Mașini de închiriat în Arad, România

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Arad, România? Caută aici!

Arad, România
23 sept — 30 sept
Returnare în același loc
Arad, România
Jo 23/9
Amiază
Jo 30/9
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Arad, România găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mașini Mică

12 € - 53 €

Toate tipurile de mașini

20 € - 73 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Arad, România este 14 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 15% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin decât media în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Arad în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Arad, România este 26 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump decât media în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Arad în Medie, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Arad Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Arad, România
3 de sucursale
2 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Distanța Arad, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Timișoara

Mașini de închiriat în Arad

5 persoane au căutat o mașină de închiriat în Arad în luna septembrie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Arad, România în octombrie?

Datele noastre arată că, pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Arad în luna octombrie, prețul va fi de aproximativ 43 €. O ofertă bună, însă, poate ajunge la 14 € (acesta fiind cel mai mic preț pe care l-am găsit până acum în Arad). Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Arad în luna octombrie costă (în medie) 49 €. Cele mai bune oferte încep de la 7 €.

Care este limita de viteză în Arad, România?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Arad, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Arad, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Arad, limita este 130 km/h.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Arad?

Închirierea unei mașini Ford Focus în Arad este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Hyundai i10. S-au găsit oferte la Ford Focus (cu închierere din Arad) pentru 4 € pe zi (în medie) și cu un minim de 2 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Hyundai i10 costă, în medie, 11 €, deși au fost găsite prețuri de numai 4 €.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în septembrie?

În mod normal, vremea din Arad în timpul lunii septembrie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Arad.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Arad

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Arad

Începe să-ți planifici călătoria în Arad