Thera, Grecia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Thera, Grecia? Caută aici!

Thera, Santorini, Grecia
18 apr — 25 apr
Aceeași locație
Thera, Santorini, Grecia
Du 18/4
Amiază
Du 25/4
Amiază

Thera Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Thera, Grecia
Scorul agenției: 9.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 7.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 6.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri


Distanța Thera, Grecia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Mașini de închiriat în Thera

În luna Aprilie, până la momentul actual, 9 utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Thera.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Thera pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Dollar, Hertz și Europcar sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Thera care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Thera. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Thera are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Thera să le găsești la Global Rent A Car. Cu tarife medii de 73 lei/zi, disponibile la cele 3 locații ale lor de închiriere, Global Rent A Car este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Thera, Grecia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Thera cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Dollar, Hertz și keddy by Europcar, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Câte locații de închiriere are Global Rent A Car în Thera?

Global Rent A Car are 3 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 73 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Thera, Grecia?

Limita maximă de viteză admisă în Thera este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Thera sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Thera, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Thera în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Thera.

Este vremea în Thera asemănătoare cu cea din restul regiunii South Aegean?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Thera, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona South Aegean are, în general, o temperatură de 16 °C și caz precipitații de 34,8 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Thera

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Thera

Începe să-ți planifici călătoria în Thera