Mașini de închiriat în Otopeni, în Județul Ilfov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Otopeni, în Județul Ilfov? Caută aici!

Otopeni, România
6 dec — 13 dec
Otopeni, România
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Otopeni

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Otopeni

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Otopeni?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Otopeni se găsesc, în general, prin intermediul Wheego. Atunci când rezervi cu Wheego, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 1 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Otopeni este de 4 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Otopeni?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Volkswagen T-Cross în Otopeni, deși închirierea Volkswagen Golf este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Volkswagen T-Cross, prețurile sunt în medie de 26 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Volkswagen T-Cross în Otopeni pentru doar 13 € pe zi. Volkswagen Golf închirieri în. Otopeni costă în medie 26 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 11 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Otopeni, în Județul Ilfov

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Otopeni, în Județul Ilfov.
Economy5 €/day
Compact5 €/day
Intermediar5 €/day
Dubiță14 €/day
Compact SUV5 €/day
Familiar dimensiune intermediară5 €/day
SUV intermediar6 €/day
Familiar compact12 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Otopeni, în Județul Ilfov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Otopeni

Mică cars

3 € - 27 €

Toate tipurile de mașini

16 € - 58 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Otopeni, în România este 13 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 3 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 55% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Otopeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Otopeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Otopeni, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Otopeni, în România este 25 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Otopeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Otopeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie car de închiriat în Otopeni, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Otopeni, în România este 60 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 68% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 50% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Otopeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Otopeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Otopeni, în România este 30 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 88% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 0% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Otopeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Otopeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Otopeni, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

8 ian - 14 ian
Volkswagen ID.3
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

8 dec - 11 dec
Dacia Logan
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

6 ian - 31 ian
Volkswagen Golf

Registru agenții de închirieri auto din Otopeni

Principalii furnizori de închirieri auto din Otopeni, în Județul Ilfov

ADDCAR RENTAL

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Alamo

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Ace

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

3,0

Confort

3,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Autounion Car Rental

2 sucursale

Final Rentals

2 sucursale

Free2Move

2 sucursale

AbbyCar Car Rentals

1 sucursală

AcaRent

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Otopeni

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Otopeni

Cea mai populară agenție

Wheego

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, SUV

Cea mai ieftină mașină de închiriat

4 €

Cel mai popular model

Volkswagen T-Cross
Cea mai populară companie de închirieri auto din Otopeni pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Wheego. Alternative foarte bune sunt Klass Wagen și OptimoRent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Otopeni au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, SUV.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Otopeni este de 4 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 9 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Otopeni a fost, în ultimele zile, Volkswagen T-Cross. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Golf.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Otopeni

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Otopeni

Cum conduci cu o mașină închiriată în Otopeni - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Otopeni și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Otopeni, România?

Serviciile de închirieri auto din Otopeni, oferite de companii populare, precum ADDCAR RENTAL , Enterprise Rent-A-Car și NU Car vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este limita de viteză în Otopeni, România?

Atunci când conduci în interiorul orașului Otopeni, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Otopeni este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie Mercedes-Benz V-Class în oferă spre închiriere mașini Otopeni?

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Otopeni?

Prices for mașini in Otopeni refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Otopeni?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Otopeni este de 42 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Otopeni?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Otopeni. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Otopeni?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Otopeni. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Otopeni?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Otopeni. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Otopeni?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Otopeni. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Otopeni cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Otopeni în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Otopeni, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Otopeni pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Otopeni, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Otopeni.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Otopeni cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Otopeni cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Otopeni

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.