Mașini de închiriat în Mália, în Creta

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Mália, în Creta? Caută aici!

Mália, Chersonisos, Grecia
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Mália, Chersonisos, Grecia
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Mália

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Mália

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Mália?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Mália se găsesc, în general, prin intermediul Sk Rent. Atunci când rezervi cu Sk Rent, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 18 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Mália este de 18 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Mália?

Conform datelor noastre, mașinile Toyota Aygo și Volkswagen Polo sunt cele mai populare modele de închiriat în Mália. Prețurile pentru Toyota Aygo in Mália variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 22 €/zi, cu un minim de 7 €. Prețurile pentru Volkswagen Polo variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 28 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 19 €.

Oferte la mașini de închiriat în Mália, în Creta găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Mália

Mașini Mică

18 € - 48 €

Toate tipurile de mașini

37 € - 95 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Mália, în Grecia este 15 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 12% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 47% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Mália. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Mália poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Mália

Principalii furnizori de închirieri auto din Mália, în Creta

ADDCAR RENTAL

3 sucursale

Royal Rentals

2 sucursale

Autounion Car Rental

1 sucursală

Budget

1 sucursală

CarWiz

1 sucursală

Easy Auto

1 sucursală

Greenways Rent A Car

1 sucursală

Megalonisos Car Rentals

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Mália

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Mália

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Convertible

Cea mai ieftină mașină de închiriat

19 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Mália au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Convertible.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Mália este de 19 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 20 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Mália a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Polo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Mália

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Mália

Cum conduci cu o mașină închiriată în Mália - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Mália și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Mália, Grecia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Mália, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Mália, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Mália, limita este 130 km/h.

Cum este vremea în Mália, Grecia în luna septembrie?

În luna septembrie, în Mália se înregistrează precipitații de 24 mm și o temperatură medie de 23 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Mália pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Mália asemănătoare cu cea din restul regiunii Creta?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Mália, în luna septembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Creta are, în general, o temperatură de 23 °C și caz precipitații de 20,8 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Mália?

Prices for mașini in Mália refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Mália?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 18 operatori pentru mașini în Mália..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Mália?

În diferite țări, inclusiv în Mália, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Mália?

Pentru a închiria o mașină în Mália, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Mália

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Mália

Caută mai multe închirieri auto în în Grecia

Caută oferte de închirieri auto în în Grecia

Începe să-ți planifici călătoria în Mália


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Mália?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Mália. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Mália?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Mália punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Mália cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Mália.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Mália, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Mália pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Mália, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Mália.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Mália cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Mália, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Mália

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.