Oradea Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Oradea? Caută aici!

Oradea, România
25 ian. — 1 febr.
Aceeași locație
Oradea, România
Lun 25/1
Amiază
Lun 1/2
Amiază

Distanța Oradea față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Mașini de închiriat în Oradea

29 de utilizatori au căutat mașini de închiriat în Oradea cu momondo, în Ianuarie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Oradea pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Sixt, Budget și Europcar sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Oradea care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Oradea. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Oradea are cele mai mici prețuri?

Autonom are, de obicei, cele mai mici prețuri din Oradea, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre locațiile lor de închirere. În medie, așteaptă-te să plătești 113 lei/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 62 lei/zi pentru închirierea lor auto din Oradea.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Oradea?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Oradea oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Sixt, Budget și Europcar, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Câte locații de închiriere are Autonom în Oradea?

În Oradea, există 2 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei Autonom, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 113 lei/zi.

Care este limita de viteză în Oradea?

Călătorii care închiriază o mașină în Oradea trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Oradea este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Oradea, România în luna Ianuarie?

În timpul lunii Ianuarie, temperatura medie în Oradea este de -1 °C, iar precipitațiile, 40 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Oradea.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Vremea în Oradea în Ianuarie este de obicei de sub zero grade și cu șanse sporite de gheață și ninsoare. Cea mai bună variantă pentru călătoria ta acolo este să închiriezi un SUV cu tracțiune integrală.

Este vremea în Oradea asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Bihor?

Temperatura în Județul Bihor în Ianuarie este, de obicei, -1 °C cu o cantitate de precipitații de 40 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Oradea pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Oradea

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Oradea

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Oradea
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Oradea
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Oradea