Sfaturi
Ultimele oferte
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Alicante, în Valencia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Alicante, în Valencia? Caută aici!

Alicante, Valencia, Spania
26 apr — 3 mai
Alicante, Valencia, Spania
Vi 26/4
Amiază
Vi 3/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Alicante, în Valencia

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Alicante, în Valencia.
Economy11 €/day
Compact11 €/day
Intermediar19 €/day
Standard29 €/day
Dubiță25 €/day
Mini13 €/day
SUV intermediar15 €/day
Compact SUV16 €/day
Familiar compact23 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Alicante, în Valencia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Alicante

Mică mașini

10 € - 22 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 35 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Alicante, în Spania este 16 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Alicante, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Alicante, în Spania este 34 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 80% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 33% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Alicante, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Alicante, în Spania este 50 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 2% mai ieftin decât în restul anului - doar 49 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 54% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Alicante, în Spania este 17 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 22% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Alicante, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Alicante, în Spania este 56 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 25% mai ieftin decât în restul anului - doar 43 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 60% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Alicante, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Alicante, în Spania este 15 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alicante. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alicante poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

11 €/zi

25 apr - 2 mai
Chevrolet Sonic Sedan
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

25 apr - 2 mai
Opel Corsa

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Alicante

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Alicante

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Alicante?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Alicante se găsesc, în general, prin intermediul Wiber. Atunci când rezervi cu Wiber, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 7 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Alicante este de 17 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Alicante are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Alicante, cu 5 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Alicante?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Fiat 500 în Alicante, deși închirierea Volkswagen T-Cross este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Fiat 500, prețurile sunt în medie de 18 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Fiat 500 în Alicante pentru doar 5 € pe zi. Volkswagen T-Cross închirieri în. Alicante costă în medie 17 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 9 € pe zi.

Registru agenții de închirieri auto din Alicante

Principalii furnizori de închirieri auto din Alicante, în Valencia

Hertz

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Thrifty

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Europcar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Enterprise Rent-A-Car

3 sucursale

Alamo

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,3

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,3

Ace

2 sucursale

Centauro

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Informații despre închirierea de mașini în Alicante

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Alicante

Cea mai populară agenție

Goldcar Rental SP

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

13 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Alicante pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Goldcar Rental SP. Alternative foarte bune sunt CLICK RENT și KeyGo Rent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Alicante au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Alicante este de 13 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 17 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Alicante a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat Panda.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Alicante - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Alicante și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Alicante, Spania în mai?

15 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Alicante în luna mai. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 12 €. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 7 €, cu un preț mediu de 26 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Alicante, Spania?

Fiecare companie de închirieri auto din Alicante are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Alicante sunt Alamo, Leasys Rent și National, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este limita de viteză în Alicante, Spania?

Atunci când conduci în interiorul orașului Alicante, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Alicante este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 120 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care companie Kia Sportage în oferă spre închiriere mașini Alicante?

Cum este vremea în Alicante, Spania în luna aprilie?

În timpul lunii aprilie, temperatura medie în Alicante este de 16 °C, iar precipitațiile, 30 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Alicante.

Este vremea în Alicante asemănătoare cu cea din restul regiunii Valencia?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Alicante pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Valencia în timpul lunii aprilie este de obicei în jur de 15 °C cu precipitații de 33 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Alicante?

Prețurile pentru mașini în Alicante au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Alicante?

Începând cu aprilie 2024, ai la dispoziție 82 de operatori pentru mașini în Alicante.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Alicante?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Alicante. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Alicante?

Atunci când închiriezi o mașină în Alicante, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Alicante?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Alicante. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Alicante?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Alicante. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Alicante cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Alicante sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Alicante, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Alicante.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Alicante, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Alicante, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Alicante cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Alicante, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Alicante

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Vi 26/4
Amiază
Vi 3/5
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Alicante

Tipuri populare de mașini de închiriat în Alicante