Mașini de închiriat în Constanța, în Județul Constanța

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Constanța, în Județul Constanța? Caută aici!

Constanța, România
15 dec — 22 dec
Constanța, România
Vi 15/12
Amiază
Vi 22/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Constanța

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Constanța

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Constanța?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Constanța se găsesc, în general, prin intermediul Firefly. Atunci când rezervi cu Firefly, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 10 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Constanța este de 26 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Constanța?

Închirierea unei mașini Opel Vivaro în Constanța este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Ford Kuga. S-au găsit oferte la Opel Vivaro (cu închierere din Constanța) pentru 63 € pe zi (în medie) și cu un minim de 59 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Ford Kuga in Constanța costă, în medie, 82 €, deși au fost găsite prețuri de numai 46 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Constanța, în Județul Constanța

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Constanța, în Județul Constanța.
Economy16 €/day
Compact26 €/day
Intermediar28 €/day
Standard28 €/day
Mini16 €/day
Dubă pentru pasageri63 €/day
Familiar economic18 €/day
Compact SUV27 €/day
SUV Standard32 €/day
SUV intermediar34 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Constanța, în Județul Constanța găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Constanța

Mică cars

24 € - 60 €

Toate tipurile de mașini

40 € - 140 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Constanța, în România este 40 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 57% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Constanța, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Constanța, în România este 92 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 57 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie car de închiriat în Constanța, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Constanța, în România este 108 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 19% mai ieftin decât în restul anului - doar 89 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 14% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Constanța, în România este 99 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 6% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Constanța, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Constanța, în România este 124 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 14% mai ieftin decât în restul anului - doar 107 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 25% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Constanța, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini de lux car de închiriat în Constanța, în România este 94 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 4% mai ieftin decât în restul anului - doar 91 € pe zi. O mașină de lux car de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Volkswagen up!
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

16 €/zi

13 dec - 20 dec
Volkswagen up!
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

16 €/zi

13 dec - 20 dec
Dacia Logan
Renault Clio Estate
Familiar economic sau asemănător
Până la 2 pasageri

18 €/zi

13 dec - 20 dec
Renault Clio Estate

Registru agenții de închirieri auto din Constanța

Principalii furnizori de închirieri auto din Constanța, în Județul Constanța

Enterprise Rent-A-Car

2 sucursale

Alamo

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Avis

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

4,0

Budget

1 sucursală

Europcar

2 sucursale

Hertz

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

keddy by Europcar

4 sucursale

Firefly

3 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Constanța

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Constanța

Cea mai populară agenție

Firefly

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

14 €

Cel mai popular model

Opel Vivaro
Cea mai populară companie de închirieri auto din Constanța pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Firefly. Alternative foarte bune sunt Hertz și Alamo.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Constanța au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Constanța este de 14 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 33 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Constanța a fost, în ultimele zile, Opel Vivaro. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Ford Kuga.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Constanța

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Constanța

Cum conduci cu o mașină închiriată în Constanța - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Constanța și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Constanța, în luna ianuarie?

Cu tempraturi medii de 1 °C și precipitații de aproximativ 30 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Constanța. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii ianuarie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Constanța. Închirierea unei mașini Standard în Constanța te va costa, în medie 88 €/zi.

Care este limita de viteză în Constanța, România?

Limita maximă de viteză admisă în Constanța este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Constanța sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Constanța, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Constanța, România în luna decembrie?

În luna decembrie, în Constanța se înregistrează precipitații de 40 mm și o temperatură medie de 3 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Constanța pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Constanța asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Constanța?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Constanța pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Județul Constanța în timpul lunii decembrie este de obicei în jur de 3 °C cu precipitații de 40 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Constanța?

Prețurile pentru mașini în Constanța au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Constanța?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Constanța este de 34 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Constanța?

În diferite țări, inclusiv în Constanța, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Constanța?

Pentru a închiria o mașină în Constanța, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Constanța?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Constanța. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Constanța?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Constanța punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Constanța cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Constanța sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Constanța, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Constanța.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Constanța, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Constanța.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Constanța cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Constanța, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Constanța

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.