Mașini de închiriat în Chania, în Creta

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Chania, în Creta? Caută aici!

Chania, Chania, Grecia
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Chania, Chania, Grecia
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Chania, în Creta

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Chania, în Creta
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

50 €/zi

5 iul - 9 iul
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

47 €/zi

3 iul - 10 iul
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

34 €/zi

3 iul - 10 iul
Daihatsu Sirion
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

69 €/zi

4 iul - 11 iul
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 de pasageri
Mașini cu 5 uși

38 €/zi

3 iul - 10 iul
Porsche Panamera
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

69 €/zi

21 iul - 28 iul
Hyundai Accent
Nissan Primastar
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 de pasageri

101 €/zi

3 iul - 10 iul
Nissan Primastar
Lancia Voyager
Dubiță sau asemănător
Până la 5 de pasageri

72 €/zi

4 iul - 8 iul
Lancia Voyager
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

40 €/zi

3 iul - 10 iul
Daihatsu Sirion

Oferte la mașini de închiriat în Chania, în Creta găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Chania

Mașini Mică

10 € - 57 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 121 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Chania, în Grecia este 18 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 48% mai ieftin decât media în Chania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Chania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Chania, în Grecia este 42 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 3% mai ieftin decât în restul anului - doar 41 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 20% mai scump decât media în Chania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Chania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

34 €/zi

3 iul - 10 iul
Daihatsu Sirion
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

33 €/zi

3 iul - 10 iul
Skoda Citigo
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

34 €/zi

3 iul - 10 iul
Fiat 500

Registru agenții de închirieri auto din Chania

Principalii furnizori de închirieri auto din Chania, în Creta
8 de sucursale
5 de sucursale
5 de sucursale
5 de sucursale
4 de sucursale
4 de sucursale
4 de sucursale
3 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Chania

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Chania

Cea mai populară agenție

Goldcar Rental SP

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

22 €

Cel mai popular model

Suzuki Celerio
Cea mai populară companie de închirieri auto din Chania pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Goldcar Rental SP. Alternative foarte bune sunt AbbyCar Car Rentals și Autocandia.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Chania au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Chania este de 22 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 35 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Chania a fost, în ultimele zile, Suzuki Celerio. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Peugeot 208.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Chania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Chania

Cum conduci cu o mașină închiriată în Chania - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Chania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În Chania, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna iulie a fost de 110 €. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 110 €. Pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână, cel mai mic preț este 18 €, cu mai multe opțiuni în jurul sumei de 51 €.

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Chania este Goldcar Rental SP, în sucursala lor din oraș. Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 7 € pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 16 €/zi.

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Chania oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Caldera, Thrifty și Budget, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Cel mai bun mod de a te bucura de străzile din Chania în timpul lunii iulie este închirierea unei decapotabile. Este puțin probabil ca planurile să-ți fie dejucate de ploi subite sau vreme rece, deoarece, în timpul lunii iulie, Chania are o temperatură medie de 25 °C și precipitații medii de 2 mm. Închirierea unei mașini Convertibil în Chania te va costa, în medie 72 €/zi.

Caldera are 2 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 29 €/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Chania, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Chania, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Chania, limita este 130 km/h.

În mod normal, temperatura în Chania în luna iunie este 24 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 5 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Temperatura în Creta în timpul lunii iunie este de obicei 23 °C cu precipitații preconizate de 7 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Chania într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Chania

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Chania

Începe să-ți planifici călătoria în Chania


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Chania. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Chania. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Chania și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Chania cu politici specifice privind combustibilul.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Chania.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Chania, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.