Oradea, România Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Oradea, România? Caută aici!

Oradea, România
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Oradea, România
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Distanța Oradea, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Timișoara

Mașini de închiriat în Oradea

29 de utilizatori au căutat mașini de închiriat în Oradea cu momondo, în Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Oradea pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Sixt, Budget și Europcar sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Oradea care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Oradea. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Oradea are cele mai mici prețuri?

Autonom are, de obicei, cele mai mici prețuri din Oradea, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre locațiile lor de închirere. În medie, așteaptă-te să plătești 116 lei/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 64 lei/zi pentru închirierea lor auto din Oradea.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Oradea, România?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Oradea oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Sixt, Budget și Europcar, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Câte locații de închiriere are Autonom în Oradea?

În Oradea, România, există 2 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei Autonom, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 116 lei/zi.

Care este limita de viteză în Oradea, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Oradea trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Oradea este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Oradea, România în luna Aprilie?

În timpul lunii Aprilie, temperatura medie în Oradea este de 10 °C, iar precipitațiile, 40 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Oradea.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea în Oradea în luna Aprilie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Oradea. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Oradea preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Ford Focus și Volkswagen Golf sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Oradea asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Bihor?

Temperatura în Județul Bihor în Aprilie este, de obicei, 10 °C cu o cantitate de precipitații de 40 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Oradea pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Oradea