Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Târgu Mureş, în Județul Mureș

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Târgu Mureş, în Județul Mureș? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Ma 28/5
Ma 4/6

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Târgu Mureş, în Județul Mureș

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Târgu Mureş, în Județul Mureș.
Economy32 €/day
Compact33 €/day
Intermediar63 €/day
Mini32 €/day
Familiar dimensiune intermediară56 €/day
Compact SUV57 €/day
Familiar compact58 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Târgu Mureş

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Târgu Mureş

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Târgu Mureş?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Târgu Mureş se găsesc, în general, prin intermediul Autonom. Atunci când rezervi cu Autonom, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 14 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Târgu Mureş este de 22 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Târgu Mureş, în Județul Mureș găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Târgu Mureş

Mică mașini

21 € - 49 €

Toate tipurile de mașini

24 € - 89 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Târgu Mureş, în România este 30 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 44% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Târgu Mureş, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Târgu Mureş, în România este 70 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 38 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 23% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Târgu Mureş, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Târgu Mureş, în România este 112 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 72 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 52% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Târgu Mureş, în România este 56 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 34 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Târgu Mureş, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Târgu Mureş, în România este 111 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 81 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 51% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Târgu Mureş, în România este 94 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 126 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 42% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Toyota Aygo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

32 €/zi

11 iun - 13 iun
Toyota Aygo
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

32 €/zi

11 iun - 13 iun
Volkswagen Polo
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

33 €/zi

11 iun - 13 iun
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Târgu Mureş

Principalii furnizori de închirieri auto din Târgu Mureş, în Județul Mureș

Autoboca

2 sucursale

Autonom

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Avis

2 sucursale

Budget

2 sucursale

DISCOUNT.QUEBEC

2 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Târgu Mureş

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Târgu Mureş

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Full-size

Cea mai ieftină mașină de închiriat

15 €

Cel mai popular model

Toyota C-HR
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Târgu Mureş au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Full-size.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Târgu Mureş este de 15 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 22 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Târgu Mureş a fost, în ultimele zile, Toyota C-HR.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Târgu Mureş - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Târgu Mureş și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Târgu Mureş, în luna iunie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Târgu Mureş în iunie. În timpul lunii iunie, precipitațiile medii în Târgu Mureş sunt de 80 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 19 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Târgu Mureş te va costa, în medie 68 €/zi.

Care este limita de viteză în Târgu Mureş, România?

Atunci când închiriezi o mașină în Târgu Mureş, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Târgu Mureş sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Târgu Mureş, România în luna mai?

În timpul lunii mai, temperatura medie în Târgu Mureş este de 14 °C, iar precipitațiile, 80 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Târgu Mureş.

Este vremea în Târgu Mureş asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Mureș?

Temperatura în Județul Mureș în timpul lunii mai este de obicei 11 °C cu precipitații preconizate de 65 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Târgu Mureş într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Târgu Mureş?

Prețurile pentru mașini în Târgu Mureş au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Târgu Mureş?

Începând cu mai 2024, ai la dispoziție 40 de operatori pentru mașini în Târgu Mureş.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Târgu Mureş?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Târgu Mureş. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Târgu Mureş?

Atunci când închiriezi o mașină în Târgu Mureş, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Târgu Mureş?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Târgu Mureş poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Târgu Mureş?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Târgu Mureş, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Târgu Mureş cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Târgu Mureş în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Târgu Mureş, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Târgu Mureş pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Târgu Mureş, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Târgu Mureş care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Târgu Mureş cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Târgu Mureş, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Târgu Mureş

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 28/5
Amiază
Ma 4/6
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Târgu Mureş

Găsește mașini de închiriat în aceste aeroporturi populare lângă Târgu Mureş