Atena Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Atena? Caută aici!

Atena, Attica, Grecia
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Atena, Attica, Grecia
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Atena?

Tot

19 lei - 198 lei

Economic

27 lei - 142 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Atena este luna martie. La doar 28 lei pe zi, prețul este cu 55% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este iulie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în noiembrie. Prețul unei mașini de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Atena Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Atena
Scorul agenției: 8.4 (Excelent)

Scor calculat în baza a 38 de review-uri

Scorul agenției: 9.1 (Excelent)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 25 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 15 de review-uri

Scorul agenției: 6.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 22 de review-uri

Scorul agenției: 5.6 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri


Distanța Atena față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Atena Internaţional

Mașini de închiriat în Atena

135 de persoane au căutat o mașină de închiriat în Atena în luna Ianuarie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Atena pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia profundă este unul din noile beneficii care pot fi oferite atunci când închiriezi o mașină în Atena. Folosește filtrul nostru de căutare pentru călătoria ta și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Atena are cele mai mici prețuri?

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Atena este CarWiz (la locația lor de închiriere din oraș). Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 32 lei pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 67 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Atena?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Atena oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Enterprise și Avis, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Atena, în luna Februarie?

Cu tempraturi medii de 12 °C și precipitații de aproximativ 40 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Atena. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii Februarie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Atena. Închirierea unei mașini Standard în Atena te va costa, în medie 303 lei/zi.

Câte locații de închiriere are SURPRICE CAR RENTAL în Atena?

Cu 6 locații, SURPRICE CAR RENTAL are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Atena. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 133 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la SURPRICE CAR RENTAL în Atena.

Care este limita de viteză în Atena?

Călătorii care închiriază o mașină în Atena trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Atena este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Atena, Grecia în luna Ianuarie?

În luna Ianuarie, în Atena se înregistrează precipitații de 48 mm și o temperatură medie de 10 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Atena pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea în Atena în luna Ianuarie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Atena. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Atena preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Opel Corsa și Fiat 500 sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Atena asemănătoare cu cea din restul regiunii Attica?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Atena pentru a face un roadtrip în Attica sau în zonele înconjurătoare în luna Ianuarie se pot aștepta la temperaturi de 10 °C și la precipitații de 48 mm pe parcursul întregii luni.


Începe să-ți planifici călătoria în Atena

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Atena

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Atena
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Atena
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Atena