Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Bragadiru, în Județul Ilfov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bragadiru, în Județul Ilfov? Caută aici!

Bragadiru, România
4 mar — 11 mar
Bragadiru, România
Lu 4/3
Amiază
Lu 11/3
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Bragadiru

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Bragadiru

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Bragadiru?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Bragadiru se găsesc, în general, prin intermediul Pricecarz. Atunci când rezervi cu Pricecarz, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 1 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Bragadiru este de 2 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Bragadiru?

Conform datelor noastre, mașinile Dacia Logan și Volkswagen T-Cross sunt cele mai populare modele de închiriat în Bragadiru. Prețurile pentru Dacia Logan in Bragadiru variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 13 €/zi, cu un minim de 6 €. Prețurile pentru Volkswagen T-Cross variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 8 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 6 €.

Oferte la mașini de închiriat în Bragadiru, în Județul Ilfov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Bragadiru

Mică cars

3 € - 19 €

Toate tipurile de mașini

3 € - 43 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Bragadiru, în România este 8 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 63% mai ieftin decât în restul anului - doar 3 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 47% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bragadiru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bragadiru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Bragadiru, în România este 18 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 17% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bragadiru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bragadiru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Bragadiru, în România este 6 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 84% mai ieftin decât în restul anului - doar 1 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 60% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bragadiru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bragadiru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Bragadiru

Principalii furnizori de închirieri auto din Bragadiru, în Județul Ilfov

OptimoRent

2 sucursale

Autoboca

1 sucursală

Autounion Car Rental

1 sucursală

Avis

1 sucursală

Direct Rent

1 sucursală

Free2Move

1 sucursală

Next Auto Rent

1 sucursală

Sixt

1 sucursală

Cum conduci cu o mașină închiriată în Bragadiru - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Bragadiru și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Bragadiru, România?

Limita maximă de viteză admisă în Bragadiru este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Bragadiru sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Bragadiru, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bragadiru?

Prices for mașini in Bragadiru refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bragadiru?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Bragadiru este de 10 (de la februarie 2024).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bragadiru?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Bragadiru. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bragadiru?

Pentru a închiria o mașină în Bragadiru, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Bragadiru?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Bragadiru te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Bragadiru?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Bragadiru. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Bragadiru cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Bragadiru.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Bragadiru, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Bragadiru.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Bragadiru, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Bragadiru.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Bragadiru cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Bragadiru cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bragadiru

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Mașini în Bragadiru
Lu 4/3
Amiază
Lu 11/3
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo