Iași, România Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Iași, România? Caută aici!

Iași, România
11 mar — 18 mar
Aceeași locație
Iași, România
Jo 11/3
Amiază
Jo 18/3
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Iași?

Tot

41 lei - 283 lei

Economic

38 lei - 105 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Iași, România este luna ianuarie. La doar 48 lei pe zi, prețul este cu 39% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este august. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în noiembrie. Prețul unei mașini de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Distanța Iași, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Iași

Mașini de închiriat în Iași

314 utilizatori au căutat mașini de închiriat în Iași cu momondo, în Martie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Iași pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia profundă este unul din noile beneficii care pot fi oferite atunci când închiriezi o mașină în Iași. Folosește filtrul nostru de căutare pentru călătoria ta și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Iași, România în Aprilie?

254 lei este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Iași în luna Aprilie. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 67 lei. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 61 lei, cu un preț mediu de 88 lei.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Iași are cele mai mici prețuri?

Prețurile medii oferite de Klass Wagen sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 94 lei/zi pentru închirierea unei mașini în Iași). Cel mai mic preț găsit la locația lor din Iași a fost de 42 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Iași, România?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Iași. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Câte locații de închiriere are Autonom în Iași?

Autonom are 3 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 273 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Iași, România?

Atunci când conduci în interiorul orașului Iași, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Iași este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Iași, România în luna Martie?

În timpul lunii Martie, temperatura medie în Iași este de 3 °C, iar precipitațiile, 20 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Iași.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Martie?

În mod normal, vremea în Iași în luna Martie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Iași. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Iași preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Volkswagen Polo și Fiat Panda sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Iași asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Iași?

Temperatura în Județul Iași în Martie este, de obicei, 3 °C cu o cantitate de precipitații de 20 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Iași pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Iași

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Iași

Începe să-ți planifici călătoria în Iași

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Iași

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Iași
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Iași
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Iași