Mașini de închiriat în Bucureşti, România

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bucureşti, România? Caută aici!

Bucureşti, România
24 iun — 1 iul
Returnare în aceeași locație
Bucureşti, România
Jo 24/6
Amiază
Jo 1/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Bucureşti, România găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mică Cars

13 lei - 115 lei

All Car Types

58 lei - 330 lei

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Bucureşti, România este 61 lei. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 lei pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 71% mai ieftin decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Bucureşti în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Bucureşti, România este 139 lei. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 43 lei pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 34% mai ieftin decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Bucureşti în Medie, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Bucureşti, România este 330 lei. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 38% mai scump decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Bucureşti în Mare, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Bucureşti, România este 159 lei. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 24% mai ieftin decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Bucureşti în SUV, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Bucureşti, România este 217 lei. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 5% mai scump decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Bucureşti în Dubă, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Bucureşti, România este 355 lei. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 42% mai scump decât media în Bucureşti. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bucureşti poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Bucureşti în De lux, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Capacitate: 1 bagaj
Mașini cu 4-5 uși
86 lei/zi
Bucureşti
Bucharest Otopeni Airport
Chevrolet Sonic Sedan
86 lei/zi
Vezi oferta
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Capacitate: 1 bagaj
Mașini cu 4-5 uși
86 lei/zi
Bucureşti
Preciziei Street No 11 Inscut Building Sector 6
Chevrolet Sonic Sedan
86 lei/zi
Vezi oferta
Kia Rio Hatchback
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2/4 uși
99 lei/zi
Bucureşti
Bucharest Otopeni Airport
Kia Rio Hatchback
99 lei/zi
Vezi oferta

Bucureşti Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Bucureşti, România
2 de locații
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Calitate-preț

10,0
2 de locații
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

9,3

Preluare/Returnare

9,3

Calitate-preț

9,3
3 de locații
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

4,8

Evaluare Generală

4,8

Preluare/Returnare

4,8

Calitate-preț

4,0
5 de locații
4 de locații
4 de locații
4 de locații
4 de locații

Distanța Bucureşti, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Mașini de închiriat în Bucureşti

2.217 utilizatori au căutat mașini de închiriat în Bucureşti cu momondo, în iunie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Bucureşti pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Bucureşti aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Avis și Budget. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Bucureşti. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Bucureşti, România în iulie?

În Bucureşti, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna iulie a fost de 104 lei. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 6 lei. Prelungirea cu șapte zile a perioadei de închiriere a mașinii schimbă gama de prețuri de la aproximativ 4 lei la 61 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Bucureşti, România?

Fiecare companie de închirieri auto din Bucureşti are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Bucureşti sunt Avis, Budget și Payless, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Câte locații de închiriere are Payless în Bucureşti?

Cu 2 locații, Payless are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Bucureşti, România. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 131 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Payless în Bucureşti, România.

Care este limita de viteză în Bucureşti, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Bucureşti trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Bucureşti este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Bucureşti, România în luna iunie?

În mod normal, temperatura în Bucureşti în luna iunie este 20 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 80 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în iunie?

Având în vedere că temperaturile în Bucureşti sunt în general ridicate în luna iunie, iar șansele de ploaie relativ scăzute, momondo îți sugerează să închiriezi o mașină decapotabilă din care să te poți bucura de vremea excelentă.

Este vremea în Bucureşti asemănătoare cu cea din restul regiunii Bucuresti?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Bucureşti, în luna iunie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Bucuresti are, în general, o temperatură de 20 °C și caz precipitații de 80 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Bucureşti