Alicante, Spania Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Alicante, Spania? Caută aici!

Alicante, VC, Spania
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Alicante, VC, Spania
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Alicante Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Alicante, Spania
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 9.5 (Excelent)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 6.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 7 de review-uri

Scorul agenției: 6.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri


Distanța Alicante, Spania față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Valencia

Mașini de închiriat în Alicante

În luna Aprilie, până la momentul actual, 41 de utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Alicante.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Alicante pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Alicante aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Enterprise, National și Avis. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Alicante. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Alicante are cele mai mici prețuri?

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Alicante este oferit, în general, de către Goldcar Rental SP, care are 1 locație de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 10 lei, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Goldcar Rental SP în Alicante este de 18 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Alicante, Spania?

Fiecare companie de închirieri auto din Alicante are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Alicante sunt Enterprise, National și Avis, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Alicante, în luna Mai?

În timpul lunii Mai, în Alicante, temperaturile medii sunt de 22 °C, ceea ce oferă clima perfectă pentru închirierea unei mașini decapotabile. Cu precipitații medii de doar 17 mm, o astfel de mașină îți permite să te bucuri la maxim de tablourile zonei în vreme ce-i străbați străzile la volan. Te sfătuim, totuși, să verifici și tu vremea înainte de călătorie. Pentru orice eventualitate... Închirierea unei mașini Convertibil în Alicante te va costa, în medie 78 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Record Go în Alicante?

În Alicante, Spania, există 1 locație disponibilă. În aceste spații ce aparțin companiei Record Go, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 57 lei/zi.

Care este limita de viteză în Alicante, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Alicante, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Alicante este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Alicante, Spania în luna Aprilie?

În timpul lunii Aprilie, temperatura medie în Alicante este de 16 °C, iar precipitațiile, 30 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Alicante.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Alicante în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Alicante. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Alicante preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Opel Corsa, Ford Fiesta și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Alicante asemănătoare cu cea din restul regiunii Valencia?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Alicante pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Valencia în timpul lunii Aprilie este de aproximativ 15 °C, cu posibilități de precipitații de 33 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Alicante

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Alicante

Începe să-ți planifici călătoria în Alicante