Mașini de închiriat în Salonic, în Macedonia Centrală

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Salonic, în Macedonia Centrală? Caută aici!

Salonic, Macedonia Centrală, Grecia
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Salonic, Macedonia Centrală, Grecia
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Salonic

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Salonic

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Salonic?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Salonic se găsesc, în general, prin intermediul Kings Rental Corfu. Atunci când rezervi cu Kings Rental Corfu, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 11 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Salonic este de 11 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Salonic?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Fiat 500 în Salonic, deși închirierea Hyundai i20 este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Fiat 500, prețurile sunt în medie de 36 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Fiat 500 în Salonic pentru doar 16 € pe zi. Hyundai i20 închirieri în. Salonic costă în medie 25 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 13 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Salonic, în Macedonia Centrală

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Salonic, în Macedonia Centrală.
Economy7 €/day
Compact8 €/day
Intermediar9 €/day
Mini6 €/day
Dubă pentru pasageri49 €/day
SUV intermediar11 €/day
Compact SUV12 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Salonic, în Macedonia Centrală găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Salonic

Mașini Mică

8 € - 48 €

Toate tipurile de mașini

9 € - 113 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Salonic, în Grecia este 22 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 47% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Salonic, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Salonic, în Grecia este 27 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 65% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Salonic, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Salonic, în Grecia este 55 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 69 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 24% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Salonic, în Grecia este 29 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Salonic, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Salonic, în Grecia este 51 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 74 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 18% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Salonic, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

7 oct - 14 oct
Hyundai i10
Volkswagen up!
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

7 oct - 14 oct
Volkswagen up!
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

8 €/zi

7 oct - 14 oct
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Salonic

Principalii furnizori de închirieri auto din Salonic, în Macedonia Centrală

Avis

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Sixt

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,4

Evaluare Generală

8,3

Preluare/Returnare

8,4

Valoare

7,6

Avance Rent a Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,4

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,2

keddy by Europcar

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

diRENT

9 sucursale

Wheels 2 Go

7 sucursale

Autounion Car Rental

6 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Salonic

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Salonic

Cea mai populară agenție

GREEN MOTION

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

15 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Salonic pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este GREEN MOTION . Alternative foarte bune sunt Centauro și AbbyCar Car Rentals.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Salonic au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Salonic este de 15 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 22 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Salonic a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Hyundai i20.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Salonic

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Salonic

Cum conduci cu o mașină închiriată în Salonic - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Salonic și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Salonic, Grecia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Salonic oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Avis, Ok Mobility și Record Go, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Salonic, în luna octombrie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Salonic în octombrie. În timpul lunii octombrie, precipitațiile medii în Salonic sunt de 54 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 11 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Salonic te va costa, în medie 165 €/zi.

Care este limita de viteză în Salonic, Grecia?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Salonic este de 50 km/h. Salonic are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 90 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Salonic, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

Care companie Opel Vivaro în oferă spre închiriere mașini Salonic?

Cum este vremea în Salonic, Grecia în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Salonic în luna septembrie este 22 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 27 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Salonic asemănătoare cu cea din restul regiunii Macedonia Centrală?

Temperatura în Macedonia Centrală în timpul lunii septembrie este de obicei 22 °C cu precipitații preconizate de 27 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Salonic într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Salonic?

Prices for mașini in Salonic are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Salonic?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 131 de operatori pentru mașini în Salonic..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Salonic?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Salonic. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Salonic?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Salonic. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Caută mai multe închirieri auto în în Grecia

Caută oferte de închirieri auto în în Grecia

Începe să-ți planifici călătoria în Salonic


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Salonic?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Salonic te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Salonic?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Salonic o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Salonic cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Salonic în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Salonic, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Salonic.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Salonic, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Salonic, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Salonic cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Salonic, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.