Mașini de închiriat în Iași, în Județul Iași

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Iași, în Județul Iași? Caută aici!

Iași, România
5 oct — 12 oct
Returnare în același loc
Iași, România
Jo 5/10
Amiază
Jo 12/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Iași

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Iași

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Iași?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Iași se găsesc, în general, prin intermediul Klass Wagen. Atunci când rezervi cu Klass Wagen, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Iași este de 17 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Iași?

Conform datelor noastre, Dacia Logan este cea mai populară mașină de închiriat în Iași. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Dacia Logan, începând de la 7 €/zi in Iași, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 32 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Iași este Volkswagen Polo, cu un preț mediu de 18 €/zi și oferte începând de la 6 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Iași, în Județul Iași

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Iași, în Județul Iași.
Economy5 €/day
Compact5 €/day
Intermediar7 €/day
Mini5 €/day
Compact SUV5 €/day
SUV intermediar10 €/day
Familiar compact20 €/day
Familiar dimensiune intermediară22 €/day
SUV Standard43 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Iași, în Județul Iași găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Iași

Mică

21 € - 38 €

Toate tipurile de mașini

41 € - 111 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Iași, în România este 27 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 25% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 55% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Iași, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Iași, în România este 59 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 4% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Iași, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Iași, în România este 88 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 56 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 31% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Iași, în România este 49 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Iași, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Iași, în România este 81 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 25% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

15 dec - 2 ian
Ford Focus
Dacia Duster
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

15 dec - 2 ian
Dacia Duster

Registru agenții de închirieri auto din Iași

Principalii furnizori de închirieri auto din Iași, în Județul Iași

Budget

1 sucursală

Hertz

2 sucursale

Alamo

1 sucursală

Autonom

3 sucursale

Flexicar

3 sucursale

Autoboca

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Autovia

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Iași

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Iași

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, Mini, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

9 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
Cea mai populară companie de închirieri auto din Iași pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Pricecarz și Autoboca.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Iași au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Mini, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Iași este de 9 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 22 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Iași a fost, în ultimele zile, Dacia Logan. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Polo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Iași

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Iași

Cum conduci cu o mașină închiriată în Iași - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Iași și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Iași, în luna octombrie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Iași în octombrie. În timpul lunii octombrie, precipitațiile medii în Iași sunt de 30 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 5 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Iași te va costa, în medie 76 €/zi.

Care este limita de viteză în Iași, România?

Atunci când conduci în interiorul orașului Iași, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Iași este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie Volkswagen T-Cross în oferă spre închiriere mașini Iași?

Cum este vremea în Iași, România în luna septembrie?

În timpul lunii septembrie, temperatura medie în Iași este de 16 °C, iar precipitațiile, 40 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Iași.

Este vremea în Iași asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Iași?

Temperatura în Județul Iași în timpul lunii septembrie este de obicei 16 °C cu precipitații preconizate de 40 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Iași într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Iași?

Prețurile pentru mașini în Iași au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Iași?

45 de operatori pentru mașini în Iași există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Iași?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Iași. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Iași?

Pentru a închiria o mașină în Iași, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Iași

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Iași

Tipuri de mașini de închiriat populare în Iași

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Iași

Începe să-ți planifici călătoria în Iași


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Iași?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Iași, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Iași?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Iași. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Iași cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Iași în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Iași, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Iași cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Iași, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Iași care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Iași cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Iași cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Iași

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.