Constanța Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Constanța? Caută aici!

Constanța, România
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Constanța, România
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Constanța?

Tot

39 lei - 322 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Constanța este luna noiembrie. La doar 39 lei pe zi, prețul este cu 53% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este iunie. Prețul unei mașini de închiriat în Constanța poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Constanța Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Constanța
Scorul agenției: 3.6 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 1 review


Distanța Constanța față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Mașini de închiriat în Constanța

Până în acest moment al lunii Ianuarie, s-au realizat 174 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Constanța.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Constanța pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Constanța au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, Enterprise și National. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Constanța în Februarie?

304 lei este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Constanța în luna Februarie. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 114 lei. Utilizatorilor care au căutat mașini de închiriat pentru o săptămână în Constanța în luna Februarie li s-a afișat un preț mediu de 168 lei, dar oferte ieftine de până la 50 lei (în funcție de disponibilitatea datelor alese și de tipul mașinilor).

Care dintre agențiile de închirieri auto din Constanța are cele mai mici prețuri?

Prețurile medii oferite de Firefly sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 111 lei/zi pentru închirierea unei mașini în Constanța). Cel mai mic preț găsit la cele 2 locații ale lor din Constanța a fost de 44 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Constanța?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Constanța oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Enterprise și National, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Constanța, în luna Februarie?

Cu tempraturi medii de 5 °C și precipitații de aproximativ 20 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Constanța. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii Februarie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Constanța. Închirierea unei mașini Standard în Constanța te va costa, în medie 382 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Hertz în Constanța?

În Constanța, există 2 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei Hertz, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 214 lei/zi.

Care este limita de viteză în Constanța?

Limita maximă de viteză admisă în Constanța este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Constanța sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Constanța, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Constanța, România în luna Ianuarie?

În luna Ianuarie, în Constanța se înregistrează precipitații de 30 mm și o temperatură medie de 1 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Constanța pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea din Constanța în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Constanța. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Constanța preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Hyundai Accent și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Constanța asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Constanța?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Constanța pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Județul Constanța în timpul lunii Ianuarie este de aproximativ 1 °C, cu posibilități de precipitații de 30 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Constanța

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Constanța

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Constanța
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Constanța
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Constanța