Sevilia, Spania Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Sevilia, Spania? Caută aici!

Sevilia, AN, Spania
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Sevilia, AN, Spania
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Sevilia Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Sevilia, Spania
Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 64 de review-uri

Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 38 de review-uri

Scorul agenției: 8.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 8.5 (Excelent)

Scor calculat în baza a 26 de review-uri

Scorul agenției: 8.4 (Excelent)

Scor calculat în baza a 7 de review-uri

Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 17 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri


Distanța Sevilia, Spania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Málaga

Mașini de închiriat în Sevilia

În luna Aprilie, până la momentul actual, 6 utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Sevilia.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Sevilia pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Sevilia au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, Enterprise și Avis. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Sevilia, Spania?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Sevilia. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este limita de viteză în Sevilia, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Sevilia, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Sevilia este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Sevilia, Spania în luna Aprilie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Sevilia în luna Aprilie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 16 °C și precipitații în jur de 57 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Sevilia în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Sevilia. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Sevilia preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Fiesta și Volkswagen Polo sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Sevilia asemănătoare cu cea din restul regiunii Andaluzia?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Sevilia, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Andaluzia are, în general, o temperatură de 15 °C și caz precipitații de 42,6 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Sevilia