Hersonissos, Grecia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Hersonissos, Grecia? Caută aici!

Hersonissos, Chersonisos, Grecia
18 apr — 25 apr
Aceeași locație
Hersonissos, Chersonisos, Grecia
Du 18/4
Amiază
Du 25/4
Amiază

Hersonissos Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Hersonissos, Grecia
Scorul agenției: 9.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.4 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review


Distanța Hersonissos, Grecia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Mașini de închiriat în Hersonissos

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 19 căutări de închirieri de mașini în Hersonissos pentru utilizatorii momondo

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Hersonissos pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Hersonissos aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Avis, Sixt și Dollar. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Hersonissos. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Hersonissos, Grecia?

Serviciile de închirieri auto din Hersonissos, oferite de companii populare, precum Avis, Sixt și Dollar vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este limita de viteză în Hersonissos, Grecia?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Hersonissos este de 50 km/h. Hersonissos are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 90 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Hersonissos, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Hersonissos în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Hersonissos.

Este vremea în Hersonissos asemănătoare cu cea din restul regiunii Creta?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Hersonissos, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Creta are, în general, o temperatură de 16 °C și caz precipitații de 36,7 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Hersonissos

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Hersonissos

Începe să-ți planifici călătoria în Hersonissos