Kos, Grecia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Kos, Grecia? Caută aici!

Kos, Kos, Grecia
18 apr — 25 apr
Aceeași locație
Kos, Kos, Grecia
Du 18/4
Amiază
Du 25/4
Amiază

Kos Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Kos, Grecia
Scorul agenției: 8.4 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri


Distanța Kos, Grecia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Rodos Rhodos Diagoras

Mașini de închiriat în Kos

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 5 căutări de închirieri de mașini în Kos pentru utilizatorii momondo

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Kos pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, National și Avis sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Kos. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Kos care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Kos, Grecia?

Serviciile de închirieri auto din Kos, oferite de companii populare, precum Alamo, National și Avis vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este limita de viteză în Kos, Grecia?

Atunci când conduci în interiorul orașului Kos, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Kos este 90 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Kos, Grecia în luna Aprilie?

În timpul lunii Aprilie, temperatura medie în Kos este de 16 °C, iar precipitațiile, 35 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Kos.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea în Kos în luna Aprilie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Kos. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Kos preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Opel Corsa și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Kos asemănătoare cu cea din restul regiunii South Aegean?

Temperatura în South Aegean în Aprilie este, de obicei, 16 °C cu o cantitate de precipitații de 34,8 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Kos pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Kos