Mașini de închiriat în Valencia, în Valencia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Valencia, în Valencia? Caută aici!

Valencia, Valencia, Spania
5 iul — 12 iul
Returnare în același loc
Valencia, Valencia, Spania
Ma 5/7
Amiază
Ma 12/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Valencia, în Valencia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Valencia

Mașini Mică

6 € - 58 €

Toate tipurile de mașini

6 € - 89 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Valencia, în Spania este 28 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 42% mai ieftin decât media în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Valencia, în Spania este 48 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump decât media în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Valencia, în Spania este 63 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 54% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 24% mai scump decât media în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Valencia, în Spania este 32 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 61% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 32% mai ieftin decât media în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Valencia, în Spania este 64 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 80% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 27% mai scump decât media în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Valencia

Principalii furnizori de închirieri auto din Valencia, în Valencia
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

7,0
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,7

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

6,7
6 de sucursale
6 de sucursale
3 de sucursale
3 de sucursale
3 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Valencia

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Valencia

Cea mai populară agenție

Goldcar Rental SP

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

23 €

Cel mai popular model

Ford Fiesta
Cea mai populară companie de închirieri auto din Valencia pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Goldcar Rental SP. Alternative foarte bune sunt CLICK RENT și INTERRENT .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Valencia au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Valencia este de 23 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 41 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Valencia a fost, în ultimele zile, Ford Fiesta. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Hyundai Accent.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Valencia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Valencia

Cum conduci cu o mașină închiriată în Valencia - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Valencia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cu un tarif mediu pe zi de 13 €, Valencia este cel mai ieftin furnizor din DRIVALIA ; în Valencia are sucursală de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Valencia și oferită de DRIVALIA este 4 €.

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Valencia. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

CLICK RENT are 1 locație de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 60 €/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Valencia, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Valencia, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Valencia, limita este 120 km/h.

În luna iunie, în Valencia se înregistrează precipitații de 23 mm și o temperatură medie de 22 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Valencia pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Valencia pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Valencia în timpul lunii iunie este de obicei în jur de 22 °C cu precipitații de 20 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Valencia

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Valencia

Începe să-ți planifici călătoria în Valencia


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Valencia poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Valencia punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Valencia și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Valencia pe momondo.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Valencia.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Valencia cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.