Sfaturi
Ultimele oferte
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Valencia, în Valencia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Valencia, în Valencia? Caută aici!

Valencia, Valencia, Spania
30 apr — 7 mai
Valencia, Valencia, Spania
Ma 30/4
Amiază
Ma 7/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Valencia, în Valencia

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Valencia, în Valencia.
Economy8 €/day
Compact9 €/day
Intermediar15 €/day
Standard25 €/day
Dubiță47 €/day
Mini7 €/day
Compact SUV10 €/day
SUV intermediar14 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Valencia, în Valencia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Valencia

Mică mașini

13 € - 30 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 37 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Valencia, în Spania este 21 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Valencia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Valencia, în Spania este 35 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 72% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 15% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Valencia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Valencia, în Spania este 55 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 46% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Valencia, în Spania este 25 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 14% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Valencia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Valencia, în Spania este 63 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 80% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 53% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Valencia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Valencia, în Spania este 28 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 4% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Valencia, în Spania este 20 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 77% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 30% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Valencia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Valencia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

25 mai - 4 iun
Opel Corsa
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

9 €/zi

29 apr - 6 mai
Volkswagen ID.3

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Valencia

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Valencia

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Valencia?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Valencia se găsesc, în general, prin intermediul Goldcar Rental SP. Atunci când rezervi cu Goldcar Rental SP, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Valencia este de 11 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Valencia are cele mai multe locații?

Alquicoche are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Valencia, cu 7 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Valencia?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Fiat 500 în Valencia, deși închirierea Opel Corsa este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Fiat 500, prețurile sunt în medie de 21 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Fiat 500 în Valencia pentru doar 7 € pe zi. Opel Corsa închirieri în. Valencia costă în medie 23 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 7 € pe zi.

Registru agenții de închirieri auto din Valencia

Principalii furnizori de închirieri auto din Valencia, în Valencia

Centauro

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Dollar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Hertz

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

CLICK RENT

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,7

Evaluare Generală

7,7

Preluare/Returnare

7,7

Valoare

7,7

Enterprise Rent-A-Car

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

8,1

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,4

Budget

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

8,2

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

6,8

Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

7,6

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,8

Informații despre închirierea de mașini în Valencia

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Valencia

Cea mai populară agenție

Goldcar Rental SP

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

10 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Valencia pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Goldcar Rental SP. Alternative foarte bune sunt Ok Mobility și Centauro.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Valencia au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Valencia este de 10 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 18 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Valencia a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Opel Corsa.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Valencia - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Valencia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Valencia, Spania în mai?

13 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Valencia în luna mai. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 13 €. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Valencia în luna mai costă (în medie) 28 €. Cele mai bune oferte încep de la 9 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Valencia, Spania?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Valencia. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Valencia, în luna mai?

Cel mai bun mod de a te bucura de străzile din Valencia în timpul lunii mai este închirierea unei decapotabile. Este puțin probabil ca planurile să-ți fie dejucate de ploi subite sau vreme rece, deoarece, în timpul lunii mai, Valencia are o temperatură medie de 22 °C și precipitații medii de 23 mm. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Valencia te va costa, în medie 16 €/zi.

Care este limita de viteză în Valencia, Spania?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Valencia, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Valencia, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Valencia, limita este 120 km/h.

Care companie Fiat 500C în oferă spre închiriere mașini Valencia?

Cum este vremea în Valencia, Spania în luna aprilie?

În luna aprilie, în Valencia se înregistrează precipitații de 37 mm și o temperatură medie de 16 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Valencia pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Valencia asemănătoare cu cea din restul regiunii Valencia?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Valencia pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Valencia în timpul lunii aprilie este de obicei în jur de 15 °C cu precipitații de 33 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Valencia?

Prices for mașini in Valencia refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Valencia?

90 de operatori pentru mașini în Valencia există pe piață începând cu aprilie 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Valencia?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Valencia. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Valencia?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Valencia. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Valencia?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Valencia poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Valencia?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Valencia punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Valencia cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Valencia și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Valencia, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Valencia pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Valencia, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Valencia.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Valencia cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Valencia cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Valencia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 30/4
Amiază
Ma 7/5
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Valencia

Tipuri populare de mașini de închiriat în Valencia