Mașini de închiriat în Cracovia, Polonia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Cracovia, Polonia? Caută aici!

Cracovia, Polonia
28 ian — 4 feb
Returnare în același loc
Cracovia, Polonia
Vi 28/1
Amiază
Vi 4/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Cracovia Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Cracovia, Polonia
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,7

Valoare

5,7
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Valoare

6,0
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Valoare

2,0
9 de sucursale
6 de sucursale
6 de sucursale
6 de sucursale
5 de sucursale

Distanța Cracovia, Polonia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Cracovia J. Paul II Balice

Mașini de închiriat în Cracovia

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Cracovia pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Multe companii de închirieri auto din Cracovia aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în sucursale precum Enterprise, Avis și Budget. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Cracovia. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Cracovia, Polonia?

  Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Cracovia cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Enterprise, Avis și Global Rent A Car, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

 • Care este limita de viteză în Cracovia, Polonia?

  Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Cracovia, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Cracovia, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Cracovia, limita este 140 km/h.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Cracovia?

  Pentru un preț mediu de 15 €/zi (cu un minim începând de la 0 €/zi), mașinile Volkswagen Polo de închiriat în Cracovia sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Volkswagen Golf sunt o altă alegere frecventă în Cracovia, al un preț mediu de 20 €/zi și un minim de 0 €/zi.

 • Care companie BMW 5 Series în oferă spre închiriere mașini Cracovia?

  GREEN MOTION închiriază mașini BMW 5 Series în Cracovia pentru 225 €/zi (în medie). Disponibilitatea pentru acest tip de mașină poate varia, așadar încearcă să eviți închirierea în ultimul moment.

 • Cum este vremea în Cracovia, Polonia în luna ianuarie?

  În luna ianuarie, în Cracovia se înregistrează precipitații de 30 mm și o temperatură medie de -2 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Cracovia pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  Vremea în Cracovia în ianuarie este de obicei de sub zero grade și cu șanse sporite de gheață și ninsoare. Cea mai bună variantă pentru călătoria ta acolo este să închiriezi un SUV cu tracțiune integrală.

 • Este vremea în Cracovia asemănătoare cu cea din restul regiunii Voievodatul Polonia Mică?

  Temperatura în Voievodatul Polonia Mică în ianuarie este, de obicei, -2 °C cu o cantitate de precipitații de 30 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Cracovia pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini în alte orașe din Polonia


Începe să-ți planifici călătoria în Cracovia