județul Satu Mare? Caută aici!

Satu Mare, România
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Satu Mare, România
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Satu Mare

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Satu Mare

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Satu Mare?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Satu Mare se găsesc, în general, prin intermediul Autonom. Atunci când rezervi cu Autonom, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 14 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Satu Mare este de 30 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Satu Mare?

Pentru un preț mediu de 25 €/zi (cu un minim începând de la 21 €/zi), mașinile Opel Corsa de închiriat în Satu Mare sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Toyota Aygo sunt o altă alegere frecventă în Satu Mare, al un preț mediu de 19 €/zi și un minim de 14 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Satu Mare, în Județul Satu Mare

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Satu Mare, în Județul Satu Mare.
Economy12 €/day
Compact12 €/day
Intermediar16 €/day
Standard109 €/day
Dubiță135 €/day
Mini12 €/day
Dubă pentru pasageri183 €/day
SUV intermediar98 €/day
SUV Standard109 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Satu Mare, în Județul Satu Mare găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Satu Mare

Mașini Mică

14 € - 124 €

Toate tipurile de mașini

16 € - 149 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Satu Mare, în România este 42 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Satu Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Satu Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Satu Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Satu Mare, în România este 70 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 75% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 2% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Satu Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Satu Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Satu Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Satu Mare, în România este 49 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 6% mai ieftin decât în restul anului - doar 47 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Satu Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Satu Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Satu Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Satu Mare, în România este 75 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 101 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 7% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Satu Mare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Satu Mare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Satu Mare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

27 sept - 4 oct
Volkswagen Golf

Registru agenții de închirieri auto din Satu Mare

Principalii furnizori de închirieri auto din Satu Mare, în Județul Satu Mare

Autonom

3 sucursale

Wheego

2 sucursale

Europcar

1 sucursală

Flexicar

1 sucursală

Goldcar Rental SP

1 sucursală

keddy by Europcar

1 sucursală

Rhodium

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Satu Mare

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Satu Mare

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

17 €

Cel mai popular model

Opel Corsa
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Satu Mare au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Satu Mare este de 17 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 32 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Satu Mare a fost, în ultimele zile, Opel Corsa. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Satu Mare

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Satu Mare

Cum conduci cu o mașină închiriată în Satu Mare - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Satu Mare și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Satu Mare, România?

Limita maximă de viteză admisă în Satu Mare este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Satu Mare sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Satu Mare, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Satu Mare?

Prețurile pentru mașini în Satu Mare sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Satu Mare?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Satu Mare este de 18 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Satu Mare?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Satu Mare. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Satu Mare?

Atunci când închiriezi o mașină în Satu Mare, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Satu Mare

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Satu Mare

De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Satu Mare?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Satu Mare. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Satu Mare?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Satu Mare. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Satu Mare cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Satu Mare în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Satu Mare, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Satu Mare.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Satu Mare, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Satu Mare.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Satu Mare cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Satu Mare cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Satu Mare

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.