Mașini de închiriat în Timișoara, în Județul Timiș

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Timișoara, în Județul Timiș? Caută aici!

Timișoara, România
10 oct — 17 oct
Returnare în același loc
Timișoara, România
Ma 10/10
Amiază
Ma 17/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Timișoara

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Timișoara

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Timișoara?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Timișoara se găsesc, în general, prin intermediul Klass Wagen. Atunci când rezervi cu Klass Wagen, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Timișoara este de 18 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Timișoara?

Conform datelor noastre, Dacia Sandero Stepway este cea mai populară mașină de închiriat în Timișoara. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Dacia Sandero Stepway, începând de la 6 €/zi in Timișoara, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 17 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Timișoara este Dacia Logan, cu un preț mediu de 25 €/zi și oferte începând de la 5 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Timișoara, în Județul Timiș

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Timișoara, în Județul Timiș.
Economy6 €/day
Compact6 €/day
Intermediar8 €/day
Mini6 €/day
Compact SUV7 €/day
Familiar compact13 €/day
SUV intermediar14 €/day
Familiar dimensiune intermediară22 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Timișoara, în Județul Timiș găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Timișoara

Mică

14 € - 31 €

Toate tipurile de mașini

49 € - 117 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Timișoara, în România este 21 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 71% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Timișoara, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Timișoara, în România este 46 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Timișoara, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Timișoara, în România este 116 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 67 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 36% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Timișoara, în România este 63 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 35 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 16% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Timișoara, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Timișoara, în România este 72 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Timișoara, în România este 176 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 90 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 58% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

6 €/zi

24 oct - 29 oct
Volkswagen ID.3
Skoda Octavia Combi
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

14 oct - 28 oct
Skoda Octavia Combi

Registru agenții de închirieri auto din Timișoara

Principalii furnizori de închirieri auto din Timișoara, în Județul Timiș

Alamo

1 sucursală

Europcar

2 sucursale

Sunnycars

3 sucursale

Autonom

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Bavaria Mobility

2 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Timișoara

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Timișoara

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, Mini, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

8 €

Cel mai popular model

Dacia Sandero Stepway
Cea mai populară companie de închirieri auto din Timișoara pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Pricecarz și Premium Rent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Timișoara au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Mini, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Timișoara este de 8 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 19 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Timișoara a fost, în ultimele zile, Dacia Sandero Stepway. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Logan.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Timișoara

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Timișoara

Cum conduci cu o mașină închiriată în Timișoara - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Timișoara și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Timișoara, România în noiembrie?

Pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Timișoara în luna noiembrie, prețul mediu a fost de 18 €, iar ofertele cele mai ieftine au început de la 16 €. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Timișoara în luna noiembrie costă (în medie) 13 €. Cele mai bune oferte încep de la 5 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Timișoara, România?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Timișoara. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Timișoara, în luna noiembrie?

Cu tempraturi medii de 1 °C și precipitații de aproximativ 40 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Timișoara. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii noiembrie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Timișoara. Închirierea unei mașini Standard în Timișoara te va costa, în medie 79 €/zi.

Care este limita de viteză în Timișoara, România?

Limita maximă de viteză admisă în Timișoara este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Timișoara sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Timișoara, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Care companie Mercedes-Benz E-Class în oferă spre închiriere mașini Timișoara?

Cum este vremea în Timișoara, România în luna octombrie?

În mod normal, temperatura în Timișoara în luna octombrie este 12 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 50 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Timișoara asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Timiș?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Timișoara, în luna octombrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Județul Timiș are, în general, o temperatură de 12 °C și caz precipitații de 50 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Timișoara?

Prețurile pentru mașini în Timișoara sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Timișoara?

Începând cu octombrie 2023, ai la dispoziție 48 de operatori pentru mașini în Timișoara.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Timișoara?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Timișoara. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Timișoara?

Atunci când închiriezi o mașină în Timișoara, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Timișoara

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Timișoara

Tipuri de mașini de închiriat populare în Timișoara

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Timișoara

Începe să-ți planifici călătoria în Timișoara


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Timișoara?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Timișoara. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Timișoara?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Timișoara. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Timișoara cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Timișoara în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Timișoara, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Timișoara.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Timișoara, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Timișoara, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Timișoara cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Timișoara cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Timișoara

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.