Mașini de închiriat în Piatra Neamț, în Județul Neamț

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Piatra Neamț, în Județul Neamț? Caută aici!

Piatra Neamț, România
11 dec — 18 dec
Piatra Neamț, România
Lu 11/12
Amiază
Lu 18/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Piatra Neamț, în Județul Neamț găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Piatra Neamț

Mică cars

28 € - 147 €

Toate tipurile de mașini

46 € - 148 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Piatra Neamț, în România este 60 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 30% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Piatra Neamț. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Piatra Neamț poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Piatra Neamț, în România este 71 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 4% mai ieftin decât în restul anului - doar 74 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Piatra Neamț. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Piatra Neamț poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Piatra Neamț, în România este 79 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 8% mai ieftin decât în restul anului - doar 74 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 7% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Piatra Neamț. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Piatra Neamț poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Piatra Neamț

Principalii furnizori de închirieri auto din Piatra Neamț, în Județul Neamț

Autonom

3 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

2 sucursale

Autoboca

1 sucursală

Direct Rent

1 sucursală

Premium Rent

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Piatra Neamț

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Piatra Neamț

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Standard

Cea mai ieftină mașină de închiriat

39 €
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Piatra Neamț au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Standard.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Piatra Neamț este de 39 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 42 €/zi.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Piatra Neamț

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Piatra Neamț

Cum conduci cu o mașină închiriată în Piatra Neamț - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Piatra Neamț și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Piatra Neamț?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Piatra Neamț se găsesc, în general, prin intermediul Autonom. Atunci când rezervi cu Autonom, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 39 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Piatra Neamț este de 42 €/zi.

Care este limita de viteză în Piatra Neamț, România?

Limita maximă de viteză admisă în Piatra Neamț este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Piatra Neamț sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Piatra Neamț, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Piatra Neamț?

Prețurile pentru mașini în Piatra Neamț au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Piatra Neamț?

13 operatori pentru mașini în Piatra Neamț există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Piatra Neamț?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Piatra Neamț. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Piatra Neamț?

Atunci când închiriezi o mașină în Piatra Neamț, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Piatra Neamț?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Piatra Neamț. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Piatra Neamț?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Piatra Neamț. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Piatra Neamț cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Piatra Neamț.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Piatra Neamț, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Piatra Neamț.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Piatra Neamț, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Piatra Neamț.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Piatra Neamț cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Piatra Neamț cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Piatra Neamț

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.
<