Mașini de închiriat în Turda, în Județul Cluj

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Turda, în Județul Cluj? Caută aici!

Turda, România
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Turda, România
Vi 6/10
Amiază
Vi 13/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Turda

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Turda

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Turda?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Turda se găsesc, în general, prin intermediul Caroutis. Atunci când rezervi cu Caroutis, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 2 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Turda este de 2 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Turda, în Județul Cluj găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Turda

Mică

5 € - 29 €

Toate tipurile de mașini

9 € - 58 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Turda, în România este 15 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Turda. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turda poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Turda, în România este 16 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 32% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Turda. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turda poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Turda, în România este 16 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 83% mai ieftin decât în restul anului - doar 3 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 32% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Turda. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turda poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Turda

Principalii furnizori de închirieri auto din Turda, în Județul Cluj

Autounion Car Rental

1 sucursală

Axa Rent A Car

1 sucursală

CarWiz

1 sucursală

Final Rentals

1 sucursală

Free2Move

1 sucursală

Global Rent A Car

1 sucursală

Magrenta

1 sucursală

NU Car

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Turda

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Turda

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Cea mai ieftină mașină de închiriat

5 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
Cea mai populară companie de închirieri auto din Turda pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Pricecarz și GREEN MOTION .
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Turda este de 5 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 14 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Turda a fost, în ultimele zile, Dacia Logan.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Turda

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Turda

Cum conduci cu o mașină închiriată în Turda - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Turda și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Turda, România în octombrie?

Pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Turda în luna octombrie, prețul mediu a fost de 13 €, iar ofertele cele mai ieftine au început de la 13 €. Utilizatorilor care au căutat mașini de închiriat pentru o săptămână în Turda în luna octombrie li s-a afișat un preț mediu de 8 € și oferte ieftine de până la 8 €, în funcție de disponibilitatea datelor alese și de tipul mașinilor.

Care este limita de viteză în Turda, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Turda trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Turda este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Este vremea în Turda asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Cluj?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Turda pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Județul Cluj în timpul lunii septembrie este de obicei în jur de 15 °C cu precipitații de 40 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Turda?

Prices for mașini in Turda refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Turda?

10 operatori pentru mașini în Turda există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Turda?

În diferite țări, inclusiv în Turda, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Turda?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Turda. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Turda

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Turda

Începe să-ți planifici călătoria în Turda


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Turda?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Turda poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Turda?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Turda, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Turda cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Turda în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Turda, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Turda.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Turda, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Turda.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Turda cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Turda cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Turda

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.