Mașini de închiriat în Slatina, în Județul Olt

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Slatina, în Județul Olt? Caută aici!

Slatina, România
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Slatina, România
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Slatina

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Slatina

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Slatina?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Slatina se găsesc, în general, prin intermediul Klass Wagen. Atunci când rezervi cu Klass Wagen, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 12 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Slatina este de 24 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Slatina?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Dacia Logan în Slatina, deși închirierea Skoda Rapid este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Dacia Logan, prețurile sunt în medie de 22 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Dacia Logan în Slatina pentru doar 17 € pe zi. Skoda Rapid închirieri în. Slatina costă în medie 92 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 13 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Slatina, în Județul Olt

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Slatina, în Județul Olt.
Economy24 €/day
Compact24 €/day
Intermediar26 €/day
Standard40 €/day
Dubiță125 €/day
Mini22 €/day
Dubă pentru pasageri123 €/day
SUV intermediar42 €/day
SUV Standard50 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Slatina, în Județul Olt găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Slatina

Mașini Mică

19 € - 41 €

Toate tipurile de mașini

21 € - 88 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Slatina, în România este 28 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 42% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Slatina. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Slatina poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Slatina, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Slatina, în România este 45 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 8% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Slatina. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Slatina poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Slatina, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Slatina, în România este 49 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 2% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Slatina. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Slatina poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Slatina, în România este 42 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 14% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Slatina. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Slatina poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Slatina, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Slatina, în România este 64 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 30% mai ieftin decât în restul anului - doar 85 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 24% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Slatina. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Slatina poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Slatina, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

24 €/zi

26 sept - 3 oct
Opel Astra
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

24 €/zi

26 sept - 3 oct
Toyota Yaris

Registru agenții de închirieri auto din Slatina

Principalii furnizori de închirieri auto din Slatina, în Județul Olt

Autonom

2 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

2 sucursale

Goldcar Rental SP

1 sucursală

keddy by Europcar

1 sucursală

Klass Wagen

1 sucursală

Rhodium

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Slatina

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Slatina

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

18 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
Cea mai populară companie de închirieri auto din Slatina pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Autonom și Flexicar.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Slatina au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Slatina este de 18 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 38 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Slatina a fost, în ultimele zile, Dacia Logan. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Skoda Rapid.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Slatina

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Slatina

Cum conduci cu o mașină închiriată în Slatina - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Slatina și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Slatina, România?

Atunci când conduci în interiorul orașului Slatina, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Slatina este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Slatina?

Prețurile pentru mașini în Slatina au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Slatina?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 13 operatori pentru mașini în Slatina.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Slatina?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Slatina. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Slatina?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Slatina. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Slatina

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Slatina

De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Slatina?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Slatina, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Slatina?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Slatina. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Slatina cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Slatina în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Slatina, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Slatina pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Slatina, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Slatina care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Slatina cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Slatina, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Slatina

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.