Mașini de închiriat în Iași, România

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Iași, România? Caută aici!

Iași, România
24 iun — 1 iul
Returnare în aceeași locație
Iași, România
Jo 24/6
Amiază
Jo 1/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Iași, România găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mică Cars

58 lei - 144 lei

All Car Types

64 lei - 477 lei

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Iași, România este 77 lei. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 60% mai ieftin decât media în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Iași în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Iași, România este 139 lei. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 28% mai ieftin decât media în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Iași în Medie, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Iași, România este 353 lei. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 46% mai scump decât media în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Iași în Mare, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Iași, România este 198 lei. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 3% mai scump decât media în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Iași în SUV, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Iași, România este 260 lei. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 27% mai scump decât media în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Iași în Dubă, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Kia Rio Hatchback
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2/4 uși
214 lei/zi
Iași
Strada Moara de Vânt 34
Kia Rio Hatchback
214 lei/zi
Vezi oferta
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Capacitate: 1 bagaj
Mașini cu 4-5 uși
228 lei/zi
Iași
Strada Moara de Vânt 34
Chevrolet Sonic Sedan
228 lei/zi
Vezi oferta
Opel Agila
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
245 lei/zi
Iași
Strada Moara De Vant 34
Opel Agila
245 lei/zi
Vezi oferta

Iași Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Iași, România
3 de locații
3 de locații
2 de locații
2 de locații
2 de locații
2 de locații
2 de locații
2 de locații

Distanța Iași, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Iași

Mașini de închiriat în Iași

314 utilizatori au căutat mașini de închiriat în Iași cu momondo, în iunie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Iași, România în iulie?

143 lei este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Iași în luna iulie. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 70 lei. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 46 lei, cu un preț mediu de 46 lei.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Iași are cele mai mici prețuri?

Prețurile medii oferite de Klass Wagen sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 95 lei/zi pentru închirierea unei mașini în Iași). Cel mai mic preț găsit la locația lor din Iași a fost de 42 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Klass Wagen în Iași?

Klass Wagen are 1 locație de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 95 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Iași, România?

Atunci când conduci în interiorul orașului Iași, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Iași este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Iași, România în luna iunie?

În timpul lunii iunie, temperatura medie în Iași este de 19 °C, iar precipitațiile, 70 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Iași.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în iunie?

Având în vedere că temperaturile în Iași sunt în general ridicate în luna iunie, iar șansele de ploaie relativ scăzute, momondo îți sugerează să închiriezi o mașină decapotabilă din care să te poți bucura de vremea excelentă.

Este vremea în Iași asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Iași?

Temperatura în Județul Iași în iunie este, de obicei, 19 °C cu o cantitate de precipitații de 70 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Iași pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Iași

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Iași

Începe să-ți planifici călătoria în Iași