Argostolion Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Argostolion? Caută aici!

Argostolion, Insulele Ionice, Grecia
10 dec. — 17 dec.
Aceeași locație
Argostolion, Insulele Ionice, Grecia
Joi 10/12
Amiază
Joi 17/12
Amiază

Argostolion Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Argostolion
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 4.0 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri


Distanța Argostolion față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Argostolion Cephalonia

Mașini de închiriat în Argostolion

5 utilizatori au căutat mașini de închiriat în Argostolion cu momondo, în Decembrie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Argostolion pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia profundă este unul din noile beneficii care pot fi oferite atunci când închiriezi o mașină în Argostolion. Folosește filtrul nostru de căutare pentru călătoria ta și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Argostolion?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Argostolion cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Enterprise, National și Avis, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Argostolion, în luna Ianuarie?

Cei mai mulți oameni închiriază o mașină economică atunci când călătoresc în Argostolion în timpul lunii Ianuarie. Consumul său eficient de combustibil și capacitatea de a se adapta la condiții de drum umed fac dintr-o mașină economică opțiunea ideală pentru precipitații medii de 95 mm și temperaturi în jur de 12 °C. Închirierea unei mașini Economy în Argostolion te va costa, în medie 41 lei/zi.

Care este limita de viteză în Argostolion?

Atunci când conduci în interiorul orașului Argostolion, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Argostolion este 90 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație