Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Iași, în Județul Iași

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Iași, în Județul Iași? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Mi 24/7
Mi 31/7

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Iași, în Județul Iași

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Iași, în Județul Iași.
Economy10 €/day
Compact12 €/day
Intermediar20 €/day
Standard24 €/day
Mini9 €/day
Compact SUV10 €/day
Familiar compact19 €/day
SUV intermediar20 €/day
SUV Standard37 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Iași

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Iași

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Iași?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Iași se găsesc, în general, prin intermediul Pricecarz. Atunci când rezervi cu Pricecarz, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Iași este de 22 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Iași?

Conform datelor noastre, Dacia Sandero Stepway este cea mai populară mașină de închiriat în Iași. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Dacia Sandero Stepway, începând de la 6 €/zi in Iași, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 23 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Iași este Volkswagen Polo, cu un preț mediu de 26 €/zi și oferte începând de la 4 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Iași, în Județul Iași găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Iași

Mică mașini

13 € - 37 €

Toate tipurile de mașini

20 € - 61 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Iași, în România este 21 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Iași, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Iași, în România este 42 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 29% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Iași, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Iași, în România este 46 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 35% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Iași, în România este 27 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 10% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Iași, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Iași, în România este 47 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 81% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 37% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

10 €/zi

9 sept - 27 sept
Seat Ibiza
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

9 sept - 27 sept
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Iași

Principalii furnizori de închirieri auto din Iași, în Județul Iași

Hertz

2 sucursale

Alamo

1 sucursală

Autonom

3 sucursale

Flexicar

3 sucursale

Autoboca

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Autovia

2 sucursale

DISCOUNT.QUEBEC

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Iași

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Iași

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, SUV, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

7 €

Cel mai popular model

Dacia Sandero Stepway
Cea mai populară companie de închirieri auto din Iași pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Pricecarz și Wheego.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Iași au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, SUV, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Iași este de 7 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 24 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Iași a fost, în ultimele zile, Dacia Sandero Stepway. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Polo.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Iași - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Iași și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Iași, România în August?

20 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Iași în luna August. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 12 €. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 6 €, cu un preț mediu de 33 €.

Care este limita de viteză în Iași, România?

Atunci când conduci în interiorul orașului Iași, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Iași este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie Volkswagen T-Cross în oferă spre închiriere mașini Iași?

Cum este vremea în Iași, România în luna iulie?

În timpul lunii iulie, temperatura medie în Iași este de 21 °C, iar precipitațiile, 60 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Iași.

Este vremea în Iași asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Iași?

Temperatura în Județul Iași în timpul lunii iulie este de obicei 21 °C cu precipitații preconizate de 60 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Iași într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Iași?

Prețurile pentru mașini în Iași au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Iași?

47 de operatori pentru mașini în Iași există pe piață începând cu iulie 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Iași?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Iași. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Iași?

Pentru a închiria o mașină în Iași, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Iași?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Iași, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Iași?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Iași. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Iași cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Iași în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Iași, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Iași cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Iași, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Iași care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Iași cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Iași cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Iași

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Mi 24/7
Amiază
Mi 31/7
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Iași

Tipuri populare de mașini de închiriat în Iași