Satu Mare, România Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Satu Mare, România? Caută aici!

Satu Mare, România
17 apr — 24 apr
Aceeași locație
Satu Mare, România
Sâ 17/4
Amiază
Sâ 24/4
Amiază

Distanța Satu Mare, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Mașini de închiriat în Satu Mare

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 4 căutări de închirieri de mașini în Satu Mare pentru utilizatorii momondo

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Satu Mare pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Europcar este una dintre multele companii de închirieri auto din Satu Mare care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Satu Mare. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Satu Mare are cele mai mici prețuri?

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Satu Mare este oferit, în general, de către Autonom, care are 3 locații de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 69 lei, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Autonom în Satu Mare este de 132 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Satu Mare, România?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Satu Mare. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Câte locații de închiriere are Autonom în Satu Mare?

Autonom este o foarte popular în Satu Mare, România, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 3 locații de închiriere în orașul Satu Mare, România și te poți aștepta la un preț mediu de 132 lei/zi pentru rezervarea mașinii.

Care este limita de viteză în Satu Mare, România?

Limita maximă de viteză admisă în Satu Mare este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Satu Mare sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Satu Mare, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Satu Mare în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Satu Mare.


Începe să-ți planifici călătoria în Satu Mare