Închirieri auto în Aeroportul Bacau

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Aeroportul Bacau? Caută aici!

Bacău, România - Bacau (BCM)
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Bacău, România - Bacau (BCM)
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Aeroportul Bacau găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, la Aeroportul Bacau

Mașini Mică

17 € - 52 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 138 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Aeroportul Bacau este 29 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 44% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin decât media în Aeroportul Bacau. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Bacau poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Aeroportul Bacau, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Aeroportul Bacau este 36 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 22% mai ieftin decât media în Aeroportul Bacau. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Bacau poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

173 €/zi

15 iul - 24 iul
Kia Forte

Registru agenții de închirieri auto din Aeroportul Bacau

Principalii furnizori de închirieri auto din Aeroportul Bacau
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din în Bacău

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din în Bacău

Mașini de închiriat în Aeroportul Bacau

Află tot ce ai nevoie să știi despre închirierea unei mașini în Aeroportul Bacau și fii bine pregătit pentru următoarea ta călătorie.

Conform datelor noastre, Ford Focus este cea mai ieftină opțiune pentru mașinile de închiriat din Aeroportul Bacau. Dacă vei compara prețurile mașinilor, vei vedea că NU Car oferă închirieri pentru Ford Focus la un preț mediu de 13 €/zi. Cel mai ieftin preț pe zi pentru Ford Focus oferit de compania NU Car a fost 12 €, preț găsit în căutările noastre în ultimul an. Dacă închiriezi o mașină din Aeroportul Bacau cu mai mult timp înainte, este posibil să găsești oferte la fel de bune.

Cea mai bună companie de închirieri auto din Aeroportul Bacau este Klass Wagen, având 2 comentarii și o notă medie de 10. În ultimul an, 61% dintre utilizatorii momondo au ales să închirieze o mașină de la Klass Wagen.

Prețul mediu pe zi pentru închirierea unei mașini în Aeroportul Bacau este de 32 €. Prețul mediu pentru o săptămână este de 225 €. Dacă închiriezi o mașină în Aeroportul Bacau pentru o lună, prețul este de 862 €, în medie. Ai putea, totuși, găsi oferte mai bune în funcție de tipul mașinii pe care vrei să închiriezi și de perioada anului.


Caută mai multe închirieri auto în în Bacău

Caută oferte de închirieri auto în în Bacău

De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Aeroportul Bacau te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Aeroportul Bacau punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Aeroportul Bacau în funcție de politica de anulare gratuită.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Aeroportul Bacau cu politici specifice privind combustibilul.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Aeroportul Bacau care includ curățare în profunzime.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Aeroportul Bacau cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.