Mașini de închiriat în Chiajna, în Județul Ilfov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Chiajna, în Județul Ilfov? Caută aici!

Chiajna, România
3 dec — 10 dec
Chiajna, România
Du 3/12
Amiază
Du 10/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Chiajna

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Chiajna

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Chiajna?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Chiajna se găsesc, în general, prin intermediul SURPRICE CAR RENTAL . Atunci când rezervi cu SURPRICE CAR RENTAL , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 2 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Chiajna este de 2 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Chiajna?

Atunci când închiriază o mașină în Chiajna,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Dacia Logan, care are un preț mediu de 14 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Volkswagen Golf și are un preț mediu de 16 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Dacia Logan de închiriat în Chiajna începând de la 4 €/zi și Volkswagen Golf, de la 8 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Chiajna, în Județul Ilfov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Chiajna

Mică cars

5 € - 27 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 47 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Chiajna, în România este 12 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 46% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Chiajna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chiajna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Chiajna, în România este 25 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 85% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Chiajna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chiajna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Chiajna, în România este 19 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 21% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Chiajna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chiajna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Chiajna

Principalii furnizori de închirieri auto din Chiajna, în Județul Ilfov

Autoboca

2 sucursale

OptimoRent

2 sucursale

Autonom

1 sucursală

Avis

1 sucursală

Axis Rent a Car

1 sucursală

Free2Move

1 sucursală

keddy by Europcar

1 sucursală

Next Auto Rent

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Chiajna

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Chiajna

Cea mai ieftină mașină de închiriat

2 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Chiajna este de 2 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 2 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Chiajna a fost, în ultimele zile, Dacia Logan. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Golf.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Chiajna

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Chiajna

Cum conduci cu o mașină închiriată în Chiajna - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Chiajna și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Chiajna, România?

Atunci când închiriezi o mașină în Chiajna, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Chiajna sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Care companie Mercedes-Benz E-Class în oferă spre închiriere mașini Chiajna?

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Chiajna?

Prices for mașini in Chiajna are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Chiajna?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 11 operatori pentru mașini în Chiajna..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Chiajna?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Chiajna. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Chiajna?

Pentru a închiria o mașină în Chiajna, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Chiajna?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Chiajna. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Chiajna?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Chiajna. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Chiajna cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Chiajna și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Chiajna, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Chiajna pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Chiajna, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Chiajna.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Chiajna cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Chiajna cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Chiajna

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.