Mașini de închiriat în Chania, în Creta

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Chania, în Creta? Caută aici!

Chania, Chania, Grecia
5 oct — 12 oct
Returnare în același loc
Chania, Chania, Grecia
Jo 5/10
Amiază
Jo 12/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Chania

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Chania

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Chania?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Chania se găsesc, în general, prin intermediul CarWiz. Atunci când rezervi cu CarWiz, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 8 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Chania este de 22 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Chania?

Închirierea unei mașini Toyota Aygo în Chania este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Volkswagen up!. S-au găsit oferte la Toyota Aygo (cu închierere din Chania) pentru 17 € pe zi (în medie) și cu un minim de 8 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Volkswagen up! in Chania costă, în medie, 23 €, deși au fost găsite prețuri de numai 17 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Chania, în Creta

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Chania, în Creta.
Economy8 €/day
Compact10 €/day
Intermediar22 €/day
Dubiță26 €/day
Mini8 €/day
Dubă pentru pasageri45 €/day
SUV intermediar15 €/day
Compact SUV15 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Chania, în Creta găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Chania

Mică

7 € - 44 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 105 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Chania, în Grecia este 19 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 54% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Chania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Chania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Chania, în Grecia este 38 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 5% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Chania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Chania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Chania, în Grecia este 50 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 41 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 20% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Chania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Chania, în Grecia este 27 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Chania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Chania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Chania, în Grecia este 58 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 30% mai ieftin decât în restul anului - doar 41 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Chania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Chania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Chania, în Grecia este 38 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 53 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 8% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Chania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

14 oct - 28 oct
Hyundai i10
Volkswagen up!
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

14 oct - 28 oct
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

11 oct - 18 oct
Volkswagen Polo

Registru agenții de închirieri auto din Chania

Principalii furnizori de închirieri auto din Chania, în Creta

Budget

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

SURPRICE CAR RENTAL

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,6

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

4,6

CarWiz

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

6,0

Greenways Rent A Car

8 sucursale

Autocandia

6 sucursale

Autounion Car Rental

6 sucursale

Easy Auto

5 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Chania

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Chania

Cea mai populară agenție

CarWiz

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

13 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Chania pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este CarWiz. Alternative foarte bune sunt AbbyCar Car Rentals și GREEN MOTION .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Chania au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Chania este de 13 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 23 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Chania a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen up!.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Chania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Chania

Cum conduci cu o mașină închiriată în Chania - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Chania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Chania, Grecia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Chania oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Budget, Caldera și Europcar, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Chania, în luna octombrie?

Cel mai bun mod de a te bucura de străzile din Chania în timpul lunii octombrie este închirierea unei decapotabile. Este puțin probabil ca planurile să-ți fie dejucate de ploi subite sau vreme rece, deoarece, în timpul lunii octombrie, Chania are o temperatură medie de 16 °C și precipitații medii de 73 mm. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Chania te va costa, în medie 49 €/zi.

Care este limita de viteză în Chania, Grecia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Chania, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Chania, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Chania, limita este 130 km/h.

Cum este vremea în Chania, Grecia în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Chania în luna septembrie este 23 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 19 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Chania asemănătoare cu cea din restul regiunii Creta?

Temperatura în Creta în timpul lunii septembrie este de obicei 23 °C cu precipitații preconizate de 20,8 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Chania într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Chania?

Prices for mașini in Chania refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Chania?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Chania este de 128 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Chania?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Chania. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Chania?

Atunci când închiriezi o mașină în Chania, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Chania

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Chania

Tipuri de mașini de închiriat populare în Chania

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Chania

Caută mai multe închirieri auto în în Grecia

Caută oferte de închirieri auto în în Grecia

Începe să-ți planifici călătoria în Chania


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Chania?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Chania. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Chania?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Chania. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Chania cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Chania și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Chania, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Chania cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Chania, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Chania.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Chania cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Chania, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Chania

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.