Mașini de închiriat în Nisa, în Provența-Alpi-Coasta de Azur

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Nisa, în Provența-Alpi-Coasta de Azur? Caută aici!

Nisa, Franţa
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Nisa, Franţa
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Nisa

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Nisa

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Nisa?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Nisa se găsesc, în general, prin intermediul INTERRENT . Atunci când rezervi cu INTERRENT , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Nisa este de 21 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Nisa are cele mai multe locații?

Rent@Car are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Nisa, cu 8 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Nisa?

Închirierea unei mașini Peugeot 5008 în Nisa este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Opel Vivaro. S-au găsit oferte la Peugeot 5008 (cu închierere din Nisa) pentru 136 € pe zi (în medie) și cu un minim de 88 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Opel Vivaro in Nisa costă, în medie, 96 €, deși au fost găsite prețuri de numai 73 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Nisa, în Provența-Alpi-Coasta de Azur

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Nisa, în Provența-Alpi-Coasta de Azur.
Compact44 €/day
Intermediar53 €/day
Dubiță128 €/day
Full-size SUV152 €/day
Mini32 €/day
Dubă pentru pasageri165 €/day
Compact SUV48 €/day
SUV intermediar71 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Nisa, în Provența-Alpi-Coasta de Azur găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Nisa

Mașini Mică

30 € - 69 €

Toate tipurile de mașini

46 € - 145 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Nisa, în Franţa este 51 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 43% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Nisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Nisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Nisa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Nisa, în Franţa este 72 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 29% mai ieftin decât în restul anului - doar 52 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Nisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Nisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Nisa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Nisa, în Franţa este 104 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 72% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 17% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Nisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Nisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Nisa, în Franţa este 76 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Nisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Nisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Nisa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Nisa, în Franţa este 96 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 70 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 9% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Nisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Nisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Nisa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Nisa, în Franţa este 93 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 41 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 7% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Nisa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Nisa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

32 €/zi

21 oct - 25 oct
Hyundai i10
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

44 €/zi

21 oct - 25 oct
Seat Leon
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

50 €/zi

21 oct - 25 oct
Opel Astra

Registru agenții de închirieri auto din Nisa

Principalii furnizori de închirieri auto din Nisa, în Provența-Alpi-Coasta de Azur

Enterprise Rent-A-Car

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,6

Confort

9,6

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

8,0

Avis

7,3
Bun
1 evaluare4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,3

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

7,0

Dollar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,6

Confort

9,6

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

8,4

Valoare

6,7

Thrifty

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,0

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

7,5

Sixt

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,8

Budget

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,2

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,4

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

6,0

Europcar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

5,7

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

4,0

Informații despre închirierea de mașini în Nisa

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Nisa

Cea mai populară agenție

Liigu

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

31 €

Cel mai popular model

Peugeot 5008
Cea mai populară companie de închirieri auto din Nisa pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Liigu. Alternative foarte bune sunt Ok Mobility și Ace.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Nisa au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Nisa este de 31 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 46 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Nisa a fost, în ultimele zile, Peugeot 5008. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Opel Vivaro.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Nisa

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Nisa

Cum conduci cu o mașină închiriată în Nisa - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Nisa și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Nisa, Franţa?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Nisa oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Hertz, National și Firefly, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Nisa, în luna octombrie?

Cei mai mulți oameni închiriază o mașină economică atunci când călătoresc în Nisa în timpul lunii octombrie. Consumul său eficient de combustibil și capacitatea de a se adapta la condiții de drum umed fac dintr-o mașină economică opțiunea ideală pentru precipitații medii de 104 mm și temperaturi în jur de 13 °C. Închirierea unei mașini Economy în Nisa te va costa, în medie 26 €/zi.

Care este limita de viteză în Nisa, Franţa?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Nisa este de 50 km/h. Nisa are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 80 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Nisa, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

Care companie BMW 4 Series Convertible în oferă spre închiriere mașini Nisa?

Cum este vremea în Nisa, Franţa în luna septembrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Nisa în timpul lunii septembrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 21 °C și la precipitații de 73 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Nisa asemănătoare cu cea din restul regiunii Provența-Alpi-Coasta de Azur?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Nisa, în luna septembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Provența-Alpi-Coasta de Azur are, în general, o temperatură de 20 °C și caz precipitații de 57,2 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Nisa?

Prices for mașini in Nisa refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Nisa?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 102 operatori pentru mașini în Nisa.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Nisa?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Nisa. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Nisa?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Nisa. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Nisa

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Nisa

Tipuri de mașini de închiriat populare în Nisa

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Nisa

Inchirieri auto în cartierele din Nisa

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Nisa? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Caută mai multe închirieri auto în în Franţa

Caută oferte de închirieri auto în în Franţa

Începe să-ți planifici călătoria în Nisa


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Nisa?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Nisa te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Nisa?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Nisa, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Nisa cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Nisa în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Nisa, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Nisa.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Nisa, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Nisa.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Nisa cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Nisa, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.