Mașini de închiriat în Alicante, în Valencia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Alicante, în Valencia? Caută aici!

Alicante, Valencia, Spania
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Alicante, Valencia, Spania
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Alicante, în Valencia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Alicante

Mașini Mică

3 € - 60 €

Toate tipurile de mașini

3 € - 81 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Alicante, în Spania este 24 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 88% mai ieftin decât în restul anului - doar 3 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 23% mai ieftin decât media în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Alicante, în Spania este 13 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 59% mai ieftin decât media în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Alicante

Principalii furnizori de închirieri auto din Alicante, în Valencia
4 de sucursale
4 de sucursale
3 de sucursale
3 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Alicante

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Alicante

Cea mai populară agenție

CLICK RENT

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

29 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Alicante pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este CLICK RENT . Alternative foarte bune sunt Alamo și Wiber.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Alicante au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Alicante este de 29 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 45 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Alicante a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Yaris.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Alicante

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Alicante

Cum conduci cu o mașină închiriată în Alicante - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Alicante și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Alicante este oferit, în general, de către OK RENT A CAR , care are 4 locații de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 19 €, prețul mediu pentru mașinile de închiriat OK RENT A CAR în Alicante este de 22 €/zi.

Fiecare companie de închirieri auto din Alicante are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Alicante sunt Alamo, Avis și Rhodium, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

În timpul lunii iulie, în Alicante, temperaturile medii sunt de 26 °C, ceea ce oferă clima perfectă pentru închirierea unei mașini decapotabile. Cu precipitații medii de doar 8 mm, o astfel de mașină îți permite să te bucuri la maxim de tablourile zonei în vreme ce-i străbați străzile la volan. Te sfătuim, totuși, să verifici și tu vremea înainte de călătorie. Pentru orice eventualitate... Închirierea unei mașini Convertibil în Alicante te va costa, în medie 18 €/zi.

În Alicante, Spania, agenția Alamo are cele mai multe sucursale de închiriere (2). În aceste birouri ce aparțin companiei Alamo, utilizatorii momondo pot închiria mașini la un preț mediu de 58 €/zi.

Atunci când conduci în interiorul orașului Alicante, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Alicante este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

În timpul lunii iunie, temperatura medie în Alicante este de 22 °C, iar precipitațiile, 17 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Alicante.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Alicante pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Valencia în timpul lunii iunie este de obicei în jur de 22 °C cu precipitații de 20 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Alicante

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Alicante

Începe să-ți planifici călătoria în Alicante


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Alicante. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Alicante. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Alicante sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Alicante.

Pe momondo poți realiza căutări în Alicante, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Alicante, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.