Brașov, România Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Brașov, România? Caută aici!

Brașov, România
25 apr — 2 mai
Aceeași locație
Brașov, România
Du 25/4
Amiază
Du 2/5
Amiază

Distanța Brașov, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Mașini de închiriat în Brașov

În luna Aprilie, până la momentul actual, 70 de utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Brașov.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Brașov pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Avis, Sixt și Budget sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Brașov. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Brașov care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Brașov, România în Mai?

341 lei este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Brașov în luna Mai. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 341 lei. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 89 lei, cu un preț mediu de 245 lei.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Brașov are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Brașov să le găsești la Sixt. Cu tarife medii de 290 lei/zi, disponibile la locația lor de închiriere, Sixt este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Brașov, România?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Brașov. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Brașov, în luna Mai?

Cei mai mulți oameni închiriază o mașină economică atunci când călătoresc în Brașov în timpul lunii Mai. Consumul său eficient de combustibil și capacitatea de a se adapta la condiții de drum umed fac dintr-o mașină economică opțiunea ideală pentru precipitații medii de 150 mm și temperaturi în jur de 3 °C. Închirierea unei mașini Economy în Brașov te va costa, în medie 168 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Autonom în Brașov?

Autonom are 2 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 146 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Brașov, România?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Brașov, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Brașov, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Brașov, limita este 130 km/h.

Cum este vremea în Brașov, România în luna Aprilie?

În timpul lunii Aprilie, temperatura medie în Brașov este de -3 °C, iar precipitațiile, 90 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Brașov.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Brașov în Aprilie este de obicei de sub zero grade și cu șanse sporite de gheață și ninsoare. Cea mai bună variantă pentru călătoria ta acolo este să închiriezi un SUV cu tracțiune integrală.

Este vremea în Brașov asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Brașov?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Brașov pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Județul Brașov în timpul lunii Aprilie este de aproximativ 0 °C, cu posibilități de precipitații de 75 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Brașov