Mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni, în Județul Ilfov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Popeşti-Leordeni, în Județul Ilfov? Caută aici!

Popeşti-Leordeni, România
15 dec — 22 dec
Popeşti-Leordeni, România
Vi 15/12
Amiază
Vi 22/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Popeşti-Leordeni

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Popeşti-Leordeni

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Popeşti-Leordeni?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni se găsesc, în general, prin intermediul Right Cars. Atunci când rezervi cu Right Cars, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 2 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Popeşti-Leordeni este de 2 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Popeşti-Leordeni?

Conform datelor noastre, Dacia Duster este cea mai populară mașină de închiriat în Popeşti-Leordeni. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Dacia Duster, începând de la 15 €/zi in Popeşti-Leordeni, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 24 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Popeşti-Leordeni este Dacia Logan, cu un preț mediu de 14 €/zi și oferte începând de la 7 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni, în Județul Ilfov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Popeşti-Leordeni

Mică cars

5 € - 27 €

Toate tipurile de mașini

5 € - 79 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Popeşti-Leordeni, în România este 14 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 60% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Popeşti-Leordeni, în România este 26 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 28% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Popeşti-Leordeni, în România este 63 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 80% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 43% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Popeşti-Leordeni, în România este 45 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 83% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 18% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Popeşti-Leordeni, în România este 37 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Popeşti-Leordeni

Principalii furnizori de închirieri auto din Popeşti-Leordeni, în Județul Ilfov

SURPRICE CAR RENTAL

2 sucursale

Thrifty

2 sucursale

Ace

1 sucursală

Autonom

1 sucursală

Autounion Car Rental

1 sucursală

Axis Rent a Car

1 sucursală

Direct Rent

1 sucursală

Dollar

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Popeşti-Leordeni

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Popeşti-Leordeni

Cea mai ieftină mașină de închiriat

18 €

Cel mai popular model

Dacia Duster
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Popeşti-Leordeni este de 18 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 31 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Popeşti-Leordeni a fost, în ultimele zile, Dacia Duster. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Logan.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Popeşti-Leordeni - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Popeşti-Leordeni și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Popeşti-Leordeni, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Popeşti-Leordeni trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Popeşti-Leordeni este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Popeşti-Leordeni?

Prices for mașini in Popeşti-Leordeni refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Popeşti-Leordeni?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 10 operatori pentru mașini în Popeşti-Leordeni..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Popeşti-Leordeni?

În diferite țări, inclusiv în Popeşti-Leordeni, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Popeşti-Leordeni?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Popeşti-Leordeni. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Popeşti-Leordeni?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Popeşti-Leordeni?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Popeşti-Leordeni, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Popeşti-Leordeni.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Popeşti-Leordeni, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Popeşti-Leordeni.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Popeşti-Leordeni, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Popeşti-Leordeni, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Popeşti-Leordeni

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.