Mașini de închiriat în Brașov, în Județul Brașov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Brașov, în Județul Brașov? Caută aici!

Brașov, România
7 iul — 14 iul
Returnare în același loc
Brașov, România
Jo 7/7
Amiază
Jo 14/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Brașov, în Județul Brașov

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Brașov, în Județul Brașov
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

80 €/zi

4 aug - 8 aug
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

49 €/zi

4 aug - 8 aug
Renault Duster
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

56 €/zi

4 aug - 8 aug
Hyundai Accent

Oferte la mașini de închiriat în Brașov, în Județul Brașov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Brașov

Mașini Mică

20 € - 45 €

Toate tipurile de mașini

20 € - 94 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Brașov, în România este 26 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 47% mai ieftin decât media în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Brașov, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Brașov, în România este 35 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 25% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin decât media în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Brașov, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Brașov, în România este 44 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 69 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 11% mai ieftin decât media în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Brașov, în România este 52 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 73 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 6% mai scump decât media în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

56 €/zi

4 aug - 8 aug
Hyundai Accent

Registru agenții de închirieri auto din Brașov

Principalii furnizori de închirieri auto din Brașov, în Județul Brașov
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

8,0
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Brașov

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Brașov

Cea mai populară agenție

Avis

Tipuri populare de mașini

Mini, Compact, Passenger Van

Cea mai ieftină mașină de închiriat

30 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Brașov pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Avis. Alternative foarte bune sunt Autonom și Sixt.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Brașov au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Compact, Passenger Van.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Brașov este de 30 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 46 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Brașov a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Renault Trafic.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Brașov

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Brașov

Cum conduci cu o mașină închiriată în Brașov - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Brașov și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Brașov să le găsești la Avis. Cu tarife medii de 35 €/zi, disponibile în sucursala lor, Avis este o companie foarte bună de închirieri auto.

Cei mai mulți oameni închiriază o mașină economică atunci când călătoresc în Brașov în timpul lunii iulie. Consumul său eficient de combustibil și capacitatea de a se adapta la condiții de drum umed fac dintr-o mașină economică opțiunea ideală pentru precipitații medii de 90 mm și temperaturi în jur de 6 °C. Închirierea unei mașini Economy în Brașov te va costa, în medie 48 €/zi.

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Brașov, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Brașov, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Brașov, limita este 130 km/h.

În timpul lunii iunie, temperatura medie în Brașov este de 3 °C, iar precipitațiile, 150 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Brașov.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Brașov pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Județul Brașov în timpul lunii iunie este de obicei în jur de 8 °C cu precipitații de 105 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Brașov

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Brașov

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Brașov


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Brașov, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Brașov. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Brașov în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Brașov.

Pe momondo poți realiza căutări în Brașov, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Brașov cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.