Mașini de închiriat în Budapesta, în Budapest

Găsește oferte ieftine de mașini de închiriat în Budapesta, în Budapest

Budapesta, Ungaria
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Budapesta, Ungaria
Jo 1/6
Amiază
Jo 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Budapesta

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Budapesta

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Budapesta?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Budapesta se găsesc, în general, prin intermediul Klass Wagen. Atunci când rezervi cu Klass Wagen, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 12 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Budapesta este de 15 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Budapesta are cele mai multe locații?

Sixt are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Budapesta, cu 8 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Budapesta?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Volkswagen T-Cross în Budapesta, deși închirierea Hyundai i10 este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Volkswagen T-Cross, prețurile sunt în medie de 26 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Volkswagen T-Cross în Budapesta pentru doar 24 € pe zi. Hyundai i10 închirieri în. Budapesta costă în medie 15 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 8 € pe zi.

Oferte la mașini de închiriat în Budapesta, în Budapest găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Budapesta

Mașini Mică

12 € - 111 €

Toate tipurile de mașini

15 € - 191 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Budapesta, în Ungaria este 41 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 72% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Budapesta. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Budapesta poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Budapesta, în Ungaria este 57 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 2% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Budapesta. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Budapesta poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Budapesta, în Ungaria este 30 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 47% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Budapesta. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Budapesta poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Budapesta

Principalii furnizori de închirieri auto din Budapesta, în Budapest

Avis

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

7,0

Sixt

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

7,5

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,6

Hertz

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,2

Europcar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,0

Enterprise Rent-A-Car

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

7,9

Evaluare Generală

3,9

Preluare/Returnare

1,9

Valoare

3,9

FLIZZR

7 sucursale

Sunnycars

6 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Budapesta

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Budapesta

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Wagon

Cea mai ieftină mașină de închiriat

15 €

Cel mai popular model

Volkswagen T-Cross
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Budapesta au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Wagon.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Budapesta este de 15 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 18 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Budapesta a fost, în ultimele zile, Volkswagen T-Cross. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Hyundai i10.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Budapesta

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Budapesta

Cum conduci cu o mașină închiriată în Budapesta - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Budapesta și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Budapesta cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum National, Avis și Budget, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Budapesta, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Budapesta, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Budapesta, limita este 130 km/h.


Începe să-ți planifici călătoria în Budapesta


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Budapesta prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Budapesta. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.