Mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni, în Județul Ilfov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Popeşti-Leordeni, în Județul Ilfov? Caută aici!

Popeşti-Leordeni, România
13 dec — 20 dec
Returnare în același loc
Popeşti-Leordeni, România
Ma 13/12
Amiază
Ma 20/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni, în Județul Ilfov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Popeşti-Leordeni

Mașini Mică

11 € - 33 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 96 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Popeşti-Leordeni, în România este 17 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 50% mai ieftin decât media în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Popeşti-Leordeni, în România este 32 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin decât media în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Popeşti-Leordeni, în România este 38 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump decât media în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Popeşti-Leordeni, în România este 33 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin decât media în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Popeşti-Leordeni

Principalii furnizori de închirieri auto din Popeşti-Leordeni, în Județul Ilfov

SURPRICE CAR RENTAL

3 sucursale

Thrifty

2 sucursale

Ace

1 sucursală

Autonom

1 sucursală

Dollar

1 sucursală

Hertz

1 sucursală

Sunnycars

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Popeşti-Leordeni

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Popeşti-Leordeni

Cea mai populară agenție

Premium Rent

Cea mai ieftină mașină de închiriat

14 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
Cea mai populară companie de închirieri auto din Popeşti-Leordeni pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Premium Rent. Alternative foarte bune sunt Autonom și Klass Wagen.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Popeşti-Leordeni este de 14 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 26 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Popeşti-Leordeni a fost, în ultimele zile, Dacia Logan. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Popeşti-Leordeni

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Popeşti-Leordeni

Cum conduci cu o mașină închiriată în Popeşti-Leordeni - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Popeşti-Leordeni și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Călătorii care închiriază o mașină în Popeşti-Leordeni trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Popeşti-Leordeni este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Popeşti-Leordeni

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Popeşti-Leordeni

Tipuri de mașini de închiriat populare în Popeşti-Leordeni

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Popeşti-Leordeni


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Popeşti-Leordeni, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Popeşti-Leordeni.

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Popeşti-Leordeni.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pentru mașinile de închiriat în Popeşti-Leordeni, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.