Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Arad, în Județul Arad

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Arad, în Județul Arad? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Lu 29/7
Lu 5/8

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Arad

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Arad

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Arad?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Arad se găsesc, în general, prin intermediul Klass Wagen. Atunci când rezervi cu Klass Wagen, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Arad este de 6 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Arad?

Atunci când închiriază o mașină în Arad,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Dacia Logan, care are un preț mediu de 16 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Dacia Duster și are un preț mediu de 33 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Dacia Logan de închiriat în Arad începând de la 4 €/zi și Dacia Duster, de la 14 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Arad, în Județul Arad găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Arad

Mică mașini

7 € - 43 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 66 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Arad, în România este 19 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 49% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Arad, în România este 45 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 18% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Arad, în România este 56 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 97% mai ieftin decât în restul anului - doar 2 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 36% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Arad, în România este 39 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 95% mai ieftin decât în restul anului - doar 2 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Arad, în România este 66 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 33 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 44% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Arad, în România este 97 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 117 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 62% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Arad. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Arad poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Arad

Principalii furnizori de închirieri auto din Arad, în Județul Arad

Autonom

3 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

1 sucursală

Goldcar Rental SP

1 sucursală

Rhodium

1 sucursală

Sixt

1 sucursală

Wheego

1 sucursală

Cum conduci cu o mașină închiriată în Arad - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Arad și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Arad, România în August?

Datele noastre arată că, pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Arad în luna August, prețul va fi de aproximativ 61 €. O ofertă bună, însă, poate ajunge la 61 € (acesta fiind cel mai mic preț pe care l-am găsit până acum în Arad). Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Arad în luna August costă (în medie) 0 €. Cele mai bune oferte încep de la 0 €.

Care este limita de viteză în Arad, România?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Arad, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Arad, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Arad, limita este 130 km/h.

Care companie Renault Captur în oferă spre închiriere mașini Arad?

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Arad?

Prices for mașini in Arad refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Arad?

19 operatori pentru mașini în Arad există pe piață începând cu iulie 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Arad?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Arad. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Arad?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Arad. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Arad?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Arad. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Arad?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Arad. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Arad cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Arad în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Arad, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Arad pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Arad, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Arad, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Arad cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Arad, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Arad

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Lu 29/7
Amiază
Lu 5/8
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Arad

Găsește mașini de închiriat în aceste aeroporturi populare lângă Arad