Chania, Grecia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Chania, Grecia? Caută aici!

Chania, Chania, Grecia
16 apr — 23 apr
Aceeași locație
Chania, Chania, Grecia
Vi 16/4
Amiază
Vi 23/4
Amiază

Chania Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Chania, Grecia
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 8.4 (Excelent)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 12 de review-uri

Scorul agenției: 5.6 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 6 de review-uri

Scorul agenției: 4.9 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri


Distanța Chania, Grecia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Mașini de închiriat în Chania

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 291 de căutări de închirieri de mașini în Chania pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Chania pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Sixt și Thrifty sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Chania. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Chania care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Chania are cele mai mici prețuri?

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Chania este AbbyCar Car Rentals (la una dintre cele 4 locații de închiriere din oraș). Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 29 lei pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 66 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Chania, Grecia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Chania oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Sixt și Thrifty, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Chania, în luna Mai?

Cel mai bun mod de a te bucura de străzile din Chania în timpul lunii Mai este închirierea unei decapotabile. Este puțin probabil ca planurile să-ți fie dejucate de ploi subite sau vreme rece, deoarece, în timpul lunii Mai, Chania are o temperatură medie de 24 °C și precipitații medii de 5 mm. Închirierea unei mașini Convertibil în Chania te va costa, în medie 328 lei/zi.

Câte locații de închiriere are AbbyCar Car Rentals în Chania?

AbbyCar Car Rentals are 4 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 66 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Chania, Grecia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Chania, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Chania, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Chania, limita este 130 km/h.

Cum este vremea în Chania, Grecia în luna Aprilie?

În mod normal, temperatura în Chania în luna Aprilie este 16 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 32 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Chania în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Chania. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Chania preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Fiat Panda și Opel Corsa sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Chania asemănătoare cu cea din restul regiunii Creta?

Temperatura în Creta în Aprilie este, de obicei, 16 °C cu o cantitate de precipitații de 36,7 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Chania pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Chania

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Chania

Începe să-ți planifici călătoria în Chania