Mașini de închiriat în Brașov, în Județul Brașov

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Brașov, în Județul Brașov? Caută aici!

Brașov, România
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Brașov, România
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Brașov

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Brașov

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Brașov?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Brașov se găsesc, în general, prin intermediul Wheego. Atunci când rezervi cu Wheego, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 22 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Brașov este de 34 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Brașov are cele mai multe locații?

Autonom are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Brașov, cu 3 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Brașov?

Atunci când închiriază o mașină în Brașov,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Dacia Duster, care are un preț mediu de 117 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Toyota Aygo și are un preț mediu de 49 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Dacia Duster de închiriat în Brașov începând de la 37 €/zi și Toyota Aygo, de la 36 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Brașov, în Județul Brașov

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Brașov, în Județul Brașov.
Economy25 €/day
Compact32 €/day
Intermediar41 €/day
Mini22 €/day
Dubă pentru pasageri139 €/day
SUV intermediar54 €/day
Familiar compact57 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Brașov, în Județul Brașov găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Brașov

Mașini Mică

25 € - 60 €

Toate tipurile de mașini

48 € - 216 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Brașov, în România este 38 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 58% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Brașov, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Brașov, în România este 118 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 60 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 24% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Brașov, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Brașov, în România este 87 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 68 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Brașov, în România este 76 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 60 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 15% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Brașov, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Brașov, în România este 140 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 72 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 37% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Brașov, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

25 €/zi

14 oct - 21 oct
Seat Ibiza

Registru agenții de închirieri auto din Brașov

Principalii furnizori de închirieri auto din Brașov, în Județul Brașov

Avis

1 sucursală

Budget

1 sucursală

Sixt

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

8,0

Europcar

1 sucursală

Direct Rent

1 sucursală

Autonom

3 sucursale

ADDCAR RENTAL

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Brașov

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Brașov

Cea mai populară agenție

Autonom

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

29 €

Cel mai popular model

Dacia Duster
Cea mai populară companie de închirieri auto din Brașov pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Autonom. Alternative foarte bune sunt Avis și Autounion Car Rental.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Brașov au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Brașov este de 29 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 47 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Brașov a fost, în ultimele zile, Dacia Duster. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Brașov

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Brașov

Cum conduci cu o mașină închiriată în Brașov - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Brașov și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Brașov, în luna octombrie?

În timpul lunii octombrie, Brașov are o temperatură medie de -3 °C și în jur de 60 mm de precipitații. Pentru a fi cât mai bine pregătit în călătoria ta, te sfătuim să închiriezi un SUV. Acest tip de vehicul îți asigură o călătorie sigură și ușoară pe străzile acoperite de gheață și zăpadă din Brașov. Închirierea unei mașini SUV în Brașov te va costa, în medie 110 €/zi.

Care este limita de viteză în Brașov, România?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Brașov, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Brașov, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Brașov, limita este 130 km/h.

Cum este vremea în Brașov, România în luna septembrie?

În timpul lunii septembrie, temperatura medie în Brașov este de 3 °C, iar precipitațiile, 70 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Brașov.

Este vremea în Brașov asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Brașov?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Brașov pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Județul Brașov în timpul lunii septembrie este de obicei în jur de 7 °C cu precipitații de 65 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Brașov?

Prices for mașini in Brașov refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Brașov?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Brașov este de 20 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Brașov?

În diferite țări, inclusiv în Brașov, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Brașov?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Brașov. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Brașov

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Brașov

Inchirieri auto în cartierele din Brașov

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Brașov? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Începe să-ți planifici călătoria în Brașov


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Brașov?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Brașov, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Brașov?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Brașov. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Brașov cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Brașov în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Brașov, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Brașov.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Brașov, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Brașov, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Brașov cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Brașov cu kilometraj nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.