Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Atena, în Attica

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Atena, în Attica? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Lu 22/7
Lu 29/7

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Atena, în Attica

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Atena, în Attica.
Economy12 €/day
Compact13 €/day
Mini11 €/day
Dubă pentru pasageri51 €/day
Compact SUV16 €/day
SUV intermediar24 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Atena

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Atena

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Atena?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Atena se găsesc, în general, prin intermediul Zezgo. Atunci când rezervi cu Zezgo, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Atena este de 6 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Atena are cele mai multe locații?

Hertz are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Atena, cu 12 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Atena?

Închirierea unei mașini Peugeot 208 în Atena este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Nissan Micra. S-au găsit oferte la Peugeot 208 (cu închierere din Atena) pentru 24 € pe zi (în medie) și cu un minim de 3 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Nissan Micra in Atena costă, în medie, 33 €, deși au fost găsite prețuri de numai 8 €.

Oferte la mașini de închiriat în Atena, în Attica găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Atena

Mică mașini

7 € - 39 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 66 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Atena, în Grecia este 16 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 41% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Atena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Atena, în Grecia este 41 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 35% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Atena, în Grecia este 51 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 49% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Atena, în Grecia este 31 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 84% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Atena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Atena, în Grecia este 67 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 60% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Atena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Atena, în Grecia este 25 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 85% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 4% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

8 €/zi

9 oct - 14 oct
Chevrolet Aveo Sedan
Dacia Logan
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

9 €/zi

9 oct - 14 oct
Dacia Logan

Registru agenții de închirieri auto din Atena

Principalii furnizori de închirieri auto din Atena, în Attica

Hertz

12 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,2

Confort

10,0

Evaluare Generală

9,7

Preluare/Returnare

9,2

Valoare

9,2

Thrifty

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,2

Confort

8,8

Evaluare Generală

9,6

Preluare/Returnare

9,6

Valoare

8,8

Enterprise Rent-A-Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,5

Confort

9,4

Evaluare Generală

9,4

Preluare/Returnare

9,7

Valoare

9,2

Avance Rent a Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,8

Confort

8,5

Evaluare Generală

8,8

Preluare/Returnare

8,5

Valoare

8,0

Autounion Car Rental

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

8,6

Valoare

8,6

Dollar

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

8,6

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

6,0

Europcar

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

7,7

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,8

Valoare

7,3

SURPRICE CAR RENTAL

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,6

Informații despre închirierea de mașini în Atena

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Atena

Cea mai populară agenție

Centauro

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

11 €

Cel mai popular model

Peugeot 208
Cea mai populară companie de închirieri auto din Atena pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Centauro. Alternative foarte bune sunt Right Cars și GREEN MOTION .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Atena au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Atena este de 11 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 30 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Atena a fost, în ultimele zile, Peugeot 208. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Nissan Micra.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Atena - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Atena și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Atena, Grecia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Atena oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum GREEN MOTION , Caldera și Enterprise Rent-A-Car, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Atena, în luna August?

Cel mai bun mod de a te bucura de străzile din Atena în timpul lunii August este închirierea unei decapotabile. Este puțin probabil ca planurile să-ți fie dejucate de ploi subite sau vreme rece, deoarece, în timpul lunii August, Atena are o temperatură medie de 24 °C și precipitații medii de 10 mm. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Atena te va costa, în medie 24 €/zi.

Care este limita de viteză în Atena, Grecia?

Călătorii care închiriază o mașină în Atena trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Atena este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Care companie Opel Vivaro în oferă spre închiriere mașini Atena?

Cum este vremea în Atena, Grecia în luna iulie?

În luna iulie, în Atena se înregistrează precipitații de 5 mm și o temperatură medie de 28 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Atena pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Atena asemănătoare cu cea din restul regiunii Attica?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Atena pentru a face un roadtrip în Attica sau în zonele înconjurătoare în luna iulie se pot aștepta la temperaturi de 28 °C și la precipitații de 5 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Atena?

Prețurile pentru mașini în Atena sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Atena?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Atena este de 213 (de la iulie 2024).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Atena?

În diferite țări, inclusiv în Atena, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Atena?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Atena. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Atena?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Atena te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Atena?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Atena, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Atena cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Atena.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Atena, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Atena pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Atena, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Atena.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Atena cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Atena cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Atena

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Lu 22/7
Amiază
Lu 29/7
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Atena

Tipuri populare de mașini de închiriat în Atena