Mașini de închiriat în Insulele Canare

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Insulele Canare? Caută aici!

Granadilla, Tenerife, Spania
15 feb — 22 feb
Returnare în același loc
Granadilla, Tenerife, Spania
Mi 15/2
Amiază
Mi 22/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Insulele Canare

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Insulele Canare
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

27 €/zi

26 feb - 5 mar
Seat Leon
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

24 €/zi

26 feb - 5 mar
Opel Corsa
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

26 €/zi

10 mar - 17 mar
Dacia Duster
Opel Insignia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

34 €/zi

22 mar - 29 mar
Opel Insignia
Opel Mokka
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

32 €/zi

19 mar - 25 mar
Opel Mokka
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

26 €/zi

26 feb - 5 mar
Skoda Citigo
Seat Toledo
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

38 €/zi

26 feb - 5 mar
Seat Toledo
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

31 €/zi

26 feb - 5 mar
Ford Focus
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

32 €/zi

10 mar - 17 mar
Seat Ibiza

Oferte la mașini de închiriat în Insulele Canare găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Insulele Canare

Mașini Mică

15 € - 34 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 66 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Insulele Canare este 24 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 33% mai ieftin decât media în Insulele Canare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Insulele Canare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Insulele Canare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Insulele Canare este 41 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump decât media în Insulele Canare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Insulele Canare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Insulele Canare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Insulele Canare este 29 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 19% mai ieftin decât media în Insulele Canare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Insulele Canare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Insulele Canare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Insulele Canare este 33 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 30% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 9% mai ieftin decât media în Insulele Canare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Insulele Canare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Insulele Canare, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Insulele Canare este 40 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump decât media în Insulele Canare. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Insulele Canare poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

24 €/zi

26 feb - 5 mar
Volkswagen Polo
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

26 €/zi

26 feb - 5 mar
Skoda Citigo

Registru agenții de închirieri auto din Insulele Canare

Principalii furnizori de închirieri auto din Insulele Canare

Europcar

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Top Car Canary

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,4

Sixt

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

6,4

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

5,6

Sunnycars

82 de sucursale

Canarias

44 de sucursale

Tenerifecar

28 de sucursale

ORLANDO

15 sucursale

Cicar

12 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Insulele Canare

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Insulele Canare

Car rental in Insulele Canare

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Insulele Canare și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cea mai bună companie de închirieri auto din Insulele Canare este Budget. Acest lucru este susținut de media notelor oferite de utilizatorii momondo (8,4/10), calculată în baza a 15 evaluări. Dacă plănuiești o călătorie în Insulele Canare, vei putea găsi 5 sucursale Budget în regiune, inclusiv în orașul Puerto del Rosario.

Pentru utilizatorii momondo, 7 zile este cea mai populară perioadă de închiriere a unei mașini Insulele Canare. Închirierea pentru 7 zile va costa, în medie, 14 €/zi. Dacă hotărăști să închiriezi o mașină în Insulele Canare pentru o săptămână, prețurile vor fi de aproximativ 96 €. Mulți utilizatori fac închirieri de un weekend, care costă, în medie, 43 €. Dacă este te interesează o călătorie mai lungă, poți închiria o mașină în Insulele Canare pentru o lună, cu un cost mediu total de aproximativ 601 €.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Insulele Canare

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Insulele Canare

Începe să-ți planifici călătoria în Insulele Canare


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Insulele Canare. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Insulele Canare. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Insulele Canare.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Insulele Canare.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Insulele Canare.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Insulele Canare cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.