Chania Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Chania? Caută aici!

Chania, Creta, Grecia
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Chania, Creta, Grecia
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Chania Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Chania
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 8.4 (Excelent)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 12 de review-uri

Scorul agenției: 5.6 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 6 de review-uri

Scorul agenției: 4.9 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri


Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Chania?

Tot

39 lei - 243 lei

Economic

39 lei - 124 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Chania este luna ianuarie. La doar 39 lei pe zi, prețul este cu 42% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este iulie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în ianuarie. Prețul unei mașini de închiriat în Chania poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Distanța Chania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Mașini de închiriat în Chania

Pe parcursul lunii Ianuarie, am procesat 291 de căutări de închirieri de mașini în Chania pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Chania pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Sixt și Thrifty sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Chania. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Chania care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Chania are cele mai mici prețuri?

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Chania este AbbyCar Car Rentals (la una dintre cele 3 locații de închiriere din oraș). Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 29 lei pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 64 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Chania?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Chania oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Sixt și Thrifty, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Chania, în luna Februarie?

Îți recomandăm să închiriezi o mașină economică atunci când vizitezi Chania, în timpul lunii Februarie. În vreme ce mașină economică nu este recomandată pe gheață sau zăpadă, este o alegere foarte bună pentru ploaie și temperaturi blânde. În Februarie, temperaturile din Chania sunt de aproximativ 13 °C, iar precipitațiile cunosc valori de 81 mm - acestea sunt condiții ideale pentru închirerea unei mașini economice. Închirierea unei mașini Economy în Chania te va costa, în medie 38 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Wheels 2 Go în Chania?

Wheels 2 Go are 3 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 64 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Chania?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Chania, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Chania, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Chania, limita este 130 km/h.

Cum este vremea în Chania, Grecia în luna Ianuarie?

În mod normal, temperatura în Chania în luna Ianuarie este 11 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 142 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea din Chania în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Chania. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Chania preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Fiat Panda și Opel Corsa sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Chania asemănătoare cu cea din restul regiunii Creta?

Temperatura în Creta în Ianuarie este, de obicei, 11 °C cu o cantitate de precipitații de 148,3 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Chania pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Chania

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Chania

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Chania
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Chania
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Chania