Mașini de închiriat în Turda, în Județul Cluj

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Turda, în Județul Cluj? Caută aici!

Turda, România
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Turda, România
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Turda, în Județul Cluj găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Turda

Mașini Mică

15 € - 49 €

Toate tipurile de mașini

15 € - 49 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Turda, în România este 20 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 25% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump decât media în Turda. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turda poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Turda

Principalii furnizori de închirieri auto din Turda, în Județul Cluj
2 sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Turda

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Turda

Cea mai ieftină mașină de închiriat

13 €

Cel mai popular model

Skoda Rapid
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Turda este de 13 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 16 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Turda a fost, în ultimele zile, Skoda Rapid.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Turda

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Turda

Cum conduci cu o mașină închiriată în Turda - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Turda și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cu un tarif mediu pe zi de 11 €, Turda este cel mai ieftin furnizor din Axa Rent A Car; în Turda are sucursală de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Turda și oferită de Axa Rent A Car este 11 €.

Călătorii care închiriază o mașină în Turda trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Turda este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Turda pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Județul Cluj în timpul lunii iulie este de obicei în jur de 18 °C cu precipitații de 80 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Turda

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Turda

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Turda


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Turda poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Turda, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Turda în funcție de politica de anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Turda.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Turda.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Turda cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.