Salonic, Grecia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Salonic, Grecia? Caută aici!

Salonic, MC, Grecia
19 apr — 26 apr
Aceeași locație
Salonic, MC, Grecia
Lu 19/4
Amiază
Lu 26/4
Amiază

Salonic Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Salonic, Grecia
Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 38 de review-uri

Scorul agenției: 9.9 (Excelent)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 9.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 5.8 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 11 de review-uri

Scorul agenției: 5.7 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri


Distanța Salonic, Grecia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Salonic Makedonia

Mașini de închiriat în Salonic

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 21 de căutări de închirieri de mașini în Salonic pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Salonic pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Alamo, National și Avis sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Salonic. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Salonic, Grecia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Salonic oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, National și Avis, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Câte locații de închiriere are Centauro în Salonic?

Centauro este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Salonic, Grecia. În una dintre aceste 2 locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 165 lei pe zi, în Salonic, Grecia.

Care este limita de viteză în Salonic, Grecia?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Salonic este de 50 km/h. Salonic are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 90 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Salonic, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

Cum este vremea în Salonic, Grecia în luna Aprilie?

În mod normal, temperatura în Salonic în luna Aprilie este 14 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 38 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Salonic în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Salonic. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Salonic preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Opel Corsa, Ford Focus Wagon și Ford Fiesta sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Salonic asemănătoare cu cea din restul regiunii Macedonia Centrală?

Temperatura în Macedonia Centrală în Aprilie este, de obicei, 14 °C cu o cantitate de precipitații de 38 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Salonic pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Salonic

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Salonic

Începe să-ți planifici călătoria în Salonic