Mașini de închiriat în Brașov, România

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Brașov, România? Caută aici!

Brașov, România
4 aug — 11 aug
Returnare în același loc
Brașov, România
Mi 4/8
Amiază
Mi 11/8
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Brașov, România găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mașini Mică

89 lei - 167 lei

Toate tipurile de mașini

89 lei - 427 lei

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Brașov, România este 71 lei. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 89 lei pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 55% mai ieftin decât media în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Brașov în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Brașov, România este 130 lei. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 7% mai ieftin decât în restul anului - doar 121 lei pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin decât media în Brașov. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Brașov poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Brașov în Medie, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Brașov Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Brașov, România
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Distanța Brașov, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Mașini de închiriat în Brașov

În luna iulie, până la momentul actual, 70 de utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Brașov.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Brașov, România în August?

346 lei este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Brașov în luna August. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 346 lei. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 90 lei, cu un preț mediu de 249 lei.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Brașov are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Brașov să le găsești la Sixt. Cu tarife medii de 294 lei/zi, disponibile în sucursala lor, Sixt este o companie foarte bună de închirieri auto.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Brașov, în luna August?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Brașov în August. În timpul lunii August, precipitațiile medii în Brașov sunt de 70 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 3 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Brașov te va costa, în medie 536 lei/zi.

Care este limita de viteză în Brașov, România?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Brașov, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Brașov, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Brașov, limita este 130 km/h.

Cum este vremea în Brașov, România în luna iulie?

În timpul lunii iulie, temperatura medie în Brașov este de 5 °C, iar precipitațiile, 140 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Brașov.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în iulie?

În mod normal, vremea în Brașov în luna iulie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Brașov. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Brașov preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Fiat Panda și Volkswagen Polo sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Brașov asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Brașov?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Brașov pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Județul Brașov în timpul lunii iulie este de aproximativ 10 °C, cu posibilități de precipitații de 105 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Brașov