Mașini de închiriat în Zakynthos, în Insulele Ionice

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Zakynthos, în Insulele Ionice? Caută aici!

Zakynthos, Insulele Ionice, Grecia
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Zakynthos, Insulele Ionice, Grecia
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Zakynthos

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Zakynthos

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Zakynthos?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Zakynthos se găsesc, în general, prin intermediul Wheego. Atunci când rezervi cu Wheego, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 10 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Zakynthos este de 18 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Zakynthos?

Închirierea unei mașini Suzuki Celerio în Zakynthos este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Suzuki Swift. S-au găsit oferte la Suzuki Celerio (cu închierere din Zakynthos) pentru 28 € pe zi (în medie) și cu un minim de 14 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Suzuki Swift in Zakynthos costă, în medie, 33 €, deși au fost găsite prețuri de numai 13 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Zakynthos, în Insulele Ionice

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Zakynthos, în Insulele Ionice.
Economy8 €/day
Compact10 €/day
SUV14 €/day
Dubiță40 €/day
Mini8 €/day
Dubă pentru pasageri51 €/day
SUV intermediar21 €/day
Compact SUV22 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Zakynthos, în Insulele Ionice găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Zakynthos

Mașini Mică

7 € - 51 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 138 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Zakynthos, în Grecia este 23 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 49% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Zakynthos. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Zakynthos poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Zakynthos, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Zakynthos, în Grecia este 41 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 11% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Zakynthos. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Zakynthos poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Zakynthos, în Grecia este 27 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 33 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 41% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Zakynthos. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Zakynthos poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Zakynthos, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Zakynthos, în Grecia este 50 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 22% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Zakynthos. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Zakynthos poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Zakynthos, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Volkswagen up!
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

6 oct - 13 oct
Volkswagen up!
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

1 oct - 8 oct
Hyundai i10

Registru agenții de închirieri auto din Zakynthos

Principalii furnizori de închirieri auto din Zakynthos, în Insulele Ionice

SURPRICE CAR RENTAL

4 sucursale

Alma Car Hire

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

GREEN MOTION

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

6,0

Avis

2 sucursale

AbbyCar Car Rentals

2 sucursale

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Hertz

2 sucursale

Autounion Car Rental

6 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Zakynthos

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Zakynthos

Cea mai populară agenție

CarWiz

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

18 €

Cel mai popular model

Suzuki Celerio
Cea mai populară companie de închirieri auto din Zakynthos pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este CarWiz. Alternative foarte bune sunt GREEN MOTION și AbbyCar Car Rentals.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Zakynthos au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Zakynthos este de 18 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 28 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Zakynthos a fost, în ultimele zile, Suzuki Celerio. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Suzuki Swift.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Zakynthos

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Zakynthos

Cum conduci cu o mașină închiriată în Zakynthos - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Zakynthos și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Zakynthos, Grecia?

Serviciile de închirieri auto din Zakynthos, oferite de companii populare, precum Alma Car Hire, Thrifty și GREEN MOTION vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este limita de viteză în Zakynthos, Grecia?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Zakynthos este de 50 km/h. Zakynthos are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 90 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Zakynthos, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

Este vremea în Zakynthos asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Ionice?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Zakynthos pentru a face un roadtrip în Insulele Ionice sau în zonele înconjurătoare în luna septembrie se pot aștepta la temperaturi de 23 °C și la precipitații de 60 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Zakynthos?

Prețurile pentru mașini în Zakynthos sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Zakynthos?

81 de operatori pentru mașini în Zakynthos există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Zakynthos?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Zakynthos. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Zakynthos?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Zakynthos. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Zakynthos

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Zakynthos

Caută mai multe închirieri auto în în Grecia

Caută oferte de închirieri auto în în Grecia

Începe să-ți planifici călătoria în Zakynthos


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Zakynthos?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Zakynthos. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Zakynthos?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Zakynthos. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Zakynthos cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Zakynthos în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Zakynthos, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Zakynthos.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Zakynthos, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Zakynthos care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Zakynthos cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Zakynthos cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Zakynthos

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.