Mașini de închiriat în Alicante, în Valencia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Alicante, în Valencia? Caută aici!

Alicante, Valencia, Spania
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Alicante, Valencia, Spania
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Alicante

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Alicante

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Alicante?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Alicante se găsesc, în general, prin intermediul Centauro. Atunci când rezervi cu Centauro, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Alicante este de 10 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Alicante are cele mai multe locații?

Ok Mobility are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Alicante, cu 4 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Alicante?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Fiat 500 în Alicante, deși închirierea Opel Corsa este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Fiat 500, prețurile sunt în medie de 17 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Fiat 500 în Alicante pentru doar 4 € pe zi. Opel Corsa închirieri în. Alicante costă în medie 22 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 4 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Alicante, în Valencia

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Alicante, în Valencia.
Economy8 €/day
Compact13 €/day
Intermediar13 €/day
Full-size SUV28 €/day
Mini7 €/day
Dubă pentru pasageri51 €/day
Compact SUV10 €/day
SUV intermediar13 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Alicante, în Valencia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Alicante

Mașini Mică

9 € - 31 €

Toate tipurile de mașini

9 € - 53 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Alicante, în Spania este 17 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 50% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Alicante, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Alicante, în Spania este 33 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 76% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Alicante, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Alicante, în Spania este 53 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 12% mai ieftin decât în restul anului - doar 48 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 38% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Alicante, în Spania este 19 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 42% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Alicante, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Alicante, în Spania este 61 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 33 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 45% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Alicante, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Alicante, în Spania este 15 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 56% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

20 oct - 28 oct
Toyota Yaris
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

20 oct - 28 oct
Seat Leon

Registru agenții de închirieri auto din Alicante

Principalii furnizori de închirieri auto din Alicante, în Valencia

Alamo

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 sucursale

Avis

2 sucursale

FLIZZR

4 sucursale

Ok Mobility

4 sucursale

Sunnycars

4 sucursale

Alquicoche

3 sucursale

Hertz

3 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Alicante

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Alicante

Cea mai populară agenție

Wheego

Tipuri populare de mașini

SUV, Compact, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

9 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Alicante pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Wheego. Alternative foarte bune sunt Goldcar Rental SP și CLICK RENT .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Alicante au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: SUV, Compact, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Alicante este de 9 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 12 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Alicante a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Opel Corsa.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Alicante

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Alicante

Cum conduci cu o mașină închiriată în Alicante - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Alicante și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Alicante, Spania în octombrie?

19 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Alicante în luna octombrie. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 19 €. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 6 €, cu un preț mediu de 9 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Alicante, Spania?

Fiecare companie de închirieri auto din Alicante are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Alicante sunt Alamo, Leasys Rent și Record Go, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Alicante, în luna octombrie?

Cu tempraturi medii de 15 °C și precipitații de aproximativ 42 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Alicante. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii octombrie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Alicante. Închirierea unei mașini Standard în Alicante te va costa, în medie 45 €/zi.

Care este limita de viteză în Alicante, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Alicante, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Alicante este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie Jeep Renegade în oferă spre închiriere mașini Alicante?

Cum este vremea în Alicante, Spania în luna septembrie?

În timpul lunii septembrie, temperatura medie în Alicante este de 23 °C, iar precipitațiile, 47 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Alicante.

Este vremea în Alicante asemănătoare cu cea din restul regiunii Valencia?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Alicante pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Valencia în timpul lunii septembrie este de obicei în jur de 23 °C cu precipitații de 45,3 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Alicante?

Prețurile pentru mașini în Alicante au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Alicante?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 76 de operatori pentru mașini în Alicante.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Alicante?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Alicante. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Alicante?

Atunci când închiriezi o mașină în Alicante, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Alicante

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Alicante

Tipuri de mașini de închiriat populare în Alicante

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Alicante

Inchirieri auto în cartierele din Alicante

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Alicante? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Începe să-ți planifici călătoria în Alicante


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Alicante?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Alicante. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Alicante?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Alicante. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Alicante cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Alicante sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Alicante, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Alicante.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Alicante, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Alicante, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Alicante cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Alicante, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Alicante

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.