Închirieri auto în Aeroportul Thera Santorini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Aeroportul Thera Santorini? Caută aici!

Thera, Grecia - Santorini (JTR)
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Thera, Grecia - Santorini (JTR)
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Aeroportul Thera Santorini

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Aeroportul Thera Santorini
Mitsubishi Colt
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

80 €/zi

23 iun - 28 iun
Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

51 €/zi

23 iun - 28 iun
Mitsubishi Colt
Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

70 €/zi

23 iun - 28 iun
Kia Forte
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 de pasageri
Mașini cu 5 uși

74 €/zi

23 iun - 28 iun
Porsche Panamera
Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

80 €/zi

23 iun - 28 iun
Kia Forte
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

49 €/zi

23 iun - 28 iun
Fiat 500

Oferte la mașini de închiriat în Aeroportul Thera Santorini găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, la Aeroportul Thera Santorini

Mașini Mică

10 € - 63 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 65 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Aeroportul Thera Santorini este 19 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin decât media în Aeroportul Thera Santorini. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Thera Santorini poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Aeroportul Thera Santorini, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Mitsubishi Colt
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

51 €/zi

23 iun - 28 iun
Mitsubishi Colt
Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

70 €/zi

23 iun - 28 iun
Kia Forte
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

49 €/zi

23 iun - 28 iun
Fiat 500

Registru agenții de închirieri auto din Aeroportul Thera Santorini

Principalii furnizori de închirieri auto din Aeroportul Thera Santorini
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din în Thera

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din în Thera

Mașini de închiriat în Aeroportul Thera Santorini

Află tot ce ai nevoie să știi despre închirierea unei mașini în Aeroportul Thera Santorini și fii bine pregătit pentru următoarea ta călătorie.

Cu un preț mediu de 18 €/zi, închirierea unei mașini Fiat Panda cu Caldera este, momentan, cea mai ieftină opțiune disponibilă în Aeroportul Santorini. Cel mai ieftin preț găsit în ultimele 12 luni pentru modelul Fiat Panda cu Caldera a fost de 17 €/zi. Dacă îți rezervi mașina dinainte de ziua sosirii, ai mai multe șanse să găsește oferte bune pentru închirierile auto din Aeroportul Santorini.

Încearcă să închirieri o mașină în Aeroportul Santorini 88 days zile înainte, pentru a te bucura de cea mai bună ofertă. Atunci când rezervi cu 88 de zile înainte prețul mediu este de 28 €/zi. Prețul închirierii unei mașini în timpul weekendului în Aeroportul Santorini este, în medie, de 51 €/zi, în vreme ce, în timpul săptămânii, este 22 €/zi. Dacă te bucuri de un program flexibil, încearcă să îți închiriezi mașină din Aeroportul Santorini în luna ianuarie, atunci când prețul mediu este cel mai scăzut - 19 €/zi.

Având o notă medie de 9,6 din partea a 1 utilizator momondo, Caldera este cea mai bine cotată companie de închirieri auto din Aeroportul Santorini. În ultimul an, 61% au ales să își închirieze de la Caldera. De asemenea, utilizatorii noștri consideră că Sixt este o companie auto de încredere din Aeroportul Santorini, acordându-i o notă de 9,1 (din partea a 21 de comentarii. Conform opiniilor utilizatorilor, Europcar este a treia cea mai bună compaanie, cu o notă medie de 6,8 din partea a 6 comentarii.

Ofertele de închirieri auto din Aeroportul Santorini variază în funcție de tipul mașinii care te interesează și de compania de la care închiriezi, dar te poți aștepta la un preț mediu de 35 €/zi. Ai nevoie de o mașină pentru mai multe zile? Închirierea unei mașini din Aeroportul Santorini pentru o săptămână costă Aeroportul Santorini. Dacă te interesează o perioadă de o lună, prețul mediu este de 583 €, deși, dacă verifici acum, este posibil să găsești oferte chiar mai bune.


Caută mai multe închirieri auto în în Thera

Caută oferte de închirieri auto în în Thera

Începe să-ți planifici călătoria în Aeroportul Thera Santorini


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Aeroportul Thera Santorini. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Aeroportul Thera Santorini, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Aeroportul Thera Santorini sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Aeroportul Thera Santorini pe momondo.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Aeroportul Thera Santorini.

Pentru mașinile de închiriat în Aeroportul Thera Santorini, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.