Închirieri auto în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.? Caută aici!

Heraklion, Grecia - N. Kazantzakis Apt. (HER)
11 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Heraklion, Grecia - N. Kazantzakis Apt. (HER)
Mi 11/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Care este cel mai bun moment pentru a închiria o mașină în Aeroportul N. Kazantzakis Apt.?

Cel mai bun moment pentru a închiria o mașină este cu 18 zile înainte de ziua sosirii tale în Aeroportul N. Kazantzakis Apt.. Atunci când îți rezervi mașina cu 18 zile în avaans, te poți aștepta la prețuri de 20 €/zi. Ziua săptămânii poate afecta și ea prețul mașinii închiriate. De exemplu, în Aeroportul N. Kazantzakis Apt., prețul mediu în timpul weekendului este de 41 €/zi, în vreme ce prețul din timpul săptămânii este de 22 €/zi. Dacă nu ți-ai rezervat călătoria încă, cel mai bun moment al anului pentru a închiria o mașină în Aeroportul N. Kazantzakis Apt. este luna decembrie, atunci când prețul mediu este de 13 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

2 nov - 10 nov
Dacia Logan
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

8 €/zi

2 nov - 10 nov
Seat Leon
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

10 €/zi

2 nov - 10 nov
Toyota Yaris
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

2 nov - 10 nov
Skoda Citigo
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

2 nov - 10 nov
Dacia Duster
Nissan Juke
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

12 €/zi

18 oct - 25 oct
Nissan Juke
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

2 nov - 10 nov
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Kuga
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

22 €/zi

2 nov - 10 nov
Ford Kuga
Renault Trafic
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 pasageri

23 €/zi

2 nov - 10 nov
Renault Trafic

Oferte la mașini de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, la Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Mașini Mică

9 € - 48 €

Toate tipurile de mașini

9 € - 57 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. este 20 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 17% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt., care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. este 27 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 15% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. este 24 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt., care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

2 nov - 10 nov
Dacia Logan
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

2 nov - 10 nov
Hyundai i10

Registru agenții de închirieri auto din Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Principalii furnizori de închirieri auto din Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Avis

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

ADDCAR RENTAL

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Autounion Car Rental

2 sucursale

Firefly

2 sucursale

Ok Mobility

2 sucursale

AbbyCar Car Rentals

1 sucursală

AcaRent

1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din în Heraklion

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din în Heraklion

Mașini de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Află tot ce ai nevoie să știi despre închirierea unei mașini în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. și fii bine pregătit pentru următoarea ta călătorie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.?

Prices for mașini in Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 79 de operatori pentru mașini în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt...

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Începe să-ți planifici călătoria în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.?

Rezervarea unei mașini în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt., cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt., pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.