Mália, Grecia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Mália, Grecia? Caută aici!

Mália, Chersonisos, Grecia
18 apr — 25 apr
Aceeași locație
Mália, Chersonisos, Grecia
Du 18/4
Amiază
Du 25/4
Amiază

Distanța Mália, Grecia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Mașini de închiriat în Mália

6 persoane au căutat o mașină de închiriat în Mália în luna Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Mália pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Avis și Budget sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Mália. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Mália care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Mália are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Mália să le găsești la Budget. Cu tarife medii de 87 lei/zi, disponibile la locația lor de închiriere, Budget este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Mália, Grecia?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Mália. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Câte locații de închiriere are Budget în Mália?

Orașul Mália, Grecia are 1 locație ale companiei Budget (care operează un preț mediu pe zi de 87 lei).

Care este limita de viteză în Mália, Grecia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Mália, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Mália, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Mália, limita este 130 km/h.

Cum este vremea în Mália, Grecia în luna Aprilie?

În luna Aprilie, în Mália se înregistrează precipitații de 43 mm și o temperatură medie de 15 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Mália pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Mália în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Mália. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Mália preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Opel Corsa și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Mália asemănătoare cu cea din restul regiunii Creta?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Mália, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Creta are, în general, o temperatură de 16 °C și caz precipitații de 36,7 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Mália

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Mália

Începe să-ți planifici călătoria în Mália