Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Timișoara, în Județul Timiș

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Timișoara, în Județul Timiș? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Mi 31/7
Mi 7/8

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Timișoara, în Județul Timiș

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Timișoara, în Județul Timiș.
Economy5 €/day
Compact7 €/day
Intermediar13 €/day
Standard6 €/day
Mini5 €/day
Compact SUV6 €/day
Familiar compact11 €/day
SUV intermediar14 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Timișoara

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Timișoara

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Timișoara?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Timișoara se găsesc, în general, prin intermediul Klass Wagen. Atunci când rezervi cu Klass Wagen, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Timișoara este de 15 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Timișoara?

Conform datelor noastre, Dacia Sandero Stepway este cea mai populară mașină de închiriat în Timișoara. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Dacia Sandero Stepway, începând de la 7 €/zi in Timișoara, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 24 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Timișoara este Dacia Duster, cu un preț mediu de 32 €/zi și oferte începând de la 12 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Timișoara, în Județul Timiș găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Timișoara

Mică mașini

8 € - 29 €

Toate tipurile de mașini

25 € - 65 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Timișoara, în România este 17 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 50% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Timișoara, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Timișoara, în România este 35 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 6% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Timișoara, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Timișoara, în România este 71 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 32% mai ieftin decât în restul anului - doar 49 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 53% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Timișoara, în România este 39 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 15% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Timișoara, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Timișoara, în România este 58 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 43% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Timișoara, în România este 143 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 73 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 77% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

2 sept - 11 sept
Dacia Logan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

4 oct - 11 oct
Chevrolet Sonic Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Timișoara

Principalii furnizori de închirieri auto din Timișoara, în Județul Timiș

ADDCAR RENTAL

1 sucursală

Alamo

1 sucursală

Europcar

2 sucursale

Sunnycars

3 sucursale

Autonom

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Bavaria Mobility

2 sucursale

DISCOUNT.QUEBEC

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Timișoara

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Timișoara

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, SUV, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

8 €

Cel mai popular model

Dacia Sandero Stepway
Cea mai populară companie de închirieri auto din Timișoara pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Pricecarz și ADDCAR RENTAL .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Timișoara au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, SUV, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Timișoara este de 8 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 18 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Timișoara a fost, în ultimele zile, Dacia Sandero Stepway. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Duster.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Timișoara - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Timișoara și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Timișoara, România în August?

Pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Timișoara în luna August, prețul mediu a fost de 36 €, iar ofertele cele mai ieftine au început de la 7 €. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Timișoara în luna August costă (în medie) 21 €. Cele mai bune oferte încep de la 10 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Timișoara, România?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Timișoara. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este limita de viteză în Timișoara, România?

Limita maximă de viteză admisă în Timișoara este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Timișoara sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Timișoara, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Care companie Volkswagen T-Cross în oferă spre închiriere mașini Timișoara?

Cum este vremea în Timișoara, România în luna iulie?

În mod normal, temperatura în Timișoara în luna iulie este 21 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 50 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Timișoara asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Timiș?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Timișoara, în luna iulie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Județul Timiș are, în general, o temperatură de 21 °C și caz precipitații de 50 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Timișoara?

Prețurile pentru mașini în Timișoara sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Timișoara?

Începând cu iulie 2024, ai la dispoziție 50 de operatori pentru mașini în Timișoara.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Timișoara?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Timișoara. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Timișoara?

Atunci când închiriezi o mașină în Timișoara, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Timișoara?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Timișoara. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Timișoara?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Timișoara. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Timișoara cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Timișoara în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Timișoara, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Timișoara.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Timișoara, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Timișoara, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Timișoara cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Timișoara cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Timișoara

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Mi 31/7
Amiază
Mi 7/8
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Timișoara

Tipuri populare de mașini de închiriat în Timișoara