Timișoara Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Timișoara? Caută aici!

Timișoara, România
3 mar — 10 mar
Aceeași locație
Timișoara, România
Mi 3/3
Amiază
Mi 10/3
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Timișoara?

Tot

10 lei - 104 lei

Economic

16 lei - 78 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Timișoara este luna februarie. La doar 23 lei pe zi, prețul este cu 49% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este august. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în ianuarie. Prețul unei mașini de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Timișoara Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Timișoara
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 9.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 4.4 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 1 review


Distanța Timișoara față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Timișoara

Mașini de închiriat în Timișoara

Până în acest moment al lunii, am avut 360 de căutări de închiriere mașini în Timișoara.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Timișoara pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Timișoara au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, National și Sixt. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Timișoara în Martie?

Pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Timișoara în luna Martie, prețul mediu a fost de 86 lei, iar ofertele cele mai ieftine au început de la 29 lei. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Timișoara în luna Martie costă (în medie) 51 lei. Cele mai bune oferte încep de la 14 lei.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Timișoara are cele mai mici prețuri?

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Timișoara este oferit, în general, de către Klass Wagen, care are 1 locație de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 8 lei, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Klass Wagen în Timișoara este de 64 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Timișoara?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Timișoara. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Timișoara, în luna Martie?

Cu tempraturi medii de 11 °C și precipitații de aproximativ 50 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Timișoara. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii Martie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Timișoara. Închirierea unei mașini Standard în Timișoara te va costa, în medie 333 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Autonom în Timișoara?

Autonom are 2 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 59 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Timișoara?

Limita maximă de viteză admisă în Timișoara este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Timișoara sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Timișoara, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Timișoara, România în luna Februarie?

În mod normal, temperatura în Timișoara în luna Februarie este 1 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 40 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Februarie?

În mod normal, vremea în Timișoara în luna Februarie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Timișoara. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Timișoara preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Fiat Panda și Volkswagen Polo sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Timișoara

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Timișoara

Începe să-ți planifici călătoria în Timișoara

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Timișoara

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Timișoara
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Timișoara
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Timișoara