Mașini de închiriat în Constanța, în Județul Constanța

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Constanța, în Județul Constanța? Caută aici!

Constanța, România
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Constanța, România
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Constanța, în Județul Constanța

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Constanța, în Județul Constanța
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

67 €/zi

24 iul - 16 aug
Toyota Fortuner
Nissan Kicks
SUV Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

72 €/zi

28 iul - 18 aug
Nissan Kicks
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

38 €/zi

24 iul - 16 aug
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

44 €/zi

11 iul - 18 iul
Daihatsu Sirion
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

98 €/zi

28 iul - 18 aug
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 5 uși

33 €/zi

24 iul - 16 aug
Porsche Panamera
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

44 €/zi

24 iul - 16 aug
Hyundai Accent
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

54 €/zi

23 aug - 30 aug
Daewoo Leganza
Mercedes-Benz A-Class
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

42 €/zi

24 iul - 16 aug
Mercedes-Benz A-Class

Oferte la mașini de închiriat în Constanța, în Județul Constanța găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Constanța

Mașini Mică

12 € - 188 €

Toate tipurile de mașini

12 € - 196 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Constanța, în România este 46 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 75% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 46% mai ieftin decât media în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Constanța, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Constanța, în România este 102 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 82% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 16% mai scump decât media în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Constanța, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Constanța, în România este 67 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 18% mai ieftin decât în restul anului - doar 55 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 23% mai ieftin decât media în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Constanța, în România este 84 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 4% mai ieftin decât media în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Constanța, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Constanța, în România este 95 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 77 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump decât media în Constanța. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Constanța, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Mercedes-Benz A-Class
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

42 €/zi

24 iul - 16 aug
Mercedes-Benz A-Class
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

30 €/zi

28 iul - 18 aug
Hyundai Accent
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

31 €/zi

24 iul - 16 aug
Mini Countryman

Registru agenții de închirieri auto din Constanța

Principalii furnizori de închirieri auto din Constanța, în Județul Constanța
4 sucursale
3 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Constanța

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Constanța

Cea mai populară agenție

Firefly

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

16 €

Cel mai popular model

Class Special Car
Cea mai populară companie de închirieri auto din Constanța pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Firefly. Alternative foarte bune sunt Hertz și Thrifty.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Constanța au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Constanța este de 16 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 37 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Constanța a fost, în ultimele zile, Class Special Car. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Hyundai Accent.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Constanța

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Constanța

Cum conduci cu o mașină închiriată în Constanța - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Constanța și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Prețurile medii oferite de Firefly sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 27 €/zi pentru închirierea unei mașini în Constanța). Cel mai mic preț găsit la cele 2 locații ale lor din Constanța a fost de 10 €/zi.

În Constanța, România, agenția Hertz are cele mai multe sucursale de închiriere (2). În aceste birouri ce aparțin companiei Hertz, utilizatorii momondo pot închiria mașini la un preț mediu de 52 €/zi.

Limita maximă de viteză admisă în Constanța este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Constanța sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Constanța, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

În luna iulie, în Constanța se înregistrează precipitații de 30 mm și o temperatură medie de 22 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Constanța pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Constanța pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Județul Constanța în timpul lunii iulie este de obicei în jur de 22 °C cu precipitații de 30 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Constanța

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Constanța

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Constanța


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Constanța. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Constanța punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Constanța sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Constanța.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Constanța.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Constanța, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.