Mașini de închiriat în Budapesta, Ungaria

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Budapesta, Ungaria? Caută aici!

Budapesta, Ungaria
29 ian — 5 feb
Returnare în același loc
Budapesta, Ungaria
Sâ 29/1
Amiază
Sâ 5/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Oferte la mașini de închiriat în Budapesta, Ungaria găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mașini Mică

13 € - 36 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 129 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Budapesta, Ungaria este 10 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 50% mai ieftin decât media în Budapesta. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Budapesta poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Budapesta în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Budapesta Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Budapesta, Ungaria
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Valoare

10,0
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,5

Confort

8,7

Evaluare Generală

8,1

Valoare

8,1
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Valoare

4,0
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

7,9

Evaluare Generală

6,6

Valoare

5,9
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,6

Valoare

5,6
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

4,0

Valoare

2,0
8 de sucursale
6 de sucursale

Distanța Budapesta, Ungaria față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc

Mașini de închiriat în Budapesta

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Budapesta pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  National, Avis și Hertz sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Budapesta. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Budapesta care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Budapesta, Ungaria?

  Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Budapesta cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum National, BUCHBINDER și Avis, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

 • Care este limita de viteză în Budapesta, Ungaria?

  Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Budapesta, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Budapesta, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Budapesta, limita este 130 km/h.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Budapesta?

  Conform datelor noastre, mașinile Hyundai i10 și Hyundai Accent sunt cele mai populare modele de închiriat în Budapesta. Prețurile pentru Hyundai i10 variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 37 €/zi, cu un minim de 3 €. Prețurile pentru Hyundai Accent variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 33 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 6 €.

 • Care companie BMW 5 Series în oferă spre închiriere mașini Budapesta?

  Hertz este cea mai populară companie de închirieri auto care dispune de mașini BMW 5 Series în Budapesta. Costul închirierii unei astfel de mașini este de 207 €/zi (în medie).

 • Cum este vremea în Budapesta, Ungaria în luna ianuarie?

  În luna ianuarie, în Budapesta se înregistrează precipitații de 40 mm și o temperatură medie de 0 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Budapesta pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  Pentru luni precum ianuarie, în călătoria ta în Budapesta, cel mai bine ar fi să închiriezi un SUV cu tracțiune integrală. Temperaturile sunt, în general, sub zero și sunt șanse mari de gheață și zăpadă.

 • Este vremea în Budapesta asemănătoare cu cea din restul regiunii Budapest?

  Temperatura în Budapest în ianuarie este, de obicei, 0 °C cu o cantitate de precipitații de 40 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Budapesta pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Budapesta