Închirieri auto în Aeroportul Atena Internaţional

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Aeroportul Atena Internaţional? Caută aici!

Atena, Grecia - Atena Internaţional (ATH)
5 oct — 8 oct
Returnare în același loc
Atena, Grecia - Atena Internaţional (ATH)
Jo 5/10
Amiază
Du 8/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional

Care este mașină care se închiriază cel mai des din Aeroportul Atena Internaţional?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Opel Corsa la Aeroportul Atena Internaţional, deși închirierea Fiat 500 este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Opel Corsa, prețurile sunt în medie de 21 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Opel Corsa la Aeroportul Atena Internaţional pentru doar 12 € pe zi. Fiat 500 închirieri la. Aeroportul Atena Internaţional costă în medie 18 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 12 € pe zi.

Care este cea mai populară mașină de închiriat în Aeroportul Eleftherios V.?

Conform utilizatorilor noștri, mașinile Economy sunt cel mai popular tip de mașină de închiriat în Aeroportul Eleftherios V.. În ultimul an, 31% dintre utilizatori care vor să închirieze o mașină în Aeroportul Eleftherios V. au căutat acest tip. ADDCAR RENTAL este cea mai populară companie care închiriază mașini Economy. Utilizatorii momondo au găsit prețuri pentru Economy, cu ADDCAR RENTAL, care încep de la 20 € pe zi. Opel Corsa și Suzuki Swift sunt amândouă modele populare de mașină Economy, care se închiriază în Aeroportul Eleftherios V..

Care este cel mai bun moment pentru a închiria o mașină în Aeroportul Eleftherios V.?

Cel mai bun moment pentru a rezerva o mașină în Aeroportul Eleftherios V. este cu 13 zile înainte de data preluării. Prețul mediu zilnic este de 15 € atunci când îți rezervi mașina cu 13 zile înainte. 53 €/zi este un preț normal pentru închirierea unei mașini în Aeroportul Eleftherios V. în zilele de weekend, în vreme ce 24 €/zi este un preț standard pentru zilele din timpul săptămânii. Dacă ai un program flexibil de călătorie, vei vedea că, în general, cele mai bune oferte pentru închirieri auto sunt în luna noiembrie (13 €/zi, preț mediu).

Care este cea mai bună companie de închirieri auto din Aeroportul Eleftherios V.?

Având o notă medie de 7,8 din partea a 59 utilizatori momondo, Sixt este cea mai bine cotată companie de închirieri auto din Aeroportul Eleftherios V.. De asemenea, utilizatorii noștri consideră că GREEN MOTION este o companie auto de încredere din Aeroportul Eleftherios V., acordându-i o notă de 4,3 (din partea a 30 comentarii. Conform opiniilor utilizatorilor, Enterprise Rent-A-Car este a treia cea mai bună companie, cu o notă medie de 9,1 din partea a 12 de comentarii.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Aeroportul Atena Internaţional

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

26 oct - 2 nov
Seat Ibiza
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

8 €/zi

26 oct - 2 nov
Opel Astra
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

11 €/zi

26 oct - 2 nov
Chevrolet Aveo Sedan
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

26 oct - 2 nov
Hyundai i10
Ford Kuga
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

16 €/zi

28 sept - 5 oct
Ford Kuga
Renault Captur
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

26 oct - 2 nov
Renault Captur
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

26 oct - 2 nov
Chevrolet Sonic Sedan
Nissan Juke
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

21 €/zi

26 oct - 2 nov
Nissan Juke
Ford S-MAX
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 pasageri

34 €/zi

26 oct - 2 nov
Ford S-MAX

Oferte la mașini de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, la Aeroportul Atena Internaţional

Mașini Mică

8 € - 43 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 51 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional este 19 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional este 46 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 43% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional este 53 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 50% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional este 63 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 35 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 58% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

26 oct - 2 nov
Skoda Citigo
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

26 oct - 2 nov
Volkswagen Polo

Registru agenții de închirieri auto din Aeroportul Atena Internaţional

Principalii furnizori de închirieri auto din Aeroportul Atena Internaţional
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

10,0

Alma Car Hire

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0
Prezentare generală

Curățenie

5,5

Confort

5,3

Evaluare Generală

4,3

Preluare/Returnare

4,2

Valoare

4,8

AcaRent

2 sucursale

CarQ

2 sucursale

CarWiz

2 sucursale

diRENT

2 sucursale

Rhodium

2 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din în Atena

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din în Atena

Mașini de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional

Află tot ce ai nevoie să știi despre închirierea unei mașini în Aeroportul Atena Internaţional și fii bine pregătit pentru următoarea ta călătorie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Aeroportul Atena Internaţional?

Prices for mașini in Aeroportul Atena Internaţional are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Aeroportul Atena Internaţional?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 90 de operatori pentru mașini în Aeroportul Atena Internaţional.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Aeroportul Atena Internaţional?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Aeroportul Atena Internaţional. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Aeroportul Atena Internaţional?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Aeroportul Atena Internaţional. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Caută mai multe închirieri auto în în Atena

Caută oferte de închirieri auto în în Atena

Începe să-ți planifici călătoria în Aeroportul Atena Internaţional


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Aeroportul Atena Internaţional?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Aeroportul Atena Internaţional poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Aeroportul Atena Internaţional sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Aeroportul Atena Internaţional, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Aeroportul Atena Internaţional.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Aeroportul Atena Internaţional.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Aeroportul Atena Internaţional cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Aeroportul Atena Internaţional cu kilometraj nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.