Constanța, România Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Constanța, România? Caută aici!

Constanța, România
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Constanța, România
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Constanța Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Constanța, România
Scorul agenției: 3.6 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 1 review


Distanța Constanța, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Mașini de închiriat în Constanța

Până în acest moment al lunii Aprilie, s-au realizat 174 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Constanța.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Constanța pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Constanța au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, Enterprise și National. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Constanța are cele mai mici prețuri?

Prețurile medii oferite de Firefly sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 114 lei/zi pentru închirierea unei mașini în Constanța). Cel mai mic preț găsit la cele 2 locații ale lor din Constanța a fost de 45 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Constanța, România?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Constanța oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Enterprise și National, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Câte locații de închiriere are Hertz în Constanța?

În Constanța, România, există 2 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei Hertz, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 220 lei/zi.

Care este limita de viteză în Constanța, România?

Limita maximă de viteză admisă în Constanța este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Constanța sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Constanța, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Constanța, România în luna Aprilie?

În luna Aprilie, în Constanța se înregistrează precipitații de 20 mm și o temperatură medie de 10 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Constanța pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Constanța în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Constanța. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Constanța preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Hyundai Accent și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Constanța asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Constanța?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Constanța pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Județul Constanța în timpul lunii Aprilie este de aproximativ 10 °C, cu posibilități de precipitații de 20 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Constanța

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Constanța

Începe să-ți planifici călătoria în Constanța