Mașini de închiriat în Chiajna, în Județul Ilfov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Chiajna, în Județul Ilfov? Caută aici!

Chiajna, România
13 dec — 20 dec
Returnare în același loc
Chiajna, România
Ma 13/12
Amiază
Ma 20/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Chiajna, în Județul Ilfov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Chiajna

Mașini Mică

11 € - 37 €

Toate tipurile de mașini

11 € - 75 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Chiajna, în România este 14 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 22% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin decât media în Chiajna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chiajna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Chiajna, în România este 30 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 26% mai scump decât media în Chiajna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chiajna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Chiajna

Principalii furnizori de închirieri auto din Chiajna, în Județul Ilfov

Autoboca

2 sucursale

Autonom

2 sucursale

OptimoRent

2 sucursale

Avis

1 sucursală

keddy by Europcar

1 sucursală

Next Auto Rent

1 sucursală

SURPRICE CAR RENTAL

1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Chiajna

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Chiajna

Cum conduci cu o mașină închiriată în Chiajna - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Chiajna și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Atunci când închiriezi o mașină în Chiajna, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Chiajna sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Chiajna

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Chiajna

Tipuri de mașini de închiriat populare în Chiajna

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Chiajna

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Chiajna


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Chiajna. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Chiajna. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Chiajna și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Chiajna pe momondo.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Chiajna.

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Chiajna cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.