Mașini de închiriat în Oslo, Norvegia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Oslo, Norvegia? Caută aici!

Oslo, Norvegia
6 dec — 13 dec
Returnare în același loc
Oslo, Norvegia
Lu 6/12
Amiază
Lu 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Oslo Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Oslo, Norvegia
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Calitate-preț

9,0
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,8

Confort

8,8

Evaluare Generală

8,4

Preluare/Returnare

7,2

Calitate-preț

8,4
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,1

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,8

Calitate-preț

7,2
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

7,7

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,6

Calitate-preț

6,2
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Calitate-preț

2,0
15 de sucursale
3 de sucursale
3 de sucursale

Distanța Oslo, Norvegia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Oslo Gardermoen

Mașini de închiriat în Oslo

Până în acest moment al lunii noiembrie, s-au realizat 1.727 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Oslo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Oslo pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Budget, Hertz și Avis sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Oslo care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Oslo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Oslo, Norvegia?

Atunci când închiriezi o mașină în Oslo, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Oslo. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Care este limita de viteză în Oslo, Norvegia?

Atunci când conduci în interiorul orașului Oslo, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Oslo este 90 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 110 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Oslo?

Pentru un preț mediu de 42 €/zi (cu un minim începând de la 12 €/zi), mașinile Hyundai Accent de închiriat în Oslo sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Volkswagen Polo sunt o altă alegere frecventă în Oslo, al un preț mediu de 45 €/zi și un minim de 12 €/zi.

Care companie Mercedes-Benz G-Class în oferă spre închiriere mașini Oslo?

Momentan, Alamo are mașini Mercedes-Benz G-Class disponibile de închiriat în Oslo la un preț mediu de 96 € pe zi. Reține, însă, că disponibilitatea acestor modele aici poate suferi modificări oricând.

Cum este vremea în Oslo, Norvegia în luna noiembrie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Oslo în luna noiembrie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 1 °C și precipitații în jur de 70 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în noiembrie?

Vremea în Oslo în timpul lunii noiembrie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Oslo. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Oslo preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Hyundai Accent, Volkswagen Polo și Volkswagen Golf sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Oslo asemănătoare cu cea din restul regiunii Oslo?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Oslo pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Oslo în timpul lunii noiembrie este de aproximativ 1 °C, cu posibilități de precipitații de 70 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Oslo