Mașini de închiriat în Bragadiru, în Județul Ilfov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bragadiru, în Județul Ilfov? Caută aici!

Bragadiru, România
13 dec — 20 dec
Returnare în același loc
Bragadiru, România
Ma 13/12
Amiază
Ma 20/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Bragadiru, în Județul Ilfov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Bragadiru

Mașini Mică

6 € - 31 €

Toate tipurile de mașini

6 € - 73 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Bragadiru, în România este 14 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 42% mai ieftin decât media în Bragadiru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bragadiru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Bragadiru, în România este 20 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 29% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin decât media în Bragadiru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bragadiru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Bragadiru

Principalii furnizori de închirieri auto din Bragadiru, în Județul Ilfov

Sixt

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

4,6

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

OptimoRent

2 sucursale

Thrifty

2 sucursale

Autoboca

1 sucursală

Avis

1 sucursală

Dollar

1 sucursală

Next Auto Rent

1 sucursală

SURPRICE CAR RENTAL

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Bragadiru

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Bragadiru

Cea mai ieftină mașină de închiriat

5 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Bragadiru este de 5 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 20 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Bragadiru a fost, în ultimele zile, Dacia Logan. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Polo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Bragadiru

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Bragadiru

Cum conduci cu o mașină închiriată în Bragadiru - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Bragadiru și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Limita maximă de viteză admisă în Bragadiru este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Bragadiru sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Bragadiru, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Bragadiru

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Bragadiru

Tipuri de mașini de închiriat populare în Bragadiru

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Bragadiru

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Bragadiru


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Bragadiru te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Bragadiru. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Bragadiru.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Bragadiru.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Bragadiru.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Bragadiru cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.