Mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni, România

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Popeşti-Leordeni, România? Caută aici!

Popeşti-Leordeni, România
12 dec — 19 dec
Returnare în același loc
Popeşti-Leordeni, România
Du 12/12
Amiază
Du 19/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Oferte la mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni, România găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mașini Mică

1 € - 29 €

Toate tipurile de mașini

19 € - 92 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Popeşti-Leordeni, România este 8 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 89% mai ieftin decât în restul anului - doar 1 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 63% mai ieftin decât media în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Popeşti-Leordeni în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Popeşti-Leordeni, România este 25 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump decât media în Popeşti-Leordeni. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Popeşti-Leordeni poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Popeşti-Leordeni în Medie, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Popeşti-Leordeni Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Popeşti-Leordeni, România
2 de sucursale
2 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Mașini de închiriat în Popeşti-Leordeni

Care dintre agențiile de închirieri auto din Popeşti-Leordeni are cele mai mici prețuri?

Prețurile medii oferite de Autonom sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 25 €/zi pentru închirierea unei mașini în Popeşti-Leordeni). Cel mai mic preț găsit în sucursala lor din Popeşti-Leordeni a fost de 5 €/zi.

Care este limita de viteză în Popeşti-Leordeni, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Popeşti-Leordeni trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Popeşti-Leordeni este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în decembrie?

Vremea în Popeşti-Leordeni în timpul lunii decembrie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Popeşti-Leordeni.


Caută mai multe închirieri auto în Județul Ilfov

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum , și din Județul Ilfov