Mașini de închiriat în Oradea, în Județul Bihor

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Oradea, în Județul Bihor? Caută aici!

Oradea, România
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Oradea, România
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Oradea

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Oradea

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Oradea?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Oradea se găsesc, în general, prin intermediul Autonom. Atunci când rezervi cu Autonom, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 14 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Oradea este de 28 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Oradea?

Pentru un preț mediu de 19 €/zi (cu un minim începând de la 12 €/zi), mașinile Renault Clio de închiriat în Oradea sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Fiat 500 sunt o altă alegere frecventă în Oradea, al un preț mediu de 13 €/zi și un minim de 10 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Oradea, în Județul Bihor

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Oradea, în Județul Bihor.
Economy12 €/day
Compact12 €/day
Intermediar14 €/day
Standard107 €/day
Dubiță123 €/day
Mini12 €/day
Dubă pentru pasageri168 €/day
Compact SUV31 €/day
SUV intermediar95 €/day
SUV Standard107 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Oradea, în Județul Bihor găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Oradea

Mașini Mică

25 € - 51 €

Toate tipurile de mașini

32 € - 115 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Oradea, în România este 35 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 29% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 56% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Oradea. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Oradea poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Oradea, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Oradea, în România este 81 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 52 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 5% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Oradea. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Oradea poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Oradea, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Oradea, în România este 82 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 8% mai ieftin decât în restul anului - doar 90 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 7% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Oradea. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Oradea poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Oradea, în România este 67 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Oradea. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Oradea poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Oradea, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Oradea, în România este 94 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 13% mai ieftin decât în restul anului - doar 83 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 18% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Oradea. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Oradea poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Oradea, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

26 sept - 3 oct
Renault Mégane

Registru agenții de închirieri auto din Oradea

Principalii furnizori de închirieri auto din Oradea, în Județul Bihor

Budget

1 sucursală

Sixt

1 sucursală

Autonom

2 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

2 sucursale

Europcar

1 sucursală

Global Rent A Car

1 sucursală

Goldcar Rental SP

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Oradea

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Oradea

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

21 €

Cel mai popular model

Renault Clio
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Oradea au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Oradea este de 21 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 38 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Oradea a fost, în ultimele zile, Renault Clio. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Oradea

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Oradea

Cum conduci cu o mașină închiriată în Oradea - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Oradea și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Oradea, România în octombrie?

Cele mai bune oferte ale lunii octombrie din Oradea, pentru un weekend, încep de la prețuri estimative de 94 € și ajung la 139 €. 16 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Oradea. Totuși, în luna octombrie, prețurile pot scădea până la 14 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Oradea, în luna octombrie?

Cu tempraturi medii de 4 °C și precipitații de aproximativ 40 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Oradea. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii octombrie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Oradea. Închirierea unei mașini Standard în Oradea te va costa, în medie 136 €/zi.

Care este limita de viteză în Oradea, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Oradea trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Oradea este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Oradea, România în luna septembrie?

În timpul lunii septembrie, temperatura medie în Oradea este de 17 °C, iar precipitațiile, 40 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Oradea.

Este vremea în Oradea asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Bihor?

Temperatura în Județul Bihor în timpul lunii septembrie este de obicei 17 °C cu precipitații preconizate de 40 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Oradea într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Oradea?

Prețurile pentru mașini în Oradea au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Oradea?

16 operatori pentru mașini în Oradea există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Oradea?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Oradea. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Oradea?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Oradea. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Oradea

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Oradea

Începe să-ți planifici călătoria în Oradea


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Oradea?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Oradea, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Oradea?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Oradea, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Oradea cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Oradea sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Oradea, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Oradea pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Oradea, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Oradea, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Oradea cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Oradea, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Oradea

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.