Mașini de închiriat în Constanța, România

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Constanța, România? Caută aici!

Constanța, România
25 iun — 2 iul
Returnare în aceeași locație
Constanța, România
Vi 25/6
Amiază
Vi 2/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Constanța, România găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mică Cars

53 lei - 790 lei

All Car Types

53 lei - 825 lei

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Constanța, România este 147 lei. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 47% mai ieftin decât media în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Constanța în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Constanța, România este 362 lei. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 24% mai scump decât media în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Constanța în Medie, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Constanța, România este 261 lei. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 6% mai ieftin decât media în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Constanța în SUV, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Citroen C2
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2-3 uși
146 lei/zi
Constanța
4 Tudor Vladimirescu St
Citroen C2
146 lei/zi
Vezi oferta
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Capacitate: 1 bagaj
Mașini cu 4-5 uși
152 lei/zi
Constanța
4 Tudor Vladimirescu St
Chevrolet Sonic Sedan
152 lei/zi
Vezi oferta
Citroen C2
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2-3 uși
171 lei/zi
Constanța
4 Tudor Vladimirescu St
Citroen C2
171 lei/zi
Vezi oferta

Constanța Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Constanța, România
2 de locații
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Calitate-preț

2,0
4 de locații
3 de locații
2 de locații
2 de locații
2 de locații
2 de locații
2 de locații

Distanța Constanța, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Mașini de închiriat în Constanța

Până în acest moment al lunii iunie, s-au realizat 174 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Constanța.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Constanța pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Constanța au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Una dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime este Hertz. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Constanța are cele mai mici prețuri?

Prețurile medii oferite de Firefly sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 112 lei/zi pentru închirierea unei mașini în Constanța). Cel mai mic preț găsit la cele 2 locații ale lor din Constanța a fost de 44 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Hertz în Constanța?

În Constanța, România, există 2 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei Hertz, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 217 lei/zi.

Care este limita de viteză în Constanța, România?

Limita maximă de viteză admisă în Constanța este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Constanța sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Constanța, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Constanța, România în luna iunie?

În luna iunie, în Constanța se înregistrează precipitații de 40 mm și o temperatură medie de 20 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Constanța pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în iunie?

Având în vedere că temperaturile în Constanța sunt în general ridicate în luna iunie, iar șansele de ploaie relativ scăzute, momondo îți sugerează să închiriezi o mașină decapotabilă din care să te poți bucura de vremea excelentă.

Este vremea în Constanța asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Constanța?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Constanța pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Județul Constanța în timpul lunii iunie este de aproximativ 20 °C, cu posibilități de precipitații de 40 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Constanța

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Constanța

Începe să-ți planifici călătoria în Constanța