Mașini de închiriat în Timișoara, în Județul Timiș

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Timișoara, în Județul Timiș? Caută aici!

Timișoara, România
7 iul — 14 iul
Returnare în același loc
Timișoara, România
Jo 7/7
Amiază
Jo 14/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Timișoara, în Județul Timiș

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Timișoara, în Județul Timiș
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

61 €/zi

21 sept - 26 sept
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

23 €/zi

1 sept - 13 sept
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

22 €/zi

1 sept - 13 sept
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

1 sept - 13 sept
Renault Mégane
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 5 uși

41 €/zi

1 sept - 13 sept
Porsche Panamera
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

34 €/zi

1 sept - 13 sept
Hyundai Accent
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

32 €/zi

1 sept - 13 sept
Daihatsu Sirion
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

63 €/zi

21 sept - 26 sept
Daewoo Leganza
Mercedes-Benz A-Class
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

1 sept - 13 sept
Mercedes-Benz A-Class

Oferte la mașini de închiriat în Timișoara, în Județul Timiș găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Timișoara

Mașini Mică

10 € - 30 €

Toate tipurile de mașini

19 € - 97 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Timișoara, în România este 21 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 60% mai ieftin decât media în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Timișoara, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Timișoara, în România este 37 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 87% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin decât media în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Timișoara, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Timișoara, în România este 88 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 41% mai scump decât media în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Timișoara, în România este 58 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 11% mai scump decât media în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Timișoara, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Timișoara, în România este 37 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 22% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin decât media în Timișoara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Timișoara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

22 €/zi

1 sept - 13 sept
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

19 €/zi

1 sept - 13 sept
Hyundai Accent
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

18 €/zi

1 sept - 13 sept
Mini Countryman

Registru agenții de închirieri auto din Timișoara

Principalii furnizori de închirieri auto din Timișoara, în Județul Timiș
3 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Timișoara

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Timișoara

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, Mini, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

15 €

Cel mai popular model

Ford Focus
Cea mai populară companie de închirieri auto din Timișoara pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Premium Rent și Autonom.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Timișoara au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Mini, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Timișoara este de 15 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 27 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Timișoara a fost, în ultimele zile, Ford Focus. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Timișoara

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Timișoara

Cum conduci cu o mașină închiriată în Timișoara - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Timișoara și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Timișoara în luna iulie, prețul mediu a fost de 43 €, iar ofertele cele mai ieftine au început de la 15 €. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Timișoara în luna iulie costă (în medie) 33 €. Cele mai bune oferte încep de la 20 €.

Klass Wagen are 1 locație de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 25 €/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Limita maximă de viteză admisă în Timișoara este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Timișoara sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Timișoara, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

În mod normal, temperatura în Timișoara în luna iunie este 19 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 80 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Timișoara, în luna iunie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Județul Timiș are, în general, o temperatură de 19 °C și caz precipitații de 80 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Timișoara

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Timișoara

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Timișoara


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Timișoara. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Timișoara. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Timișoara în funcție de politica de anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Timișoara.

Pe momondo poți realiza căutări în Timișoara, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Timișoara cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.