Mașini de închiriat în Atena, în Attica

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Atena, în Attica? Caută aici!

Atena, Attica, Grecia
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Atena, Attica, Grecia
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Atena

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Atena

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Atena?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Atena se găsesc, în general, prin intermediul SURPRICE CAR RENTAL . Atunci când rezervi cu SURPRICE CAR RENTAL , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Atena este de 10 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Atena are cele mai multe locații?

Hertz are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Atena, cu 12 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Atena?

Închirierea unei mașini Opel Corsa în Atena este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Fiat 500. S-au găsit oferte la Opel Corsa (cu închierere din Atena) pentru 22 € pe zi (în medie) și cu un minim de 5 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Fiat 500 in Atena costă, în medie, 25 €, deși au fost găsite prețuri de numai 8 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Atena, în Attica

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Atena, în Attica.
Economy6 €/day
Compact9 €/day
Intermediar10 €/day
Mini5 €/day
Dubă pentru pasageri25 €/day
Compact SUV11 €/day
SUV intermediar15 €/day
Familiar compact15 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Atena, în Attica găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Atena

Mașini Mică

9 € - 42 €

Toate tipurile de mașini

20 € - 118 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Atena, în Grecia este 19 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 59% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Atena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Atena, în Grecia este 44 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 5% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Atena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Atena, în Grecia este 67 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 72% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 32% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Atena, în Grecia este 34 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 24% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Atena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Atena, în Grecia este 64 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Atena, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Atena, în Grecia este 66 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 72% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 31% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Atena. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Atena poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

29 oct - 12 nov
Skoda Citigo
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

29 oct - 12 nov
Volkswagen Polo

Registru agenții de închirieri auto din Atena

Principalii furnizori de închirieri auto din Atena, în Attica

Avance Rent a Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,8

Confort

8,5

Evaluare Generală

8,8

Preluare/Returnare

8,5

Valoare

8,0

Hertz

12 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

6,0

Avis

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,2

Confort

4,6

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

5,2

Dollar

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

GREEN MOTION

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,4

Confort

5,3

Evaluare Generală

4,3

Preluare/Returnare

4,2

Valoare

4,8

Europcar

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Sunnycars

12 sucursale

Thrifty

10 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Atena

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Atena

Cea mai populară agenție

Centauro

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

11 €

Cel mai popular model

Opel Corsa
Cea mai populară companie de închirieri auto din Atena pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Centauro. Alternative foarte bune sunt CarWiz și GREEN MOTION .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Atena au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Atena este de 11 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 18 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Atena a fost, în ultimele zile, Opel Corsa. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Atena

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Atena

Cum conduci cu o mașină închiriată în Atena - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Atena și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Atena, Grecia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Atena oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum GREEN MOTION , Alamo și Payless, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Atena, în luna octombrie?

Cu tempraturi medii de 15 °C și precipitații de aproximativ 55 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Atena. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii octombrie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Atena. Închirierea unei mașini Standard în Atena te va costa, în medie 46 €/zi.

Care este limita de viteză în Atena, Grecia?

Călătorii care închiriază o mașină în Atena trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Atena este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Care companie Fiat Scudo în oferă spre închiriere mașini Atena?

Cum este vremea în Atena, Grecia în luna septembrie?

În luna septembrie, în Atena se înregistrează precipitații de 10 mm și o temperatură medie de 24 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Atena pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Atena asemănătoare cu cea din restul regiunii Attica?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Atena pentru a face un roadtrip în Attica sau în zonele înconjurătoare în luna septembrie se pot aștepta la temperaturi de 24 °C și la precipitații de 10 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Atena?

Prețurile pentru mașini în Atena sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Atena?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Atena este de 200 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Atena?

În diferite țări, inclusiv în Atena, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Atena?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Atena. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Atena

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Atena

Tipuri de mașini de închiriat populare în Atena

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Atena

Caută mai multe închirieri auto în în Grecia

Caută oferte de închirieri auto în în Grecia

Începe să-ți planifici călătoria în Atena


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Atena?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Atena te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Atena?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Atena, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Atena cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Atena.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Atena, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Atena pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Atena, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Atena.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Atena cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Atena cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Atena

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.