Mașini de închiriat în Bucureşti, în Bucuresti

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bucureşti, în Bucuresti? Caută aici!

Bucureşti, România
5 iul — 12 iul
Returnare în același loc
Bucureşti, România
Ma 5/7
Amiază
Ma 12/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Bucureşti, în Bucuresti

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Bucureşti, în Bucuresti
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

48 €/zi

1 sept - 9 sept
Toyota Fortuner
Nissan Kicks
SUV Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

49 €/zi

1 sept - 9 sept
Nissan Kicks
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

15 €/zi

3 iul - 8 iul
Renault Duster
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

73 €/zi

15 iul - 15 aug
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

14 €/zi

3 iul - 8 iul
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

23 €/zi

7 iul - 15 iul
Renault Mégane
Class SUV
De lux sau asemănător
Până la 5 de pasageri

117 €/zi

15 iul - 15 aug
Class SUV
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

26 €/zi

7 iul - 15 iul
Hyundai Accent
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

36 €/zi

10 iul - 17 iul
Renault Duster

Oferte la mașini de închiriat în Bucureşti, în Bucuresti găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Bucureşti

Mașini Mică

8 € - 23 €

Toate tipurile de mașini

43 € - 69 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Bucureşti, în România este 14 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 75% mai ieftin decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Bucureşti, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Bucureşti, în România este 35 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 36% mai ieftin decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Bucureşti, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Bucureşti, în România este 86 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 48 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 38% mai scump decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Bucureşti, în România este 40 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 27% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Bucureşti, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Bucureşti, în România este 68 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 22% mai scump decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Bucureşti, în România este 112 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 61 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 53% mai scump decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile De lux de închiriat în Bucureşti, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

14 €/zi

3 iul - 8 iul
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

13 €/zi

3 iul - 8 iul
Hyundai Accent
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

13 €/zi

3 iul - 8 iul
Mini Countryman

Registru agenții de închirieri auto din Bucureşti

Principalii furnizori de închirieri auto din Bucureşti, în Bucuresti
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0
5 de sucursale
4 de sucursale
4 de sucursale
4 de sucursale
4 de sucursale
3 de sucursale
3 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Bucureşti

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Bucureşti

Cea mai populară agenție

OptimoRent

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

8 €

Cel mai popular model

Ford Focus
Cea mai populară companie de închirieri auto din Bucureşti pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este OptimoRent. Alternative foarte bune sunt Premium Rent și Klass Wagen.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Bucureşti au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Bucureşti este de 8 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 22 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Bucureşti a fost, în ultimele zile, Ford Focus. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Class Intermediate Car.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Bucureşti

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Bucureşti

Cum conduci cu o mașină închiriată în Bucureşti - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Bucureşti și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În Bucureşti, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna iulie a fost de 94 €. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 20 €. Prelungirea cu șapte zile a perioadei de închiriere a mașinii schimbă gama de prețuri de la aproximativ 9 € la 45 €.

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Bucureşti este OptimoRent, în una dintre cele 3 sucursale pe care le au din oraș. Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 3 € pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 13 €/zi.

Fiecare companie de închirieri auto din Bucureşti are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Bucureşti sunt Avis, Budget și Payless, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Cu 2 locații, Payless are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Bucureşti, România. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 21 €/zi atunci când închiriază o mașină de la Payless în Bucureşti, România.

Călătorii care închiriază o mașină în Bucureşti trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Bucureşti este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

În mod normal, temperatura în Bucureşti în luna iunie este 20 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 80 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Bucureşti, în luna iunie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Bucuresti are, în general, o temperatură de 20 °C și caz precipitații de 80 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Bucureşti

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Bucureşti

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Bucureşti


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Bucureşti, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Bucureşti. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Bucureşti și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Bucureşti.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Bucureşti.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Bucureşti cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.