Puerto de la Cruz, Spania Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Puerto de la Cruz, Spania? Caută aici!

Puerto de la Cruz, Tenerife, Spania
18 apr — 25 apr
Aceeași locație
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spania
Du 18/4
Amiază
Du 25/4
Amiază

Distanța Puerto de la Cruz, Spania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Granadilla Tenerife-Sur

Mașini de închiriat în Puerto de la Cruz

În luna Aprilie, până la momentul actual, 5 utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Puerto de la Cruz.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Puerto de la Cruz pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Puerto de la Cruz au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Enterprise, Avis și Europcar. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Puerto de la Cruz, Spania?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Puerto de la Cruz. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este limita de viteză în Puerto de la Cruz, Spania?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Puerto de la Cruz, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Puerto de la Cruz, limita de viteză este de 100 km/h, iar pentru autostrăzile din Puerto de la Cruz, limita este 120 km/h.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Puerto de la Cruz în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Puerto de la Cruz.

Este vremea în Puerto de la Cruz asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Canare?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Puerto de la Cruz pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Insulele Canare în timpul lunii Aprilie este de aproximativ 18 °C, cu posibilități de precipitații de 14,1 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Puerto de la Cruz

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Puerto de la Cruz

Caută mai multe închirieri auto în Tenerife

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Arrecife, Granadilla și Las Cañadas Del Teide din Tenerife

Începe să-ți planifici călătoria în Puerto de la Cruz