Bucureşti Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bucureşti? Caută aici!

Bucureşti, România
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Bucureşti, România
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Bucureşti Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Bucureşti
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 9.5 (Excelent)

Scor calculat în baza a 7 de review-uri

Scorul agenției: 9.1 (Excelent)

Scor calculat în baza a 7 de review-uri

Scorul agenției: 6.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 13 de review-uri

Scorul agenției: 4.0 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 2.0 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 1 review


Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Bucureşti?

Tot

18 lei - 95 lei

Economic

24 lei - 69 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Bucureşti este luna mai. La doar 33 lei pe zi, prețul este cu 29% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este august. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în mai. Prețul unei mașini de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Distanța Bucureşti față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Mașini de închiriat în Bucureşti

2.217 utilizatori au căutat mașini de închiriat în Bucureşti cu momondo, în Ianuarie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Bucureşti pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Bucureşti aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Avis, Sixt și Budget. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Bucureşti. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Bucureşti în Februarie?

În Bucureşti, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna Februarie a fost de 47 lei. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 3 lei. Prelungirea cu șapte zile a perioadei de închiriere a mașinii schimbă gama de prețuri de la aproximativ 3 lei la 62 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Bucureşti?

Fiecare companie de închirieri auto din Bucureşti are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Bucureşti sunt Avis, Sixt și Budget, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Bucureşti, în luna Februarie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Bucureşti în Februarie. În timpul lunii Februarie, precipitațiile medii în Bucureşti sunt de 30 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 5 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Bucureşti te va costa, în medie 131 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Magrenta în Bucureşti?

Cu 5 locații, Magrenta are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Bucureşti. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 40 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Magrenta în Bucureşti.

Care este limita de viteză în Bucureşti?

Călătorii care închiriază o mașină în Bucureşti trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Bucureşti este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Bucureşti, România în luna Ianuarie?

În mod normal, temperatura în Bucureşti în luna Ianuarie este -1 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 40 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Pentru luni precum Ianuarie, în călătoria ta în Bucureşti, cel mai bine ar fi să închiriezi un SUV cu tracțiune integrală. Temperaturile sunt, în general, sub zero și sunt șanse mari de gheață și zăpadă.

Este vremea în Bucureşti asemănătoare cu cea din restul regiunii Bucuresti?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Bucureşti, în luna Ianuarie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Bucuresti are, în general, o temperatură de -1 °C și caz precipitații de 40 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Bucureşti

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Bucureşti

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Bucureşti
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Bucureşti
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Bucureşti