Sfaturi
Ultimele oferte
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Salonic, în Macedonia Centrală

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Salonic, în Macedonia Centrală? Caută aici!

Salonic, Macedonia Centrală, Grecia
26 apr — 3 mai
Salonic, Macedonia Centrală, Grecia
Vi 26/4
Amiază
Vi 3/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Salonic, în Macedonia Centrală

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Salonic, în Macedonia Centrală.
Economy5 €/day
Compact6 €/day
Intermediar9 €/day
Mini5 €/day
Dubă pentru pasageri38 €/day
Compact SUV12 €/day
SUV intermediar12 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Salonic, în Macedonia Centrală găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Salonic

Mică mașini

6 € - 45 €

Toate tipurile de mașini

15 € - 65 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Salonic, în Grecia este 19 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Salonic, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Salonic, în Grecia este 39 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 26% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Salonic, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Salonic, în Grecia este 67 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 68 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 58% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Salonic, în Grecia este 30 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 7% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Salonic, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Salonic, în Grecia este 79 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 48 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 64% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Salonic, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Salonic, în Grecia este 49 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 38 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 42% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Salonic. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Salonic poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Volkswagen up!
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

28 apr - 4 mai
Volkswagen up!
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

6 €/zi

28 apr - 4 mai
Opel Astra

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Salonic

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Salonic

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Salonic?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Salonic se găsesc, în general, prin intermediul CarWiz. Atunci când rezervi cu CarWiz, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Salonic este de 16 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Salonic?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Peugeot 208 în Salonic, deși închirierea Volkswagen up! este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Peugeot 208, prețurile sunt în medie de 31 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Peugeot 208 în Salonic pentru doar 9 € pe zi. Volkswagen up! închirieri în. Salonic costă în medie 20 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 5 € pe zi.

Registru agenții de închirieri auto din Salonic

Principalii furnizori de închirieri auto din Salonic, în Macedonia Centrală

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

5,9

Avis

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

9,6

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

9,6

Valoare

10,0

Sixt

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,4

Evaluare Generală

8,3

Preluare/Returnare

8,3

Valoare

7,4

Avance Rent a Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Budget

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

7,3

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,3

Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,1

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,9

keddy by Europcar

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

diRENT

9 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Salonic

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Salonic

Cea mai populară agenție

Centauro

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

8 €

Cel mai popular model

Peugeot 108
Cea mai populară companie de închirieri auto din Salonic pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Centauro. Alternative foarte bune sunt Record Go și CarWiz.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Salonic au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Salonic este de 8 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 18 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Salonic a fost, în ultimele zile, Peugeot 108. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Salonic - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Salonic și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Salonic, Grecia în mai?

Pentru închirierea unei mașini în Salonic în luna mai în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 8 € și o medie a acestora de 8 €. Utilizatorilor care au căutat mașini de închiriat pentru o săptămână în Salonic în luna mai li s-a afișat un preț mediu de 37 € și oferte ieftine de până la 10 €, în funcție de disponibilitatea datelor alese și de tipul mașinilor.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Salonic, Grecia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Salonic oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Avis, Ok Mobility și Avance Rent a Car, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Salonic, în luna mai?

Cu temperaturi medii de 24 °C și precipitații de 30 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna mai este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Salonic este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Salonic te va costa, în medie 64 €/zi.

Care este limita de viteză în Salonic, Grecia?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Salonic este de 50 km/h. Salonic are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 90 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Salonic, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

Care companie Nissan Juke în oferă spre închiriere mașini Salonic?

Cum este vremea în Salonic, Grecia în luna aprilie?

În mod normal, temperatura în Salonic în luna aprilie este 14 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 38 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Salonic asemănătoare cu cea din restul regiunii Macedonia Centrală?

Temperatura în Macedonia Centrală în timpul lunii aprilie este de obicei 14 °C cu precipitații preconizate de 38 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Salonic într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Salonic?

Prices for mașini in Salonic are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Salonic?

Începând cu aprilie 2024, ai la dispoziție 138 de operatori pentru mașini în Salonic..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Salonic?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Salonic. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Salonic?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Salonic. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Salonic?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Salonic te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Salonic?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Salonic o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Salonic cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Salonic în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Salonic, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Salonic.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Salonic, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Salonic, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Salonic cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Salonic, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Salonic

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Vi 26/4
Amiază
Vi 3/5
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Salonic