Mașini de închiriat în Târgu Mureş, în Județul Mureș

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Târgu Mureş, în Județul Mureș? Caută aici!

Târgu Mureş, România
12 iun — 19 iun
Returnare în același loc
Târgu Mureş, România
Lu 12/6
Amiază
Lu 19/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Târgu Mureş

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Târgu Mureş

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Târgu Mureş?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Târgu Mureş se găsesc, în general, prin intermediul Wheego. Atunci când rezervi cu Wheego, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 22 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Târgu Mureş este de 25 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Târgu Mureş, în Județul Mureș

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Târgu Mureş, în Județul Mureș
Toyota Aygo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

29 €/zi

12 iun - 19 iun
Toyota Aygo
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

29 €/zi

12 iun - 19 iun
Chevrolet Aveo Sedan
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

30 €/zi

12 iun - 19 iun
Ford Focus
Renault Fluence
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

40 €/zi

12 iun - 19 iun
Renault Fluence
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

41 €/zi

12 iun - 19 iun
Volkswagen Golf
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

43 €/zi

12 iun - 19 iun
Dacia Duster
Ford Mondeo
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

45 €/zi

12 iun - 19 iun
Ford Mondeo
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

45 €/zi

18 iun - 22 iun
Volkswagen Polo
Hyundai Tucson
SUV Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 4 uși

48 €/zi

12 iun - 19 iun
Hyundai Tucson

Oferte la mașini de închiriat în Târgu Mureş, în Județul Mureș găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Târgu Mureş

Mașini Mică

22 € - 53 €

Toate tipurile de mașini

30 € - 88 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Târgu Mureş, în România este 34 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 41% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Târgu Mureş, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Târgu Mureş, în România este 56 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 37 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 2% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Târgu Mureş, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Târgu Mureş, în România este 40 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 57 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Târgu Mureş, în România este 56 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 2% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Târgu Mureş, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Târgu Mureş, în România este 73 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 3% mai ieftin decât în restul anului - doar 71 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 22% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Târgu Mureş. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Mureş poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Toyota Aygo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

29 €/zi

12 iun - 19 iun
Toyota Aygo
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

29 €/zi

12 iun - 19 iun
Chevrolet Aveo Sedan
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

30 €/zi

12 iun - 19 iun
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Târgu Mureş

Principalii furnizori de închirieri auto din Târgu Mureş, în Județul Mureș

Autoboca

2 sucursale

Autonom

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Avis

2 sucursale

Budget

2 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

2 sucursale

Klass Wagen

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Târgu Mureş

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Târgu Mureş

Cea mai populară agenție

Wheego

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, SUV

Cea mai ieftină mașină de închiriat

32 €

Cel mai popular model

Seat Toledo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Târgu Mureş pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Wheego. Alternative foarte bune sunt Autonom și Alamo.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Târgu Mureş au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, SUV.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Târgu Mureş este de 32 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 36 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Târgu Mureş a fost, în ultimele zile, Seat Toledo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Class Special Car.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Târgu Mureş

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Târgu Mureş

Cum conduci cu o mașină închiriată în Târgu Mureş - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Târgu Mureş și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Datele noastre arată că, pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Târgu Mureş în luna iulie, prețul va fi de aproximativ 30 €. O ofertă bună, însă, poate ajunge la 30 € (acesta fiind cel mai mic preț pe care l-am găsit până acum în Târgu Mureş). 31 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Târgu Mureş. Totuși, în luna iulie, prețurile pot scădea până la 29 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Atunci când închiriezi o mașină în Târgu Mureş, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Târgu Mureş sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Târgu Mureş

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Târgu Mureş

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Târgu Mureş


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Târgu Mureş poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Târgu Mureş, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.