Mașini de închiriat în Voluntari, în Județul Ilfov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Voluntari, în Județul Ilfov? Caută aici!

Voluntari, România
7 dec — 14 dec
Voluntari, România
Jo 7/12
Amiază
Jo 14/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Voluntari

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Voluntari

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Voluntari?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Voluntari se găsesc, în general, prin intermediul Wheego. Atunci când rezervi cu Wheego, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 2 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Voluntari este de 2 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Voluntari?

Atunci când închiriază o mașină în Voluntari,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Dacia Duster, care are un preț mediu de 16 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Dacia Logan și are un preț mediu de 11 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Dacia Duster de închiriat în Voluntari începând de la 10 €/zi și Dacia Logan, de la 3 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Voluntari, în Județul Ilfov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Voluntari

Mică cars

1 € - 25 €

Toate tipurile de mașini

5 € - 80 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Voluntari, în România este 10 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 90% mai ieftin decât în restul anului - doar 1 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 55% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Voluntari. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Voluntari poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Voluntari, în România este 15 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 54% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 32% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Voluntari. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Voluntari poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Voluntari, în România este 16 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 23% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Voluntari. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Voluntari poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Voluntari

Principalii furnizori de închirieri auto din Voluntari, în Județul Ilfov

ADDCAR RENTAL

1 sucursală

Autonom

1 sucursală

Dollar

1 sucursală

Drive2u

1 sucursală

Free2Move

1 sucursală

Hertz

1 sucursală

Magrenta

1 sucursală

SAAV Rent a Car

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Voluntari

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Voluntari

Cea mai ieftină mașină de închiriat

4 €

Cel mai popular model

Dacia Duster
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Voluntari este de 4 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 4 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Voluntari a fost, în ultimele zile, Dacia Duster. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Logan.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Voluntari

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Voluntari

Cum conduci cu o mașină închiriată în Voluntari - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Voluntari și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Voluntari, România?

Atunci când conduci în interiorul orașului Voluntari, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Voluntari este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie Mercedes-Benz GLE în oferă spre închiriere mașini Voluntari?

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Voluntari?

Prețurile pentru mașini în Voluntari sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Voluntari?

11 operatori pentru mașini în Voluntari există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Voluntari?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Voluntari. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Voluntari?

Atunci când închiriezi o mașină în Voluntari, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Voluntari?

Rezervarea unei mașini în Voluntari prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Voluntari?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Voluntari, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Voluntari cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Voluntari.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Voluntari, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Voluntari.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Voluntari, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Voluntari, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Voluntari cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Voluntari cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Voluntari

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.