Mașini de închiriat în Arad, în Județul Arad

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Arad, în Județul Arad? Caută aici!

Arad, România
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Arad, România
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Arad

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Arad

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Arad?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Arad se găsesc, în general, prin intermediul Klass Wagen. Atunci când rezervi cu Klass Wagen, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Arad este de 17 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Arad?

Atunci când închiriază o mașină în Arad,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Volkswagen Polo, care are un preț mediu de 14 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Toyota Aygo și are un preț mediu de 27 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Volkswagen Polo de închiriat în Arad începând de la 6 €/zi și Toyota Aygo, de la 6 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Arad, în Județul Arad

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Arad, în Județul Arad.
Economy88 €/day
Compact103 €/day
Intermediar11 €/day
Standard109 €/day
Dubiță135 €/day
Dubă pentru pasageri183 €/day
SUV intermediar98 €/day
SUV Standard109 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Arad, în Județul Arad găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Arad

Mașini Mică

16 € - 35 €

Toate tipurile de mașini

21 € - 89 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Arad, în România este 23 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 59% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Arad, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Arad, în România este 53 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 9% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Arad, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Arad, în România este 92 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 14% mai ieftin decât în restul anului - doar 80 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 37% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Arad, în România este 44 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 26 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Arad, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Arad, în România este 74 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 47 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 22% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Arad, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

88 €/zi

2 oct - 9 oct
Seat Ibiza
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

103 €/zi

20 oct - 24 oct
Opel Astra

Registru agenții de închirieri auto din Arad

Principalii furnizori de închirieri auto din Arad, în Județul Arad

Autonom

3 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

1 sucursală

Goldcar Rental SP

1 sucursală

Rhodium

1 sucursală

Sixt

1 sucursală

Wheego

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Arad

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Arad

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, SUV

Cea mai ieftină mașină de închiriat

7 €

Cel mai popular model

Volkswagen Polo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Arad pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Payless și AbbyCar Car Rentals.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Arad au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, SUV.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Arad este de 7 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 18 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Arad a fost, în ultimele zile, Volkswagen Polo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Arad

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Arad

Cum conduci cu o mașină închiriată în Arad - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Arad și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Arad, România în octombrie?

Datele noastre arată că, pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Arad în luna octombrie, prețul va fi de aproximativ 14 €. O ofertă bună, însă, poate ajunge la 13 € (acesta fiind cel mai mic preț pe care l-am găsit până acum în Arad). Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Arad în luna octombrie costă (în medie) 14 €. Cele mai bune oferte încep de la 6 €.

Care este limita de viteză în Arad, România?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Arad, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Arad, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Arad, limita este 130 km/h.

Care companie Volkswagen T-Cross în oferă spre închiriere mașini Arad?

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Arad?

Prices for mașini in Arad refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Arad?

19 operatori pentru mașini în Arad există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Arad?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Arad. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Arad?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Arad. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Arad

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Arad

Începe să-ți planifici călătoria în Arad


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Arad?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Arad. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Arad?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Arad. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Arad cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Arad în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Arad, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Arad pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Arad, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Arad, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Arad cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Arad, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Arad

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.