Mașini de închiriat în Heraklion, în Creta

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Heraklion, în Creta? Caută aici!

Heraklion, Heraklion, Grecia
7 dec — 14 dec
Heraklion, Heraklion, Grecia
Jo 7/12
Amiază
Jo 14/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Heraklion

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Heraklion

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Heraklion?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Heraklion se găsesc, în general, prin intermediul Royal Rentals. Atunci când rezervi cu Royal Rentals, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Heraklion este de 6 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Heraklion?

Pentru un preț mediu de 19 €/zi (cu un minim începând de la 13 €/zi), mașinile Fiat Panda de închiriat în Heraklion sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Toyota Aygo sunt o altă alegere frecventă în Heraklion, al un preț mediu de 21 €/zi și un minim de 11 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Heraklion, în Creta găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Heraklion

Mică cars

7 € - 43 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 106 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Heraklion, în Grecia este 17 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 55% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Heraklion. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Heraklion poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Heraklion, în Grecia este 32 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 29% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Heraklion. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Heraklion poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Heraklion, în Grecia este 56 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 29% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Heraklion. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Heraklion poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Heraklion, în Grecia este 31 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 72% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Heraklion. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Heraklion poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Heraklion, în Grecia este 51 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 22% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Heraklion. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Heraklion poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini de lux car de închiriat în Heraklion, în Grecia este 58 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină de lux car de închiriat este, în mod normal cu 32% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Heraklion. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Heraklion poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Heraklion, în Grecia este 44 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Heraklion. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Heraklion poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Heraklion

Principalii furnizori de închirieri auto din Heraklion, în Creta

Avis

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

9,3

Valoare

8,6

SURPRICE CAR RENTAL

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

8,0

Hertz

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,3

ADDCAR RENTAL

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Greenways Rent A Car

5 sucursale

Autounion Car Rental

4 sucursale

CarWiz

4 sucursale

Megalonisos Car Rentals

4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Heraklion

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Heraklion

Cea mai populară agenție

CarQ

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

21 €

Cel mai popular model

Fiat Panda
Cea mai populară companie de închirieri auto din Heraklion pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este CarQ. Alternative foarte bune sunt GREEN MOTION și Rhodium.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Heraklion au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Heraklion este de 21 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 22 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Heraklion a fost, în ultimele zile, Fiat Panda. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Heraklion

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Heraklion

Cum conduci cu o mașină închiriată în Heraklion - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Heraklion și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Heraklion, Grecia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Heraklion oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Avis, Caldera și Hertz, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este limita de viteză în Heraklion, Grecia?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Heraklion este de 50 km/h. Heraklion are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 90 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Heraklion, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

Care companie Citroen C3 Aircross în oferă spre închiriere mașini Heraklion?

Este vremea în Heraklion asemănătoare cu cea din restul regiunii Creta?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Heraklion pentru a face un roadtrip în Creta sau în zonele înconjurătoare în luna noiembrie se pot aștepta la temperaturi de 16 °C și la precipitații de 79 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Heraklion?

Prețurile pentru mașini în Heraklion sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Heraklion?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Heraklion este de 130 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Heraklion?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Heraklion. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Heraklion?

Pentru a închiria o mașină în Heraklion, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Heraklion?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Heraklion. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Heraklion?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Heraklion punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Heraklion cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Heraklion în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Heraklion, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Heraklion.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Heraklion, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Heraklion.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Heraklion cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Heraklion, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Heraklion

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.