Mașini de închiriat în Bucureşti, în Bucuresti

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bucureşti, în Bucuresti? Caută aici!

Bucureşti, România
27 sept — 4 oct
Returnare în același loc
Bucureşti, România
Mi 27/9
Amiază
Mi 4/10
Amiază

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Bucureşti

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Bucureşti

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Bucureşti?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Bucureşti se găsesc, în general, prin intermediul SURPRICE CAR RENTAL . Atunci când rezervi cu SURPRICE CAR RENTAL , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 2 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Bucureşti este de 11 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Bucureşti are cele mai multe locații?

ADDCAR RENTAL are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Bucureşti, cu 6 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Bucureşti?

Atunci când închiriază o mașină în Bucureşti,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Volkswagen T-Cross, care are un preț mediu de 31 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Dacia Duster și are un preț mediu de 32 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Volkswagen T-Cross de închiriat în Bucureşti începând de la 6 €/zi și Dacia Duster, de la 6 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Bucureşti, în Bucuresti

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Bucureşti, în Bucuresti.
Economy5 €/day
Compact5 €/day
Intermediar5 €/day
Standard10 €/day
Mini5 €/day
Dubă pentru pasageri30 €/day
De lux73 €/day
Compact SUV5 €/day
SUV intermediar5 €/day
SUV Standard19 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Bucureşti, în Bucuresti găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Bucureşti

Mașini Mică

8 € - 22 €

Toate tipurile de mașini

49 € - 76 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Bucureşti, în România este 13 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 77% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Bucureşti, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Bucureşti, în România este 30 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 49% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Bucureşti, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Bucureşti, în România este 89 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 21% mai ieftin decât în restul anului - doar 71 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 33% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Bucureşti, în România este 44 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Bucureşti, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Bucureşti, în România este 59 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 2% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Bucureşti, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Bucureşti, în România este 124 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 104 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 52% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile De lux de închiriat în Bucureşti, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

1 oct - 31 oct
Renault Mégane
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

28 sept - 6 oct
Toyota Yaris
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

17 nov - 15 dec
Toyota Yaris

Registru agenții de închirieri auto din Bucureşti

Principalii furnizori de închirieri auto din Bucureşti, în Bucuresti

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

9,0

Direct Rent

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

ADDCAR RENTAL

6 sucursale

Magrenta

5 sucursale

Autoboca

4 sucursale

Autonom

4 sucursale

Autounion Car Rental

4 sucursale

SURPRICE CAR RENTAL

4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Bucureşti

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Bucureşti

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

5 €

Cel mai popular model

Volkswagen T-Cross
Cea mai populară companie de închirieri auto din Bucureşti pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt SURPRICE CAR RENTAL și Pricecarz.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Bucureşti au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Bucureşti este de 5 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 19 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Bucureşti a fost, în ultimele zile, Volkswagen T-Cross. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Duster.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Bucureşti

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Bucureşti

Cum conduci cu o mașină închiriată în Bucureşti - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Bucureşti și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Bucureşti, România în octombrie?

În Bucureşti, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna octombrie a fost de 20 €. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 3 €. Prelungirea cu șapte zile a perioadei de închiriere a mașinii schimbă gama de prețuri de la aproximativ 3 € la 15 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Bucureşti, România?

Fiecare companie de închirieri auto din Bucureşti are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Bucureşti sunt Budget, Payless și Direct Rent, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Bucureşti, în luna octombrie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Bucureşti în octombrie. În timpul lunii octombrie, precipitațiile medii în Bucureşti sunt de 40 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 4 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Bucureşti te va costa, în medie 23 €/zi.

Care este limita de viteză în Bucureşti, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Bucureşti trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Bucureşti este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Care companie Ford Puma în oferă spre închiriere mașini Bucureşti?

Cum este vremea în Bucureşti, România în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Bucureşti în luna septembrie este 17 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 30 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Bucureşti asemănătoare cu cea din restul regiunii Bucuresti?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Bucureşti, în luna septembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Bucuresti are, în general, o temperatură de 17 °C și caz precipitații de 30 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bucureşti?

Prices for mașini in Bucureşti are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bucureşti?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 101 operatori pentru mașini în Bucureşti..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bucureşti?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Bucureşti. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bucureşti?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Bucureşti. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Bucureşti

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Bucureşti

Tipuri de mașini de închiriat populare în Bucureşti

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Bucureşti

Începe să-ți planifici călătoria în Bucureşti


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Bucureşti?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Bucureşti, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Bucureşti?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Bucureşti. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Bucureşti cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Bucureşti și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Bucureşti, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Bucureşti.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Bucureşti, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Bucureşti.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Bucureşti cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Bucureşti cu kilometraj nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.