Mașini de închiriat în Iași, în Județul Iași

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Iași, în Județul Iași? Caută aici!

Iași, România
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Iași, România
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Iași, în Județul Iași

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Iași, în Județul Iași
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

62 €/zi

3 sept - 2 oct
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

22 €/zi

3 sept - 2 oct
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

21 €/zi

5 aug - 31 aug
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

3 sept - 2 oct
Renault Mégane
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

34 €/zi

3 sept - 2 oct
Hyundai Accent
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

31 €/zi

3 sept - 2 oct
Daihatsu Sirion
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

51 €/zi

3 sept - 2 oct
Daewoo Leganza
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

31 €/zi

15 iul - 17 iul
Toyota Rush
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

43 €/zi

3 sept - 2 oct
Skoda Citigo

Oferte la mașini de închiriat în Iași, în Județul Iași găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Iași

Mașini Mică

13 € - 48 €

Toate tipurile de mașini

26 € - 107 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Iași, în România este 26 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 59% mai ieftin decât media în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Iași, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Iași, în România este 49 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 44% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 21% mai ieftin decât media în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Iași, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Iași, în România este 113 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 73 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 45% mai scump decât media în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Iași, în România este 65 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 5% mai scump decât media în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Iași, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Iași, în România este 75 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 58 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 16% mai scump decât media în Iași. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Iași poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

21 €/zi

5 aug - 31 aug
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

19 €/zi

5 aug - 31 aug
Hyundai Accent
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

18 €/zi

5 aug - 31 aug
Mini Countryman

Registru agenții de închirieri auto din Iași

Principalii furnizori de închirieri auto din Iași, în Județul Iași
3 sucursale
3 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Iași

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Iași

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

17 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Iași pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Thrifty și Autoboca.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Iași au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Iași este de 17 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 29 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Iași a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Logan.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Iași

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Iași

Cum conduci cu o mașină închiriată în Iași - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Iași și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Klass Wagen are 1 locație de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 27 €/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Atunci când conduci în interiorul orașului Iași, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Iași este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

În timpul lunii iulie, temperatura medie în Iași este de 21 °C, iar precipitațiile, 60 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Iași.

Temperatura în Județul Iași în timpul lunii iulie este de obicei 21 °C cu precipitații preconizate de 60 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Iași într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Iași

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Iași

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Iași


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Iași, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Iași. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Iași în funcție de politica de anulare gratuită.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Iași cu politici specifice privind combustibilul.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Iași care includ curățare în profunzime.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Iași cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.