Mașini de închiriat în Piatra Neamț, în Județul Neamț

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Piatra Neamț, în Județul Neamț? Caută aici!

Piatra Neamț, România
7 iul — 14 iul
Returnare în același loc
Piatra Neamț, România
Jo 7/7
Amiază
Jo 14/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Piatra Neamț, în Județul Neamț găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Piatra Neamț

Mașini Mică

43 € - 105 €

Toate tipurile de mașini

52 € - 125 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Piatra Neamț, în România este 50 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 14% mai ieftin decât în restul anului - doar 43 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin decât media în Piatra Neamț. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Piatra Neamț poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Piatra Neamț

Principalii furnizori de închirieri auto din Piatra Neamț, în Județul Neamț
3 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Piatra Neamț

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Piatra Neamț

Tipuri populare de mașini

Economy, Intermediate, Passenger Van

Cea mai ieftină mașină de închiriat

40 €

Cel mai popular model

Class Special Car
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Piatra Neamț au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Intermediate, Passenger Van.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Piatra Neamț este de 40 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 47 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Piatra Neamț a fost, în ultimele zile, Class Special Car.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Piatra Neamț

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Piatra Neamț

Cum conduci cu o mașină închiriată în Piatra Neamț - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Piatra Neamț și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cu un tarif mediu pe zi de 47 €, Piatra Neamț este cel mai ieftin furnizor din Autonom; în Piatra Neamț are 3 sucursale de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Piatra Neamț și oferită de Autonom este 40 €.

Limita maximă de viteză admisă în Piatra Neamț este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Piatra Neamț sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Piatra Neamț, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Piatra Neamț

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Piatra Neamț

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Piatra Neamț. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Piatra Neamț. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Piatra Neamț.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Piatra Neamț.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Piatra Neamț.

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Piatra Neamț cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.